۰
پنجشنبه ۴ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۵۸

تاثیر سبزیهای رنگارنگ بر سیستم ایمنی بدن

مصرف روزانه میوه و سبزی به دلیل دارا بودن مواد مغذی گوناگون از جمله ویتامین‌های A، B، C، املاح معدنی، آهن، منیزم، پتاسیم و موادآنتی اکسیدانی همچون فلاونوئید و کارتنوئید می‌تواند ما را در برابر بیماری‌های زیادی به خصوص کرونا بیمه کند.
تاثیر سبزیهای رنگارنگ بر سیستم ایمنی بدن
مصرف روزانه میوه و سبزی به دلیل دارا بودن مواد مغذی گوناگون از جمله ویتامین‌های A، B، C، املاح معدنی، آهن، منیزم، پتاسیم و موادآنتی اکسیدانی همچون فلاونوئید و کارتنوئید می‌تواند ما را در برابر بیماری‌های زیادی به خصوص کرونا بیمه کند.
به گزارش ایسنا و بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، مصرف سبزیجات رنگارنگ به دلیل املاح معدنی و ویتامین‌های مختلف می‌توانند بروز بیماری‌های غیرواگیر مثل بیماری‌های قلبی، فشارخون، دیابت و چاقی را در افراد کاهش دهند. همچنین مصرف میوه و سبزی می‌تواند از افزایش وزن و چاقی که احتمال ابتلا به کرونا را در فرد افزایش می دهد، جلوگیری کند. چاقی خود یک عامل خطر مهم ابتلا به کرونا محسوب می‌شود و مرگ و میر ناشی از کوید ۱۹ در افراد چاق بیشتر است.
باید بدانید مقدار سبزیجات مورد نیاز بدن با توجه به هرم راهنمای غذایی روزانه ۳ تا ۵ واحد است. 

نقش مصرف میوه و سبزی در سلامت
تقویت سیستم ایمنی: ویتامین‌های C،A  آنتی اکسیدان‌های طبیعی هستند که در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش دارند. میوه‌ها و سبزی‌های  زرد، نارنجی و سبز تیره، منبع غنی از بتاکاروتن هستند که این ماده در بدن تبدیل به ویتامین  A می‌شود که نقش بسزایی در پیشگیری از کرونا و دیابت دارد. میوه‌هایی مثل انبه، طالبی، خرمالو  زردآلو، آلو، موز، طالبی، گرمک، هلو، ازگیل، آناناس، گریپ فروت، پرتقال، نارنگی و هندوانه و سبزی‌هایی مثل هویج، انواع کلم سفید و کلم قرمز، گل کلم، کدو حلوایی، شلغم، لبو، گوجه فرنگی و انواع فلفل دلمه‌ای، اسفناج از منابع سرشار این ویتامین‌ها هستند. البته به یاد داشته باشید که تمامی میوه‌ها دارای ویتامین C هستند و برای حفظ سلامت بدن مهم هستند.
کاهش خطر  ابتلا به دیابت: سبزیجات به دلیل دارا بودن فیبر بالا می‌توانند با  کاهش جذب و کاهش روند آزاد شدن قند در خون، احتمال  ابتلا به دیابت را کاهش دهند.

پیشگیری از چاقی: سبزیجات منبع غنی از فیبر هستند؛ به طوری که هر واحد سبزیجات ۲ تا ۳ گرم فیبر دارند. مصرف سبزیجات و سالاد قبل از غذا باعث می‌شود که حجم زیادی از معده با سبزیجات پر شود؛ در نتیجه میزان دریافت غذا کم می‌شود. بنابراین دریافت کالری کم یعنی دوری از اضافه وزن و چاقی و در نتیجه پیشگیری از ابتلا به کرونا و بیماری های غیرواگیر.
کد مطلب: 142022
برچسب ها: سبزی
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *