۰
شنبه ۴ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۲۳

تعیین حقوق مدیران شرکت‌های دولتی

آیین نامه اجرایی حقوق و مزایای مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره شرکت‌های دولتی و وابسته به نهادهای عمومی و فهرست شرکت‌های مشمول در کمیسیون اقتصاد هیئت دولت به تصویب رسید.
آیین نامه اجرایی حقوق و مزایای مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره شرکت‌های دولتی و وابسته به نهادهای عمومی و فهرست شرکت‌های مشمول در کمیسیون اقتصاد هیئت دولت به تصویب رسید.
به گزارش  ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر هیئت دولت، در جلسه این هفته کمیسیون اقتصاد به ریاست فرهاد دژپسند، آیین نامه اجرایی جزء (۶) بند (ط) تبصره (۲) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور تصویب شد.
با تصمیم اعضای کمیسیون، شرکت‌ها به سه سطح بزرگ، متوسط وکوچک طبقه بندی شده و امتیاز شغلی مدیران عامل بین ۸۵۰۰ تا ۱۵۵۰۰ و امتیاز اعضای موظف هیئت مدیره بین ۷۰۰۰ تا ۱۴۰۰۰ تعیین شد و همچنین امتیاز فوق‌العاده مدیریت برای اعضای موظف هیئت مدیره و مدیران عامل کلیه شرکت‌ها بین ۳۵۰۰ تا ۵۰۰۰ به تصویب رسید.
براساس این مصوبه، میزان فوق‌العاده ویژه موضوع بند (۱۰) ماده (۶۸) قانون مدیریت خدمات کشوری برای اعضای موظف هیئت‌مدیره و مدیران‌عامل کلیه شرکت‌های موضوع این آیین‌نامه به میزان (۵۰ درصد) سقف امتیاز حقوق ثابت و فوق‌العاده‌های مستمر (براساس تعاریف مندرج در قانون مدیریت خدمات کشوری) مندرج در احکام کارگزینی خواهد بود.
همچنین کمکهای رفاهی مستقیم شامل کمک هزینه مهدکودک، کمک هزینه غذا و ایاب و ذهاب بر اساس ضوابط اجرایی بودجه و همچنین سایر کمکهای رفاهی اعضای هیئت مدیره و مدیران عامل شرکت‌های موضوع این آیین‌‏نامه در سقف (۶۵درصد) حقوق و مزایای مندرج در احکام کارگزینی قابل پرداخت است.
پرداخت‌های غیرمستمر شامل فوق العاده خاص، فوق العاده اضافه کار، حق التدریس، حق التحقیق، حق‌الترجمه، حق التالیف، هزینه سفر و ماموریت روزانه داخل و خارج از کشور و فوق‌‏العاده اشتغال خارج از کشور بر اساس ضوابط و مقررات قانون مدیریت خدمات کشوری و ضوابط اجرایی قانون بودجه پرداخت و میزان عیدی پایان سال براساس مصوبه هیئت وزیران تعیین شد.
پاداش عملکرد پایان سال اعضای هیئت مدیره و مدیران عامل شرکت‌های موضوع این آیین نامه با رعایت ماده (۸۴) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) صرفاً براساس افزایش بهره ‏وری (افزایش سود، کاهش زیان انباشته، افزایش داراییهای جاری و ثابت، کاهش بدهی‌ها، اعم از بازپرداخت تسهیلات و سایر بدهی‌ها)، با تصویب مجامع عمومی آنها خواهد بود. پرداخت پاداش در موارد استثنا که هرگونه کاهش یا افزایش موارد فوق خارج از اختیارات هیئت مدیره و مدیرعامل باشد، بعد از تأیید سازمان برنامه و بودجه کشور در چارچوب این آیین نامه و سایر قوانین مربوط امکانپذیر خواهد بود.
هم‌چنین، حق جلسه ماهانه اعضای غیرموظف هیئت مدیره شرکت‌های موضوع این آیین نامه با تصویب مجامع عمومی آنها، با رعایت سقف ماده (۸۴) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت(۲) بر اساس امتیازات ۳۰۵۰ تا ۳۸۰۰ و ضریب ریالی حقوق سالانه مصوب هیئت وزیران قابل پرداخت خواهد بود.
براساس این آیین نامه شرکت‌های وابسته به نهادهای عمومی حسب نوع وظایف، حساسیت و تأثیر و نقش اقتصادی و همچنین شاخص‌هایی نظیر تعداد کارکنان، درآمدهای عملیاتی، جمع کل دارایی‌ها، بهره‌وری، توسط کارگروهی با مسئولیت سازمان اداری و استخدامی کشور و عضویت سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت امور اقتصادی و دارایی سطح‌بندی می‌شوند. نهادهای عمومی مکلفند اطلاعات مورد نیاز کارگروه را حداکثر ظرف مدت (۱۵) روز پس از ابلاغ این آیین نامه ارسال نمایند.
مستثنی شدن پرسنل شهرداری‌ها از قانون ممنوعیت عضویت در موسسات و شرکت‌های وابسته
براساس جزء (۹) بند (ط) تبصره (۲) قانون بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور، عضویت کارکنان دستگاه‌های اجرائی در هیئت مدیره و دیگر مسئولیت‌های اجرایی شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه یا وابسته به نهادهای عمومی غیردولتی، ممنوع است.
با تصمیم کمیسیون اقتصاد دولت سازمان ها و شرکت های دولتی و سازمان ها و شرکت های وابسته به موسسات و نهادهای عمومی غیردولتی و شهرداری ها که به موجب اساسنامه قانونی آنها اشخاص موضوع این جزء، عضو هیئت مدیره هستند از شمول این حکم مستثنی می باشند.
کد مطلب: 117120
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *