; ?>; ?>
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس درباره این تصمیم مجلس گفته است «اگر قرار بود لایحۀ حجاب را با ۱۵۰۰ پیشنهاد ثبتشدۀ نمایندگان در صحن بررسی کنیم، از بررسی برنامۀ هفتم توسعه و لایحۀ بودجه در ماههای آتی بازمیماندیم.»
همشهری آنلاین در تماس تلفنی با نمایندگان زن مجلس این پرسش را مطرح کرد که آیا در جریان بررسی لایحه قرار داشتهاند و مشورتی با فراکسیون زنان مجلس در رابطه با لایحه حجاب و عفاف صورت گرفته است یا نه. از ۱۶نفر نماینده زن مجلس ۵نفر به همشهری آنلاین پاسخ دادند.
براساس نظرسنجی صورت گرفته نمایندگان زن مجلس مخالف اصل هشتاد و پنجی شدن این لایحه هستند و معتقدند در برخورد با مقوله حجاب بهجای سختگیریهای پلیسی باید بیشتر بر فرهنگسازی تمرکز کرد و تنها با بخش شبکهای و هدفمند کشف حجاب مقابله کرد.
فاطمه قاسمپور نماینده تهران در مجلس درباره متن لایحه به همشهری آنلاین گفت: من هنوز آخرین نسخه را ندیدهام و درجریان تغییرات لایحه نبودهام. پس از مطالعه لایحه درباره آن اعلام نظر خواهم کرد.
فاطمه محمدبیگی نماینده قزوین نیز به همشهری آنلاین گفت: من از تغییرات لایحه بیاطلاع هستم و متن نهایی را از کمیسیون خواهم گرفت.
سمیه محمودی نماینده شهرضا نیز در پاسخ به سوال همشهری آنلاین درباره لایحه اعلام کرد: من با بحث اصل هشتاد و پنجمی شدن لایحه مخالف بودم. اینکه چه تغییراتی داده شده است در جریان نیستم.
معصومه پاشایی نماینده مرند و جلفا نیز در پاسخ به سوال همشهری آنلاین درباره لایحه تاکید کرد که در این باره فعلا مصاحبه نمیکنم.
شیوا قاسمیپور نماینده مریوان و سروآباد نیز درباره لایحه به همشهری آنلاین گفت: خانم قاسمپور، خانم رحمانی و خانم لاجوردی در جریان بررسی لایحه در کمیسیون مربوطه قرار داشتند ولی اینکه تک به تک نظر نمایندگان زن مجلس را دریافت کنند، چنین نبود و اگر کسی میخواست میتوانست نقطهنظرش را منعکس کند.
قاسمیپور گفت که بحث گشت ارشاد و پلیس در رابطه با حجاب و عفاف منتفی شده است و از این بابت لایحه یک گام رو بهجلو برداشته است.