پیام مجرد با اشاره به ملاک قرار دادن سلوک سیاسی و منش اجتماعی در احراز صلاحیتها، اظهار کرد: در قانون جمهوری اسلامی ایران، قانون احزاب برای بازنگه داشتن فضای سیاسی جامعه وجود دارد که نشان میدهد تمام احزاب و سلایق میتوانند با رعایت خط مشی نظام و در چارچوب قوانین به فعالیت سیاسی بپردازند.
وی ادامه داد: اینکه بیاییم سلوک سیاسی و منش اجتماعی را در کنار قانون تصویب شده کشور به عنوان ملاکی برای احراز صلاحیت کاندیداهای مجلس قرار بدهیم در واقع به این معناست که میخواهیم به طور غیرمستقیم انتخاب گزینشی انجام دهیم.
رئیس سازمان جوانان حزب اسلامی کار همچنین تصریح کرد: این دو واژه که مفهومی کلی دارد با ملاک و معیارهای مشخصی قابل اندازهگیری نیست و تنها به این درد میخورد که دست احراز صلاحیتکنندگان برای اعمال نظر شخصی باز باشد.
این فعال سیاسی با تاکید بر پیروی از فرمایشات رهبری در انتخابات آتی مجلس، خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب در انتخابات سال گذشته گفتند که هر کس حتی اگر به نظام جمهوری اسلامی نیز اعتقاد ندارد در انتخابات شرکت کند. موضعگیریهای ما نیز در انتخابات آتی مجلس باید به گونهای باشد تا خواست ایشان برای احقاق حضور حداکثری محقق شود.
مجرد با بیان اینکه «ملاک قرار دادن سلوک سیاسی و منش اجتماعی پیامدی جز محدود کردن یک جریان سیاسی از حضور در انتخابات ندارد» افزود: اگر این معیارها به عنوان ملاک احراز صلاحیتها قرار بگیرد فضای سیاسی جامعه بستهتر خواهد شد و شادابی و نشاطی که در انتخابات ریاست جمهوری داشتیم در انتخابات آتی مجلس دیده نخواهد شد.