رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: ما در شورای ائتلاف سعی داریم به مساله اقتصاد بیشترین اهمیت را بدهیم و قصد داریم یک تیم اقتصادی عالم، واقع بین و پاک وارد مجلس کنیم.
به گزارش ایسنا، غلامعلی حدادعادل در جلسه هم اندیشی صنعتگران استان تهران، با اشاره به اهمیت تشکیل مجلسی با شاخص های کارآمدی و مسلط به وضعیت اقتصادی کشور، تصریح کرد: دولت تابع مجلس است و قطعا تشکیل مجلس خوب می تواند دولت خوبی را ایجاد کند.
وی در ادامه با انتقاد نسبت به برخی لابی های خارج از عرف در موضوع استیضاح وزرا در مجلس شورای اسلامی، گفت: متاسفانه اشکال و درد ما این است شایسته گزینی وجود ندارد.
عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با بیان اینکه، فرستادن یک فرد به مجلس در اختیار من و شما نیست و مردم باید به افراد رای بدهند، خطاب به صنعتگران گفت: اگر دیدید فهرستی که در شورای ائتلاف نهایی شد، بدرد کشور می خورد شما نیز وارد شده و به لیست رای دهید.
حدادعادل هدف آمریکا و غرب از تحریم ایران را نابودی اقتصاد کشور عنوان کرد و گفت: دشمنان ما را تحریم کردند تا کارخانه های ما تعطیل و صنعت دچار اشکال شود و در ادامه آن بیکاری، گرسنگی و ناامنی ایجاد و با ورود برخی افراد اجیرشده به میان مردم، چیزی شبیه کودتا در کشور ایجاد کنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، تصریح کرد: آمریکایی ها به این نتیجه رسیده اند که باید با ایران وارد جنگ اقتصادی شوند و صنعت ما را از کار بیندازند.
حدادعادل ادامه داد: جنگ اقتصادی باعث شده که رهبری طی چندسال گذشته شعار سال را اقتصادی انتخاب کنند در حالی که ایشان چهره ای فرهنگی هستند، ولی چون واقعیت کشور را درک می کنند چنین شعارهایی انتخاب می شود و نشان می دهد که رهبری به حقیقت جنگ اقتصادی معتقدند.
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به گلایه های برخی صنعتگران مبنی بر کم بودن سهم صنعت در گفتمان جاری کشور و همچنین نیروهای سیاسی، گفت: در ابتدای انقلاب کسی جرات نداشت درباره صنعت و سرمایه دار حرف بزند ولی امروز می بینید رهبر انقلاب با صنعتگران دیدار می کنند.
وی با اشاره به برخی مشکلات صنعت کشور پس از تحریم های غرب، اظهار کرد: صنعت ما صنعتی بود که دلار را از بانک دریافت می کرد و مواد خام از خارج وارد و نهایتا در کشور سرهم می شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، با بیان اینکه صنعت در واقعیت به دلارهای نفتی وابسته بود، افزود: پس از تحریم ها و کمبود ارز، صنعت ما با مشکل مواجه شد که این موضوع هم فرصت بود و هم تهدید؛ البته هنر ما باید این باشد که تهدید را به فرصت تبدیل کنیم.
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در بخش دیگری از اظهارات خود با طرح این سوال که «نقش تولید کنندگان صنعتی در تشکیل مجلس طی ۱۰ دوره قبل چه بوده است؟» گفت: تا پیش از این وقتی در مجلس صحبت از صنعت می شد، نماینده کارگران حضور داشته به عنوان قشری شریف حضور داشت ولی تولید کنندگان و صنعت گران جایگاهی نداشتند.
حدادعادل با بیان اینکه بیشتر مشکلات صنعتگران و تولیدکنندگان با دولت ها است، تصریح کرد: آیا با مدیرانی که ساعت ۲ کار را تعطیل کرده و به خانه می روند، می شود جنگ اقتصادی را مدیریت کرد؟
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با تاکید بر لزوم حضور مدیران جهادی میدانی و دارای دیدگاه جهادی در عرصه اقتصادی و صنعتی کشور، گفت: باید مانند شهید حاج قاسم سلیمانی ها در جنگ اقتصادی حضور حضور داشت.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در ادامه با اشاره به مشکلات واحدهای صنعتی، گفت: یکی از مشکلات مهم شما مساله ارز و واردات است که می تواند لطمه زیادی به شما بزند و در واقع واردات بی رویه باعث می شود که جنس های تولیدی روی دست شما بماند.
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با اشاره به مشکلات صنعتگران با بانک ها، افزود: بانک ها طاعونی بر اقتصاد کشور شده اند و در واقع بنگاه داری می کنند؛ همین بانک ها کارخانه شما را به عنوان وثیقه می گیرد و بعد با روش های مختلف چندین میلیارد شما را بدهکار کرده و کارخانه تان را قفل می کنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: مالیات، نوسازی صنعت، بهره وری، اشتغال، رابطه صنعت و دانشگاه و ... از جمله مسائل مهم صنعت است که باید مورد توجه قرار گیرد.
حدادعادل در همچنین با تشریح رویکرد شورای ائتلاف در زمینه اقتصاد گفت: ما در شورای ائتلاف سعی داریم به مساله اقتصاد بیشترین اهمیت را بدهیم و قصد داریم یک تیم اقتصادی عالم، واقع بین و پاک وارد مجلس کنیم.
وی با بیان اینکه ما اقتصاد را از صنعت جدا نمی دانیم و در واقع جلوه و پیشانی اقتصاد صنعت است، اظهار کرد: باید کسانی در مجلس باشند که صنعت را بشناسند و در واقع راهروهای مجلس محل تردد صنعتگران و تولیدکنندگان باشد.
حداد عادل با بیان اینکه کسانی به مجلس ورود پیدا کنند که حرف صنعتگران را بزنند، تصریح کرد: سعی می کنیم مجلسی بهتر برای یک دولت بهتر و صنعت بهتر داشته باشیم.
وی همچنین با اشاره به گلایه های به حق صنعتگران از بانک ها، در پیشنهادی به جامعه صنعتی کشور، گفت: شما که به درستی می گویید بانک ها با شما بدرفتاری می کنند، برای تاسیس بانک برای خودتان اقدام کنید تا با شما خوب رفتار کند و حتی هیات مدیره و رئیس آن را نیز جامعه صنعتگران انتخاب کنند.
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با اشاره به شهادت حاج قاسم سلیمانی و یارانش گفت: درک من از اتفاقی که در نیمه شب جمعه افتاد این است که شهادت سردار سلیمانی نقطه عطفی نه فقط در داخل کشور، بلکه در تاریخ منطقه خواهد بود.
وی حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر سردار شهید سلیمانی را یادآور شد و افزود: در واقع حرف مردم این بود بگویند «نه به آمریکا و آری به قاسم سلیمانی به عنوان مظهر جمهوری اسلامی.»
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در پایان با بیان اینکه سردار سلیمانی فرزند ایران اسلامی است، گفت: باید راز ماندگاری ایران را در وجود همین چهره ها دانست و این معجزه انقلاب است که فردی مانند این شهید را از روستا به جایی می رساند که در خیابان های کانادا نیز مردم به احترام او شمع روشن می کنند.
به گزارش ایسنا، در ابتدای این جلسه ۱۵ نفر از صنعتگران به نمایندگی از حاضران در جلسه، نقطه نظرات خود درباره مشکلات صنعت و تولید، انتخابات پیش رو و خواسته های بخش صنعت از مجلس آینده را با رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در میان گذاشتند.