بنابر گزارش تسنیم، مقیمی عضو هیئت علمی رشته مدیریت دانشگاه تهران است و از اوایل دولت سیزدهم، ریاست دانشگاه تهران را برعهده دارد.
انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری در پی شهادت آیت الله رئیسی رئیس جمهور سیزدهم، در روز ۸ تیرماه برگزار خواهد شد.
همچنین بنابر گزارش ایسنا، محمود عباسزاده مشکینی، نماینده مجلس یازدهم در توضیح جلسه شورای مرکزی جمعیت یاران انقلاب اسلامی گفت: دستور این جلسه تحلیل آخرین شرایط سیاسی کشور بعد از سانحه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور و همراهان ایشان بود.
وی با بیان اینکه این جلسه با حضور اکثریت اعضای شورای مرکزی تشکیل شد، افزود: در این جلسه با توجه به برگزاری انتخابات ریاستجمهوری، شرایط داخلی و خارجی، آرایش انتخاباتی محتمل، سناریوهای مختلف و مواضع جناحهای سیاسی مورد بررسی و گفتوگو قرار گرفت.
سخنگوی جمعیت یاران انقلاب اسلامی بیان کرد: با توجه به اینکه مشارکت برای پیشبرد امورات کشور اولویت اول حزب است و حزب نیز اساسا ظرفیت خود را در همین مسیر به کار میگیرد، مقرر شد که شورای مرکزی حزب، ضمن دعوت از همه احزاب و جریانات و کنشگرهای سیاسی برای ارتقای سطح مشارکت و رقابتی در شان ارزش های انقلاب اسلامی و منافع ملی به میدان آید.
وی اضافه کرد: همچنین مقرر شد شورای مرکزی حزب بلافاصله با دعوت از همه داوطلبان واجد شرایط نامزدی برای انتخابات، برنامهها و رویکردها و توانمندی و ویژگیهای تیمی آنها را بررسی و عندالزوم حمایت کند. با توجه به ظرفیت جمعیت یاران انقلاب اسلامی از حیث نیروی انسانی کارآمد با سوابق مدیریت های کلان و ملی، مقرر شد لزوما خود حزب نیز نامزد یا نامزدهایی را برای حضور در رقابت انتخاباتی معرفی کند.
بنابر گزارش ایسنا، اسدالله بادامچیان، با تسلیت شهادت رئیسجمهور و شهدای خدمت، اظهار کرد: شهادت آیت الله رئیسی موقعیت خاصی را برای کشور پیش آورده و موجب اقتدار بیشتر ایران شده است. حضور گسترده مردم در مراسم تشییع، حضور و پیامهای گسترده سران سایر کشورها و سازمانهای بینالمللی، آرامش و امنیت کشور نشانه اقتدار ایران است.
وی با اشاره به در پیش بودن انتخابات ریاستجمهوری، ادامه داد: رئیسجمهوری که انتخاب میشود باید روش و منش مردمی آیتالله رئیسی را دنبال کند. رئیس جمهور شهید اقدامات زیربنایی مناسبی را انجام داد و رئیسجمهور بعدی باید مسائل روبنایی از جمله بهبود معیشت مردم را دنبال کند. رئیس جمهور آینده پشتوانه حمایت مردمی، ارتباطات بینالمللی و تکمیل زیرساختها را دارد و در مقابل مطالبه بهبود مسلئل روبنایی از جانب مردم را هم در مقابل خود دارد.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی درباره فعالیت انتخاباتی حزب موتلفه اسلامی، گفت: حزب موتلفه مانند سایر تشکلهای سیاسی، جلسات عادی و فوق العاده خود را برگزار کرده و در حال بررسی و شناسایی افراد شایسته برای جایگاه ریاستجمهوری است. سایر تشکل های سیاسی هم همین بررسیها را انجام میدهند. در این مرحله وقتی این افراد را انتخاب کردیم، از آنها برای ثبتنام در انتخابات دعوت میکنیم. پس از ثبتنام و بررسی صلاحیت داوطلبان از سوی شورای نگهبان، تصمیم گیری نهایی انجام میشود. اکنون در حال بررسی و شناسایی افراد واجد شرایط هستیم.
بادامچیان در پاسخ به این پرسش که آیا حزب موتلفه نامزد اختصاصی خواهد داشت یا در قالب شورای وحدت عمل میکند؟ گفت: در شورای وحدت اصولگرایان هم جلسه داشتهایم و در این جلسه درباره افراد بحث شده است اما حزب موتلفه پیش از ثبتنام افرادی شایسته را معرفی کرده و از آنها برای ثبتنام دعوت میکند و پس از بررسی صلاحیت داوطلبان، تصمیم نهایی درباره معرفی نامزد نهایی گرفته میشود.