بر اساس گزارش دیجیاتو، کاربرانی که قابلیت تعامل بین پیامرسانها را فعال کنند، یک زبانه جداگانه تحت عنوان «چتهای شخص ثالث» خواهند داشت. بروور میگوید این جداسازی ضروری بوده است، چون واتساپ نمیتواند امنیت و حریم خصوصی این پیامها را بهاندازه پیامهای داخلی پیامرسان خود تضمین کند.
از آنسو، پیامرسانهایی که میخواهند با واتساپ و فیسبوک مسنجر تعاملپذیری داشته باشند، باید وارد توافقی با شرکت متا شوند و شرایط و مقررات آن را بپذیرند. بروور همچنین میگوید متا از سایر اپهای پیامرسانی دعوت میکند تا مثل خود آنها از پروتکل رمزنگاری سیگنال استفاده کنند؛ البته مادامی که استانداردهای امنیتی متا رعایت شده باشد، این مسئله اجباری نیست.این پیامرسانها ظاهراً برای رساندن پیامها به دست کاربران باید به سرورهای واتساپ وصل شوند. همچنین اپهای شخص ثالث میتوانند از یک مسیر نیابتی (پروکسی) بین سرورهای واتساپ و اپهای خود بهره بگیرند؛ هرچند این روش میتواند ریسکهای امنیتی داشته باشد.
انتظار میرود که در ماه آینده میلادی، جزئیات دقیقتر درباره قابلیتهای تعاملپذیری میان واتساپ و دیگر پیامرسانها منتشر شود. قوانین جدید اتحادیه اروپا بسیاری از غولهای فناوری را وادار به تغییر سیاستهای خود کرده است. اپل نیز برای پیروی از این تغییرات، قابلیت سایدلودینگ را در آیفون فراهم خواهد کرد.