۰
چهارشنبه ۵ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۱۷

دفاع «روحانی» و اظهارات موافقان و مخالفان

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح روز چهارشنبه بررسی برنامه‌ها و صلاحیت محمد فرهادی را برای تصدی وزارت علوم در دستور کار قرار دادند.
دفاع «روحانی» و اظهارات موافقان و مخالفان
حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی رئیس‌جمهور به منظور دفاع از محمد فرهادی، وزیر پیشنهادی علوم در دقایق اولیه آغازصحن علنی با استقبال محمدرضا باهنر و جمعی از نمایندگان وارد مجلس شد و سپس به سخنرانی پرداخت.

رئیس جمهور در صحن علنی مجلس از وزرای سابق پیشنهادی وزارتخانه علوم و تحقیقات و فناوری تشکر و ابراز امیدواری کرد که آنها در مناصب و مسئولیت‌های دیگر برای مردم عزیز کشورمان ادای وظیفه کنند.

رئیس جمهور را جهانگیری، معاون اول، نهاوندیان رئیس دفتر وی، فرهادی وزیر پیشنهادی، مجید انصاری، معاون اول پارلمانی رییس جمهور، حسین فریدون، دستیار ارشد رییس جمهور، دهقان، وزیر دفاع، علوی، وزیر اطلاعات، ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهور، نجفی، سرپرست وزارت علوم و صادق، مشاور رسانه‌ای رییس جمهور همراهی کردند.

پس از سخنان رییس‌جمهور مخالفالفان موافقان محمد فرهادی، وزیر پیشنهادی علوم اظهار نظرهای خود را آغاز کردند.

روحانی نیز پس از سخنان خود و در حالی که علی مطهری به عنوان مخالف وزیر پیشنهادی در حال صحبت بود جلسه را ترک کرد.

رای اعتماد به فرهادی، مجلس را متهم به منطق دوگانه می‌کند

 علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به عنوان مخالف وزیر پیشنهادی علوم با اشاره به رای عدم اعتماد مجلس به دو گزینه پیشین دولت برای وزارت علوم، گفت که رای اعتماد مجلس به فرهادی مجلس را متهم به منطق دوگانه و یک بام و دو هوا می‌کند و این شائبه پیش می‌آید که خدای نکرده معامله‌ای در کار است.

اتهام به مجلس کار مردانه‌ای نیست

علی لاریجانی هم که ریاست جلسه علنی را بر عهده داشت پس از سخنان مطهری در مخالفت با وزیر پیشنهادی علوم نکاتی را متذکر شد و گفت: این‌که می‌گویید اگر مجلس به فرهادی رأی دهد یک معامله‌ای صورت گرفته این حرف حتماً نادرست است.

درد وزیر علوم باید پارک‌های علم و فناوری باشد نه اتاق عمل

علی محمد احمدی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در مخالفت با محمد فرهادی، وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری گفت: رای اعتماد به وزارت مهم، پایه‌ای و اساسی وزارت علوم بسیار حیاتی است. بر خلاف نظر برخی که قدرت نظامی را بازدارنده می‌دانند قدرت علم، فناوری و دانش بازدارندگی‌ اساسی‌تری دارد.

فرهادی مصداق بارز اعتدال است

محمد مهدی رهبری املشی در سخنان خود در دفاع از وزیر پیشنهادی علوم گفت: موافقت من با دکتر فرهادی به دلیل آشنایی و معرفت سی ساله‌ای است که با ایشان دارم.

ادامه دارد...
کد مطلب: 43155
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *