۰
شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۲۰:۰۰

مدودف: هیچ مذاکره کننده شایسته‌ای در اوکراین وجود ندارد

معاون شورای امنیت روسیه امروز در سخنانی اعلام کرد: هیچ مذاکره کننده شایسته‌ای در اوکراین وجود ندارد.
مدودف: هیچ مذاکره کننده شایسته‌ای در اوکراین وجود ندارد
به گزارش مردم سالاری آنلاین ؛ دیمیتری مدودف، معاون شورای امنیت روسیه امروز شنبه به رخ‌دادهای شب گذشته در تحقیر رییس جمهور اوکراین از سوی همتای آمریکایی وی واکنش نشان داد.

به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری ریانووستی، معاون شورای امنیت روسیه در گفتگو با ریانووستی در این خصوص گفت: اروپا به قیمومیت آمریکا نیاز حیاتی دارد. هیچ مذاکره کننده شایسته ای در اوکراین وجود ندارد.

دیمیتری مدودف، در این باره اضافه کرد: روسیه همواره برای مذاکرات شامل گام‌های متقابل درباره اوکراین آماده بوده است؛ اما فقط آن گام‌هایی که با واقعیت‌های میدانی مطابقت داشته باشد. فقط می‌توان با افرادی که آماده برقراری ارتباط هستند گفتگو کرد نه با حیوانات دست آموز!

کد مطلب: 233003
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *