; ?>; ?>
به گزارش مردم سالاری آنلاین، روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: تورم و گرانی نتیجه یک عملکرد غلط است. در دوره اصلاح طلبان باشد، غلط است، در حاکمیت اصول گرایان باشد هم غلط است. نسبیت بردار نیست که در زمان روحانی کفر ابلیس باشد که همه تریبونها علیه او بسیج بشوند. در زمانِ رئیسی بشود یک ارزش که - به اصطلاح-ارزشیها در نقد آن کلامی برلب ننشاند.
بازار، راست حرف میزند. لذا مسئولان محترم را برای فهم درست شرایط اقتصادی، باید به کفِ بازار حواله داد نه به گرافها و نمودارهایی که برای شان در پوشه کاری قرار میدهند.
حرف نمودارها، از جنسِ نرخ سود بانک هاست. بخواهند به مردم بدهند از آن چه اعلام میکنند اندکی کمتر است. و چون میخواهند بگیرند، از آنچه اعلام میکنند خیلی بیشتر میشود. جوری که ما مردم عادی متوجه فرمولها نمیشویم.
علیرضا معزی در واکنش به وعده مشارکت ۶۰ درصدی اعلام شده از سوی وزیر کشور نوشت: مطلقا نمیشود وعده مشارکت 60 % وزیر کشور را باور کرد چه حالا چه شنبهی بعد از انتخابات.
میگویند تورم حدود 40 درصد است اما بر کدام محصول میشود انگشت گذاشت که از سال پیش تا الان کمتر از این رقم افزایش قیمت داشته باشد تا سرجمع قیمتها با تورم 40 درصد مواجه شود؟ در بازار مواد غذایی که رکوردها هر لحظه درحال افزایش است.
فقط بازار راست میگوید. قیمتها هم لزوما آن نیست که روی کاغذ میآید آن را با گوشت و پوست و استخوان در کف بازار باید فهم کرد. آن چه مسئولان محترم میگویند و آمارهایی که اعلام میکنند در یک ایرانِ دیگر است و الا در ایرانِ ما، قیمتها چیز دیگری است. از این خبرهایی که اعلام میشود هم خبری نیست.
روزنامه هم میهن خطاب به قالیباف نوشت: شما توانستید در زمان روحانی وعدههایی بیحساب و کتاب بدهید که اکنون زمان سررسید آنها آمده است. مجلس نه میتواند و نه حق دارد که خرج خود را از دولت جدا کند. شما کمتر از سه سال پیش به مرغ ۲۵هزار تومانی اعتراض کردید. بفرمایید که اکنون و با قیمت نزدیک به صد تومان مابهالتفاوت قیمت مرغ مورد نظر شما با قیمت بازار کجا رفته است؟ چرا آن حساب و کتاب را دوباره انجام نمیدهید؟
وضعِ واقعی ما مثل حال مردم اروپاست در گزارشهایی که تلویزیون پخش میکند! نه گزارشهایی که راوی حال مردمِ ایرانِ مسئولان است. مسئولان که وقت بازار رفتن ندارند تا قیمتها و حال و روز مردم دست شان بیاید اما کاش افراد مورد وثوق خود را به بازار بفرستند فقط قیمت مواد غذایی را بپرسند، آن وقت خواهند فهمید حال و روزِ مردم را. خواهند دید "علیالارض" چه کارنامهای دارند. چنین که شد، خود قضاوت خواهند کرد که خدا و خلقِ او درباره آنان چه حکمی میدهند.