۰
چهارشنبه ۱۹ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۱۹

احضار "ضیا" به مجلس صحت دارد؟

سخنگوی هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این‌که «احضار یکی از مجریان صداوسیما و یا درخواست برای ممنوع التصویر شدن کارشناسان تلویزیون صحت ندارد» در واکنش به انتقادات و هزینه‌های دیوارکشی اطراف مجلس شورای اسلامی، گفت: اسناد و مدارک مالی این موضوع در دسترس است و نهادهای امنیتی پیگیر هستند.
سخنگوی هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این‌که «احضار یکی از مجریان صداوسیما و یا درخواست برای ممنوع التصویر شدن کارشناسان تلویزیون صحت ندارد» در واکنش به انتقادات و هزینه‌های دیوارکشی اطراف مجلس شورای اسلامی، گفت: اسناد و مدارک مالی این موضوع در دسترس است و نهادهای امنیتی پیگیر هستند.
به گزارش ایسنا، بهروز نعمتی در حاشیه جلسه علنی امروز (چهارشنبه) در جمع خبرنگاران به ارائه‌ توضیحاتی درباره اخبار منتشر شده نسبت به اظهارات علی ضیاء مجری تلویزیون به مجلس شورای اسلامی، درخواست برای ممنوع‌التصویری زائری یکی از کارشناسان صداوسیما و همچنین انتقادات برخی نمایندگان در مورد قطع شدن هزینه‌های درمان‌شان و دیوارکشی اطراف مجلس شورای اسلامی پرداخت.
سخنگوی هیات رییسه مجلس شورای اسلامی در واکنش به انتشار اخباری درباره احضار مجری برنامه فرمول یک و درخواست برای ممنوع التصویری زائری یکی از کارشناسان تلویزیونی گفت: در مرحله اول همه باید بدانند که اخبار جلسات هیات رییسه مجلس شورای اسلامی از طریق سخنگو به رسانه‌ها داده می‌شود. از طرفی دیگر جلسات ما با مسئولان روال همیشگی دارد و هرچند وقت یکبار با مسئولان صداوسیما و یا معاونان رییس جمهور و وزرا جلساتی را برای بررسی مسائل مختلف برگزار می‌کنیم.
وی ادامه داد: اخیرا جلسه‌ای با آقای علی عسگری رییس سازمان صداوسیما و معاونان‌اش برگزار کردیم، جلسه بسیار خوبی که در آن موارد مختلفی مطرح شد. در این جلسه بیان شد که توقع مجلس شورای اسلامی آن است که با توجه به شرایط اقتصادی، صداوسیما به عنوان پشتیبان تولید وقت بیشتری در این زمینه گذارد و با برنامه‌های مختلف‌اش هم‌پوشانی داشته باشد تا بتوانیم از فضای ایجاد شده عبور کنیم. موضوع بعدی هم به اعتبارات و مشکلات صداوسیما و نوع روابط با مجلس شورای اسلامی بود.
سخنگوی هیات رییسه مجلس شورای اسلامی افزود: در این جلسه گلایه‌مندی نمایندگان از نحوه‌ی برخی رفتارهای صداوسیما نیز مطرح شد، اما هیچ موضوعی در خصوص این‌که مجری احضار شده باشد وجود ندارد و این صحت ندارد. ما به کسی نگفتیم که کسی در صداوسیما ممنوع التصویر شود. اصلا این در شأن هیات رییسه و مجلس شورای اسلامی نیست البته ممکن است صداوسیما با توجه به برنامه‌هایش کارهایی را پیش ببرد، اما ما چنین مواردی را مطرح نکردیم.
نعمتی خاطرنشان کرد: در فضای فعلی شاید همه به سمت پیشبرد امور حرکت کنیم و گلایه‌مندی‌ها را بیان کنیم، اما مجلس شورای اسلامی، آقای ضیاء مجری تلویزیون را احضار نکرده است. بنده همان روز به یکی از رسانه‌ها این موضوع را تکذیب کردم، حال این‌که چرا برخی از دوستان به آن دامن می‌زنند جای سوال دارد.
سخنگوی هیات رییسه مجلس شورای اسلامی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که پژمانفر نماینده مشهد بیان کرده که هیات رییسه نمایندگان منتقد را سفر نمی‌برند و هزینه‌های درمان آنها را قطع می‌کنند، اظهار کرد: نوع بیمه نمایندگان مشخص است. اگر از ارگانی حقوق نمی‌گیرند و از مجلس شورای اسلامی حقوق‌اش را دریافت می‌کنند تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفته و همه هم نوع پوشش این بیمه را می‌دانند و طبیعتا این موضوع دست هیات رییسه نیست. برخی دیگر از نمایندگان از ارگان‌هایی مامور به مجلس شدند که آنها هم بیمه خود را دارند. ضمن این که همه نمایندگان و خانواده‌هایشان بیمه تکمیلی شده‌اند. ما تاکنون هیچ محدودیتی دراین باره نداشتیم و اصلا طرح این موضوع در شأن ما و کسانی که آن را بیان کرده‌اند، نیست.
وی درباره‌ انتقادات به هیات رییسه برای نحوه چینش سفرها هم گفت: سفرهای رییس مجلس شورای اسلامی مشخص است اتفاقا ما از رییس مجلس گلایه داریم که چرا معمولا دوستان منتقد با او در سفرها همراه می‌شوند. سایر سفرها هم برمعنای فراکسیونی کمیسیونی است و یا همراهی با دولت است.
سخنگوی هیات رییسه مجلس شورای اسلامی توضیح داد: سفرهای فراکسیونی مشخص است اعضای هر فراکسیون سفرهایشان را انجام می‌دهند که آن هم بنا به درخواست و ارتباطات با کشورها می‌باشند. سفرهای کمیسیونی هم همین طور است تصور می‌کنم که در این دوره بیشترین سفرها مربوط به کمیسیون فرهنگی است که در دوره قبلی مجلس شورای اسلامی کمیسیون‌های فرهنگی، حقوقی و شوراها تعداد سفرهایشان کم بود. ما به گونه‌ای تنظیم کردیم که در این دوره اجحافی در حق سایر نمایندگان نشود.
وی درباره انتقادات به دیوارکشی اطراف مجلس شورای اسلامی نیز اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی قبلا دارای شرایط حفاظتی حساس بود که اکنون به شرایط حیاتی تبدیل شده است. این‌که دیوارکشی انجام شود یا خیر دست ما نیست. نهادهای امنیتی کشور و ستاد کل فرماندهی معظم کل قوا و دستگاه‌های مربوطه در این زمینه مجری و تصمیم‌گیر هستند و شرایط را تدوین می‌کنند که این دست رییس مجلس شورای اسلامی و هیات رییسه نیست.
نعمتی ادامه داد: از طرف دیگر بعد از اتفاقات مجلس شورای اسلامی شرایط تغییر کرد. دوستان هر زمانی که بخواهند می‌توانند موضوعات مالی را بررسی کنند که اسناد و مدارک آن موجود است ضمن آنکه ما هم کاره‌ای نیستیم و نهادهای امنیتی پیگیر این موضوع را پیگیری می‌کنند.
کد مطلب: 100722
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *