۰
يکشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۰۹

ارتباط کاهش شنوایی با افسردگی

بررسی‌ها نشان می‌دهد از دست دادن قدرت شنوایی می‌تواند با بروز افسردگی در دوران میانسالی مرتبط باشد.
ارتباط کاهش شنوایی با افسردگی
بررسی‌ها نشان می‌دهد از دست دادن قدرت شنوایی می‌تواند با بروز افسردگی در دوران میانسالی مرتبط باشد.
به گزارش ایسنا، کاهش قدرت شنوایی در افراد بزرگسال همیشه تشخیص داده نمی‌شود و تحت درمان قرار نمی‌گیرد اما درصورت تشخیص می‌تواند به پیشگیری از افسردگی در سال‌های بعدی زندگی کمک کند.
به گفته پزشکان آمریکایی میانسالانی که از کاهش قدرت شنوایی رنج می‌برند بیشتر در معرض ابتلا به افسردگی هستند و هر چه میزان قدرت شنوایی در آنان کمتر شود احتمال ابتلا به افسردگی در این افراد بیشتر می‌شود.   
پزشکان آمریکایی اظهار داشتند: بیشتر افراد بالای ۷۰ سال تا حدودی قدرت شنوایی خود را از دست می‌دهند که این مشکل در نسبت پایینی از این افراد تشخیص داده می‌شود. تشخیص و درمان کاهش قدرت شنوایی امر آسانی است و در صورتیکه بتواند به پیشگیری از افسردگی در این افراد کمک کند بیشتر اهمیت پیدا می‌کند.
در این مطالعه محققان به جمع‌آوری اطلاعات بیش از ۵۲۰۰ بزرگسال بالای ۵۰ سال پرداختند. از تمامی این افراد تست شنوایی گرفته شد و وضعیت افسردگی در این بیماران مورد بررسی قرار گرفت.
پزشکان دریافتند در افرادی که تا حدودی قدرت شنوایی خود را از دست داده بودند، احتمال ابتلا به افسردگی حدود دو برابر بیشتر بوده‌ است. همچنین در افرادی که میزان کاهش قدرت شنوایی شدید بوده احتمال افسردگی در آنان چهار برابر افزایش داشته‌ است.
به گزارش هلث‌دی نیوز، به گفته پزشکان آمریکایی در این مطالعه این موضوع که از دست دادن قدرت شنوایی موجب افسردگی می‌شود مورد تایید قرار نگرفته‌ است اما نشان می‌دهد که چگونه کاهش قدرت شنوایی به بروز علائم افسردگی کمک می‌کند.
کد مطلب: 100535
برچسب ها: افسردگی
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *