محمد باقری با انتقاد شدید از دعوت نامه ای که معاون پارلمانی رییس جمهور به طراحان سوال از رییس جمهور ارایه داده بود هدف از جلسه با نمایندگان مجلس را دور زدن قانون دانست و گفت: برای ما جای سوال دارد که چرا این دعوتنامه را به نمایندگان ارسال می کنند؟
وی در گفت و گو با پایگاه خبری فریادگر با تاکید بر اینکه مطالب عنوان شده در دعوتنامه، تضعیف جایگاه مجلس و شان نمایندگان را به دنبال دارد گفت: مجلس روال خودش را دارد و اگر قرار است یک دعوتنامه رسمی باشد، باید دعوت از نمایندگان از طریق هیات رییسه اتفاق بیفتد. عضو کمیسیون فرهنگی با ذکر روایتی گفت: در روایات آمده که اگر می خواهید به محلی وارد شوید باید از در آن وارد شوید و هیات رییسه در مجلس است. وی این نشست صمیمی را سوال برانگیز دانست و گفت: ما در نشست صمیمی اشکالی نمی بینیم اما نگرانی ما این است که در این مقطع زمانی چه مطالبی قرار است در این نشست مطرح شود. وی با تاکید بر اینکه دعوت رییس جمهور از طراحان سوال یک راهکار دولت برای دور زدن سوال است گفت: من اعتقاد دارم که اینها می خواهند فرافکنی کنند و مسایل را به حاشیه ببرند. نماینده بناب دعوتنامه دولت از طراحان سوال از رییس جمهور را اقدامی در راستای کم اثر کردن روح قانون دانست و گفت: نگرانی ما این است که این دیدار به یک سابقه منفی برای نمایندگان تبدیل شود به نوعی که روز سوال در مجلس، هر آنچه احمدی نژاد مطرح کند باید نمایندگان بپذیرند و هر کجا که رییس جمهور با اعتراض دیگران یا تعجب اذهان عمومی رو به رو شود، این را مطرح کند که ما در جلسه ای که با طراحان سوال داشتیم، صحبتهایی مطرح کرده ایم و توافقهایی بین دولت و امضا کنندگان سوال به عمل آمده است و نمایندگان نیز توجیهی برای این مساله ندارند.
وی با تاکید بر اینکه مردم متوجه نمی شوند که واقعیت جلسه دولت با امضا کنندگان طرح سوال چه بوده است گفت: نگرانی ما این است که دولت هر چه را که تمایل دارد به نقل از آن جلسه بر زبان بیاورد. عضو کمیسیون فرهنگی با تاکید بر اینکه بهتر است ابتدا رییس جمهور به مجلس بیاید و به سوالات مجلس پاسخ بدهد گفت: پس از آن هر چه می خواهد، بشود. برای امضاکنندگان سوال از رییس جمهور دیگر اهمیت ندارد که چه جلسه ای برگزار شود و میزبان چه کسی باشد. وی با اعلام اینکه پس از طرح سوال ما به دیدار رییس جمهور می رویم گفت: این نشست صمیمی باید یک روز یا دو روز بعد از سوال برگزار شود و ما نیز حرفی ندایم که با رییس جمهور دیدار داشته باشیم. باقری با اعلام اینکه مدتهاست از رییس جمهور وقت می خواهیم تا به دیدار وی برویم و مشکلات حوزه انتخابیه را با دولت مطرح کنیم گفت: آیا تعجب ندارد که با این همه اصرار هنوز موفق نشده ایم مشکلات را با رییس جمهور مطرح کنیم و اکنون که موقع طرح سوال است، احمدی نژاد با ما نشست صمیمی داشته باشد؟ وی با تاکید بر اینکه سوال از رییس جمهور باید در قالب تعامل باشد گفت: اگر رییس جمهور، نظام را دوست دارد و پایبند به قانون اساسی و ارزشهای دینی است باید به آرامی در مجلس حاضر شود و به سوالات پاسخ دهد. نماینده بناب با تاکید براینکه نحوه سوال از رییس جمهور مانند دوره قبل نخواهد بود گفت: قرار نیست رییس جمهور وارد خانه ملت شود و یک ماده قانونی را به سخره بگیرد. گمان ما این است که این دوره احمدی نژاد این گونه رفتار نخواهد کرد. وی با تاکید بر اینکه نحوه طرح سوال از رییس جمهور در تاریخ باقی می ماند گفت: مردم در مورد رفتار امروز رییس جمهور قضاوت خواهند کرد و احمدی نژاد نباید کاری کند که در آینده این قضاوت به زیان رییس جمهور باشد. عضو کمیسیون فرهنگی طرح سوال از رییس جمهور را تمرین دموکراسی دانست و گفت: پاسخگو بودن باید برای همه مسوولان یک امر عادی باشد و قرار نیست اگر از رییس دولت سوال شد به او بربخورد. وی با تاکید بر اینکه امکان دارد رییس جمهور دولت یازدهم نیز مورد سوال قرار گیرد گفت: این کار نماد مردم سالاری است. باقری بناب با تاکید بر اینکه اگر یک سر سوزن گمان می کردیم طرح سوال خلاف نظر مقام معظم رهبری است از آن منصرف می شدیم و حتی دیگران را نیز منصرف می کردیم گفت: ما چنین برداشتی نداریم و هر چه تلاش کردیم و با عقلا مشورت کردیم چنین نظری نداشتند. وی با یادآوری جمله رهبری گفت: ایشان فرموده اند که هر قوه ای کار خودش را انجام دهد و مسایل اقتصادی مشکل اول کشور است. بنابر این اگر به سوال نگاه کنیم متوجه خواهیم شد که مسایل آن مربوط به مسایل اقتصادی است و طرح سوال نیز در راستای اجرای وظیفه مجلس است.