; ?>; ?>
در این مطالعه، افراد بدون فشار خون بالا که بیشترین گوجه فرنگی یا غذاهای مبتنی بر گوجه فرنگی را میخوردند، ۳۶ ٪ کمتر با خطر ابتلاء به فشار خون بالا نسبت به افرادی که کمترین مصرف را داشتند، روبرو بودند.
در افرادی که از قبل فشار خون بالایی داشتند، به ویژه کسانی که فشار خون بالا در مرحله ۱ داشتند، مصرف متوسط گوجه فرنگی با کاهش فشار خون همراه بود.
این مطالعه شامل ۷۰۵۶ شرکت کننده بود که ۵ /۸۲ ٪ از آنها فشار خون بالا داشتند. آنها در مورد مصرف روزانه گوجه فرنگی خود مورد سوال قرار گرفتند و به چهار طبقه بندی طبقه بندی شدند: کمتر از ۴۴ گرم در روز، ۴۴-۸۲ گرم در روز (متوسط)، ۸۲-۱۱۰ گرم (متوسط روبه بالا) و بیش از ۱۱۰ گرم در روز.
نویسندگان این مطالعه کاهش فشار خون دیاستولیک را در کسانی که دارای بالاترین و میزان متوسط مصرف گوجه فرنگی در مقایسه با کمترین میزان مصرف بودند، مشاهده کردند. در شرکت کنندگان با فشار خون بالا مرحله ۱ و مصرف گوجه فرنگی در حد متوسط، فشار خون سیستولیک و دیاستولیک در مقایسه با شرکت کنندگان که کمترین گوجه فرنگی را مصرف میکردند، کاهش یافت.
برای افرادی که بیش از ۱۱۰ گرم گوجه فرنگی میخوردند، خطر فشار خون بالا در مقایسه با کسانی که کمترین گوجه فرنگی را میخورند کاهش یافت.