به گزارش منبع خبری خبرآنلاین، 10 بهمن 1402 پس از چهار روز رقابت سخت بین باریستاهایی از سراسر ایران، در نهایت رتبه های برتر دومین دوره سابقات ستارگان باریستا مشخص شد.
در این رقابت، نیما طباطبایی از اصفهان به مقام نخست دومین دوره مسابقات ستارگان باریستا دست یافت و کاوه زارع، محمد عسگری، محمدرضا مافی، علیرضا نصیری و میلاد میثمی به ترتیب به عنوان نفرات دوم تا ششم رتبهبندی شدند. حدود 60 نفر از اقصی نقاط ایران برای شرکت در این رقابت ثبتنام کردند که از این میان، 32 نفر پس از بررسیهای کمیته اجرایی به عنوان شرکتکنندگان مسابقه انتخاب شدند. این مسابقه در چهار روز متوالی برگزار شد؛ دور مقدماتی در روزهای 7 و 8 بهمن از ساعت 10 صبح تا 8 شب در جریان بود و در پایان روز دوم، 14 نفر به مرحله نیمه نهایی راه پیدا کردند.
شهاب شیرزاد، روزبه کامران، رسول زینالی، امیر رضا داوودی، علیرضا نصیری، کیارش توفیقی، علیرضا قدیری، شهاب صادق نوری و امیر رضا ذوالفقار شرکتکنندگانی بودند که در جمع 14 نفر مرحلهی نیمه نهایی، حضور داشتند.
برگزاری دوره دوم مسابقه ستارگان باریستا که از 7 تا 10 بهمن 1402 توسط گروه بازرگانی موثق و برند بنمانو انجام شد، نمادی از برتری و نوآوری در صنعت قهوه ایران بود. این رقابت تنها یک مسابقه ساده نبود، بلکه به عنوان مرکزی برای تجمع استعدادها، ابتکارات و خلاقیتهای بیپایان در حوزه قهوه شناخته شد. جوایز این دوره از مسابقه که شامل مبالغ نقدی 150، 75، 50 و 10 میلیون تومانی برای شش نفر اول بود، توسط حامیان مالی از جمله بنمانو، هاله گسترش ایرانیان، کرون، تماشاخونه، کاینو و کاسیت اهدا شد.
شرکت هاله گسترش ایرانیان، اقلام و تجهیزات دومین دوره مسابقه ستارگان باریستا را تامین کرد و با فراهم آوردن دستگاه اسپرسوساز تمپستا و آسیاب قهوه مالکونیگ که در مسابقات جهانی قهوه استفاده شده؛ باعث شد شرکتکنندگان تجربهای را در سطح جهانی کسب کنند. در این مسابقه، هیئت داوران که متشکل از برخی از برجستهترین چهرههای حوزه قهوه بودند، به ارزیابی عملکرد شرکتکنندگان پرداختند. رها شاهسوار و امیر فاضلزاده به عنوان سرداور و داور نیز در دو بخش تکنیکال و سنسوری حضور داشتند.
این مسابقه فرصتی بینظیر برای به اشتراکگذاری دانش و تجربیات در جامعه قهوه بود و به حرفهایها این امکان را داد تا خود را در سطوح ملی و بینالمللی مطرح کنند. دوره دوم مسابقات ستارگان باریستا به عنوان یک نقطه عطف در تاریخچه صنعت قهوه در ایران شناخته شد و تأثیرات عمیقی بر این صنعت گذاشت. شرکت در چنین رویدادی برای هر باریستا میتواند به عنوان نقطه عطفی در مسیر حرفهای و شکوفایی وی به شمار رود.