۰
دوشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۲ ساعت ۱۳:۳۱

انتقال آب سد لار به لتیان تا پایان ۱۴۰۴

مدیرعامل هلدینگ نیروی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) گفت: در صورت تأمین مالی ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ میلیارد تومانی، تا پایان سال ۱۴۰۴ پروژه مهم انتقال آب سد لار به لتیان که از فرار آب سد لار جلوگیری می‌کند، به‌بهره‌برداری می‌رسد
انتقال آب سد لار به لتیان تا پایان ۱۴۰۴
به گزارش مردم سالاری آنلاین؛محمد رستمی، مدیرعامل هلدینگ نیروی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) در نشستی خبری اظهار داشت:

در دهه ۷۰ بعد از جنگ تحمیلی که کشور نیاز به توسعه و ایجاد زیرساخت داشت، در زمینه آب، قرارگاه با ساخت سد کرخه توانست تبدیل به نماد خودباوری شود‌.
مدیرعامل هلدینگ نیروی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) تصریح کرد: تا امروز ۶۲ سد بزرگ کشور توسط قرارگاه ساخته شده که نیمی از ظرفیت مخازن سدهای کشور را شامل می‌شود‌.
وی ادامه داد: پروژه مهم جلوگیری از فرار آب سد لار که با نام انتقال آب سد لار به کلان معروف است، به پیشرفت ۳۸ درصدی رسیده، این پروژه متاسفانه به مدت ۳ سال در دولت گذشته متوقف شده بود اما از سال ۹۹ مجددا فعال شد.
رستمی خاطرنشان کرد: در صورت تأمین مالی ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ میلیارد تومانی، تا پایان سال ۱۴۰۴ پروژه مهم انتقال آب سد لار به لتیان که از فرار آب سد لار جلوگیری می‌کند، به‌بهره‌برداری می‌رسد.
وی افزود: پروژه مهم دیگری در برای آب تهران درحال انجام است، رینگ آب تهران است که شرق به غرب و شمال به جنوب تهران را متصل می‌کند و تاکنون به پیشرفت فیزیکی ۸۰درصدی رسیده و با بهره برداری از این پروژه، در صورت بروز مشکل در بخشی از تهران مثل اتفاقی کا امسال در شد کرج افتاد، این امکان را خواهیم داشت که آب را از سامانه شرقی به غربی یا بالعکس انتقال دهیم.
مدیرعامل هلدینگ نیروی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) اذعان داشت: قرارگاه بعد از مشکلاتی که در زمینه پس‌زدگی فاضلاب اهواز در جریان سیلاب سال ۹۸ رخ داد، به پروژه فاضلاب اهواز ورود کرد و پروژه‌ای که کمتر از ۳۰درصد پیشرفت داشت اکنون به پیشرفت ۶۰درصدی رسیده است‌.
وی افزود: کار منحصربه‌فردی که در این پروژه احرا شد، ساخت داخلی میکرو تی‌بی‌ام بود که با توجه به متنوع بودن زمان در اهواز، ساخت داخلی این تجهیز به جای خرید خارجی آن، این امکان را به ما می‌داد که با تغییر نوع زمین، در محل کار، دستگاه را بازطراحی کنیم.
رستمی از موفقیت متخصصان ایرانی با همکاری قرارگاه خاتم و دانشگاه امام حسین برای داخلی‌سازی و تولید ایرانی بتن پارچه‌ای خبر داد و گفت: کشور انگلستان اقدام به تولید بتن پارچه‌ای کرده بود که حاضر نبود تکنولوژی آن را در اختیار دیگر کشورها قرار دهد، متخصصان ایرانی در دانشگاه امام حسین با تأمین مالی و حمایت قرارگاه، دانش تولید بتن پارچه‌ای را داخلی‌سازی کردند.
وی افزود: این بتن پارچه‌ای به ضخامت یک‌سانتیمتر و به راحتی قابلیت اجرا توسط کشاورزان را در کانال‌های آبیاری و انتقال آب دارد و در زمینه کاهش مصرف آب بخش کشاورزی بسیار اثرگذار است‌.
رستمی از داخلی سازی ۱۰۰درصدی تجهیزات پرورش ماهی در قفس خبر داد و گفت: تا پیش این، تجهیزات مربوطه برای پرورش ماهی در قفس وارد می‌شد اما اکنون می‌توانیم تمامی آن را در داخل کشور تأمین کنیم.
وی افزود: همچنین در بحث مهم تولید بچه ماهی ورود کرده‌ایم که تا امروز موفق به تولید موفق ۴۰۰ هزار بچه ماهی شده‌ایم و چشم‌انداز ما تولید ۱۲ میلیون بچه ماهی در سال است.
رستمی از ارزیابی موفق هلدینگ نیروی قرارگاه در مدل ارزیابی جامع دلتا خبر داد و گفت: موفق به کسب گواهی‌نامه سطح ۴ مدل دلتا به عنوان اولین سازمان پروژه محور در سطح جهان و هشتمین سازمانی که موفق به دریافت این گواهی‌نامه شده، شده‌ایم.

کد مطلب: 209126
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *