ادویه یک نوع مواد طعامی می باشد که برای افزودن عطر و طعم به غذا، مورد استفاده است. ادویه ها دارای خواص مختلف و ارزش اقتصادی بسیار بالایی هستند. ادویه ها را می توان تازه، خرد شده، خشک و پودری تهیه نمود که پودرها با دستگاه صعنتی (همزن پودر) به کیفیت بسزایی می رسد.
در ادامه به چند مورد خواص ادویه اشاره می کنیم:
جوز هندی: میوه جوز بویا را پودر کرده و جوز هندی به دست می آید برای بعضی از موارد بسیار کار ساز است از جمله:ضد التهاب – ضد بیماری های قلبی – کاهش استرس – افزایش انرژی – پیشگیری از پیری زودرس
برگ بو: یک ادویه خوشبو است که علاوه بر استفاده در آشپزی خواص درمانی و پزشکی دارد برخی از خواص این دارو عبارتند از ضد عفونی کننده – ضد اضطراب – کاهش علائم گوارشی – تسکین درد – کاهش علائم سرفه و آنفولانزا و...
زیره: یکی از ادویه های محبوب آشپزی و برای سلامتی موثر است برخی از خواص زیره عبارتند از کنترل خون ضد باکتری و قارچ – تسکین علائم آسم و التهاب ریه و...
استفاده از ادویه های پودری به عنوان بخشی از رژیم غذایی سالم می تواند برای حفظ سلامتی و بهبود برخی از علائم بیماری های مفید باشد. بیشتر ارائه دهندگان ادویه از همزن پودر صنعتی استفاده می کنند و کیفیت بالاتری نسبت به افراد دیگر، بین مشتریان عزیز عرضه می کنند.