گروه قطعه سازی عظام متشکل از ۱۲ شرکت تولیدی قطعات خودرو است. این هلدینگ در بیست سال گذشته با سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیارد تومانی در صنعت خودرو توانسته صنعت قطعه سازی کشور را متحول کند. قطب قطعه سازی کشور بخش اعظمی از سرمایه گذاری را به پژوهش در صنعت "های تک " اختصاص داده است.
میر غلامرضا مرتضوی مدیر گروه برق و الکترونیک گروه عظام درباره نگاه این مجموعه خودرو سازی به تولید قطعات پیشرفته خودرو و نقش پژوهش دربزرگ ترین هلدینگ قطعه سازی کشور می گوید:
درحالحاضر کارخانههای گروه عظام سالانه بیش از ۵۵ میلیون انواع قطعه و مجموعه قطعات خودرو را تولید میکنند که براین اساس سالانه بیش از ۹۴۰ میلیون شماره فنی با ۸۰ درصد داخلیسازی، تولید و تحویل خودروسازان و خدمات پس از فروش آنها میشود.
مدیر شرکت سازه پویش یکی از 12 شرکت زیر مجموعه هلدینگ عظام درباره آینده عظام می گوید: «هرروزی که از عمر تولید و کاری گروه عظام میگذرد، بههمان میزان سطح خودکفایی در صنعتقطعه نیز افزوده میشود.
R&D در بزرگ ترین مجموعه قطعه ساز کشور
منصور میرزایی مدیر عامل هلدینگ عظام درباره اهداف و برنامه های بزرگ ترین مجموعه قطعه سازی کشور می گوید: گروه عظام بهدنبال تولید قطعات هایتک همچون کروزکنترل، فرمان برقی و غیره در داخل کشور است. حضور در این نمایشگاه نشان می دهد R&D و پژوهش در صنایع "هایتک" در بزرگ ترین مجموعه قطعه سازی کشور حرف اول را می زند.
مدیر عامل عظام با اشاره به دستاوردهای پژوهشی این قطعه سازی افزود : «داخلیسازی قطعاتی همچون EMS و ECU که مدیریت موتور را برعهده دارند، فرمان برقی و تولید برخی دیگر از قطعات هایتک را هدف قرار داده و برای آن پروژه تعریف کردهایم و تولید این قطعات مهم اکنون دربرنامههای گروه عظام قرار گرفته است. درحالحاضر نیز قصد داریم تا جایی که داخلیسازی این قطعات با واردات دانش و تکنولوژی بهداخل کشور مقرونبهصرفه باشد، بهسمت خودکفایی در این بخش حرکت کنیم.
منصور میرزایی با اشاره به این که گروه عظام قصد دارد تمام قطعاتی را که از لحاظ صرفه اقتصادی، برخورداری از دانش و تکنولوژی آنها امکان تولید داخل را دارند بهسمت داخلیسازی هدایت کند، اضافه کرد: «ما اکنون درمیزهای تخصصی تعمیق ساخت داخل نیز شرکت کردهایم و تاکنون نیز توانستهایم هدف داخلیسازی را روی کمکفنرها و کلاچهایمان تا حدود ۹۰ درصد افزایش دهیم. همچنین درتولید دینام استارت هم به داخلیسازی ۹۵ درصدی رسیدهایم.»
وی ادامه داد: «بهطور کلی از ۴۰۰ قطعهای که در دینام استارت مورد استفاده قرار میگیرد، گروه عظام فقط ششقطعه را وارد و مابقی را بهطور کامل در داخل تولید میکند.»
مدیر عامل عظام در باره اهداف بزرگ ترین مجموعه قطعه سازی کشور گفت: «آمادگی این را داریم که نیازمندیهای خودرو را بهصورت ۱۰۰ درصدی تامین کنیم. حضور در نمایشگاه پژوهش راهی برای دریافت ایده های پژوهشگرانی است که صنایع الکترونیک و صتایع دانش بنیان فعالیت می کنند.
طرح ها و پژوهش های خود را به عظام معرفی کنید
مدیر عامل عظام از همه پژوهشگران، دانشجوبان و محققان صنعت خودرو خواست تا با حضور نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی علاوه بر آشنایی با آخرین تکنولوژی بزرگ ترین مجموعه قطعه ساز کشور؛ دستاوردهای خود را به این مجموعه معرفی کنند.
بزرگ ترین قطعه ساز کشور از ۲۶ تا ۲۹ آذر ۱۳۹۸ درنمایشگاه بینالمللی تهران، سالن ۷، غرفه ۱۰ میزبان پژوهشگران و صنعت گران می باشد.