در مطلب 'صدای روسیه' آمده است: ایالات متحده آمریكا و اروپا به طور مشترك اعلام كرده اند كه حاضر به حل مشكل سوریه، بدون دخالت سازمان ملل متحد می باشند. از سوی دیگر، روسیه و چین مخالف هرگونه قطعنامه و دخالت عوامل خارجی برای حل و فصل مشكلات سوریه می باشند. با این حال ایالات متحده و اروپا، خود را برای این تهاجم آماده می سازند.
در گزارش رادیوی روسی با اشاره به اظهارات اخیر 'ریچارد كمپ' فرمانده سابق ارتش بریتانیا در افغانستان، مبنی بر اینكه بخش های نظامی ایالات متحده و بریتانیا، درحال بررسی جزئیات نقشه حمله به سوریه هستند ، افزوده شده است: این برای چندمین بار است كه غرب در صدد دخالت در امور داخلی دولت های مستقل می باشد.
گزارش حاكی است: تجارب گذشته نشان می دهد وعده هایی كه غرب در قبال دخالت در امور داخلی دیگر كشورها مبنی بر دفاع و حفظ مال وجان مردم، آزادی و دموكراسی به دنیا اعلام می كند، همیشه سرانجام ناخوشایند داشته و قربانیان بسیاری به همراه دارد.
در گزارش 'صدای روسیه' تشریح شده است: نیروهای ناتو در سال ۱۹۹۹ میلادی، بدون اعلام تحریم های سازمان ملل متحد، اقدام به حمله نظامی علیه یوگسلاوی كردند و هواپیما ها و بالگردهای ناتو با انجام ۳۵ هزار پرواز حدود ۷۹ هزار تن بمب و مواد منفجره به سوی این كشور پرتاب كردند.
بنا بر گزارش، در تهاجم نظامی خارج از چارچوب شورای امنیت سازمان ملل به یوگسلاوی سابق ۲۷ هزار و ۴۴ بمب خوشه ای توسط نیروهای نظامی ناتو استفاده شد و این در حالی است كه استفاده از بمب های خوشه ای بر اساس قوانین بین الملل ممنوع است.
در گزارش یادآوری شده است: رسانه های غربی در این مورد سكوت اختیار كردند. قربانیان این جنگ در بین غیر نظامیان حدود ۲ هزار نفر اعلام شد كه از این تعداد حدود یك سوم آن را كودكان تشكیل می دادند. از دیگر فجایع این حمله نظامی می توان به تخریب حدود ۵۰ كارخانه، ۱۸ ایستگاه برق، ۳۴ پل، ۵۰ درمانگاه و بیمارستان و ۴۸۰ مدرسه و دانشگاه، اشاره نمود.
گزارش حاكی است: به دنبال تهاجم نظامی ناتو، اقتصاد یوگسلاوی كه تا آن زمان با ایالات متحده و اروپا رقابت می كرد، به یكباره فرو ریخت. كشور از هم گسیخت و میلیون ها صرب را مجبور به پناهندگی كرد.
بنا بر گزارش رادیوی روسی، نیروهای ناتو در سال ۲۰۰۱ این بار حملات خود را بر افغانستان آغاز كرد. اخراج طالبان نه تنها به ثبات و پایداری كشور و افزایش امنیت نیانجامید، بلكه اوضاع كشور را متشنج تر ساخت. هم اكنون درگیری های مسلحانه و حملات تروریستی در این كشور ادامه داشته و مردم بی شماری قربانی این حملات می شوند. از دیگر معضلات اشغال نظامی افغانستان توسط ناتو می توان به افزایش ۴۰ درصدی تولید مواد مخدر در این كشور اشاره نمود.
در گزارش آمده است: درسال ۲۰۰۳، نیروهای ناتو حملات خود را در عراق آغاز نمودند. آمار از مرگ ۵۰ تا ۲۰۰ هزار از مردم بی گناه عراق گزارش می دهد. تعداد قربانیان نیروهای آمریكا، ۴۵۰۰ كشته و ۳۲ هزار زخمی گزارش شده است. مداخله های بیهوده، كشور را با هرج و مرج مواجه كرد.
بر پایه گزارش 'صدای روسیه'، تهاجم نظامی و مداخله در امور داخلی كشورهای مستقل از سوی ناتو پایان نداشت و ماه مارس سال ۲۰۱۱ میلادی، نیروهای ناتو شروع به انجام عملیات نظامی در لیبی نمودند. نیروی هوایی 'ائتلاف' با بیش از ۲۶ هزار پرواز، موفق به بمباران بیش از ۱۰ هزار قسمت از مناطق این كشور شدند.
در گزارش با اشاره به كشته شدن ۵۰ هزار نفر از مردم لیبی و ویرانی تاسیسات زیربنایی این كشور در نتیجه تهاجم نظامی ناتو افزوده شده است: مداخله در امور داخلی لیبی و كشتن قذافی نه تنها لیبی را به كشوری آزاد و دموكراتیك تبدیل نكرد، بلكه امروز نقض حقوق بشر یكی از معضلات اساسی این كشور است.
در گزارش 'صدای روسیه' با اشاره به آمادگی ایالات متحده و ناتو برای مداخله دیگری در امور داخلی سوریه یادآوری شده است: غرب در این زمینه تنها به بركناری دولت قانونی بشار اسد فكر می كند و اهمیت به سرنوشت سوریه پس از اسد، احتمال راه افتادن كشتارهای قومی، مذهبی و نژادی و تشدید بی ثباتی در منطقه نمی دهد.
در این گزارش با اشاره به انتقاد اخیر لاوروف وزیر امور خارجه روسیه از اقدام آمریكا مبنی بر محكوم نكردن بمب گذاری های دمشق از این رویكرد به عنوان نشانه آشكار حمایت غرب از تروریسم در سوریه یاد شده است.