به گفته دکتر کرد افشاری، تغذیه میتواند بر ذهن و احساس ما تأثیر زیادی داشته باشد. مثلاً انواع سوپهای ساده مانند سوپ جو با سبزیجات معطر به ویژه گشنیز و ریحان و ادویههایی مانند زیره، آویشن، دارچین، زعفران و زنجبیل میتوانند در ایجاد احساس شادمانی مؤثر واقع شوند.
آبگوشت تهیه شده از گوشت گوسفند، پیاز، نخود، و ادویهجات و سبزیجاتی مانند شوید، آویشن، زیره، دارچین، زعفران، هل و زنجبیل هم تأثیر مثبتی بر ایجاداحساس شادمانی خواهند داشت.
همان گونه که خوردن شیرین پلو به دلیل داشتن خلال نارنج، بادام، پسته و زعفران میتواند نشاط بیشتری به دنبال داشته باشد.
نوشیدنیهای نشاط آور
به گفته دکتر کرد افشاری، نوشیدن بعضی نوشیدنیها هم میتواند احساس شادمانی بیشتری در شما ایجاد کنند و با لذت بردن از نوشیدن آنها احساس بهتری در شما ایجاد کند. نوشیدنیهایی مانند سکنجبین ساده، سکنجبین همراه با به و لیمو، شیربادام، شیرفندق، شیرگردو، شیرپسته همراه با گلاب و زعفران یا شیر و عسل و گلاب و دارچین و شربت لیمو نیز چنین خاصیتی دارند.
دمنوشهای نشاط آور
دکتر کرد افشاری میگوید: شما با استفاده از بعضی دمنوشها هم میتوانید نشاط بیشتری را تجربه کنید؛ دمنوشهایی حاوی بادرنجبویه، گل بابونه و بهارنارنج، اسطو خدوس، زعفران و ترکیب سیب و به چنین خاصیتی دارند.
فست فود ها و افزودنیهای خوراکی
متخصص طب سنتی ایرانی میگوید: توجه داشته باشیم استفاده از بعضی مواد غذایینه تنها برای بدن مغذی و مفید نیستند؛ بلکه اثر سوئی هم بر جسم و روان ما باقی خواهند گذارد. انواع فست فودها، سوسیس و کالباس، گوشت گاو، گوساله و شتر، چای پر رنگ، نوشابهها و آبمیوههای گازدار و بدون گاز صنعتی، انواع کیک، کلوچه، بیسکوییت، چیپس، پفک و دیگر تنقلات صنعتی، رنگهای غذایی، غذاهای پخته فریز شده، مصرف زیاد قهوه، نسکافه و کاکائو، مصرف زیاد غذاهای سرخ شده و پرچرب، مصرف زیاد برخی مواد غذایی از جمله بادنجان، عدس، قارچ، ماکارونی، الویه، آش رشته، ادویه جات تند، مواد غذایی بسیارترش یا بسیار شور (مانند ترشی و خیار شور) و انواع پنیر از جمله مواد غذایی هستند که خوردن آنها میتواند چنین تاثیراتی را به دنبال داشته باشد.