استقبال از این پیشثبتنام که بهصورت الکترونیکی صورت گرفت، به حدی بود که بهطور متوسط روزانه حدود ۶۰۰ نفر برای حضور در مجلس آینده و مشارکت در روند قانونگذاری کشور اعلام آمادگی کردند.
بر اساس اعلام ستاد انتخابات کشور، در مجموع ۴۸۸۴۷ نفر در این دوره برای ورود به ساختمان بهارستان نامنویسی داشتند.
نگاه به جزئیات ثبتنامها طی روزهای این مرحله نیز قابل تأمل است؛ روز اول ۷۷۰۰ نفر، روز دوم ۶۲۴۷ نفر، ۵۲۰۱ نفر در روز سوم، ۴۳۴۹ نفر برای روز چهارم، ۴۲۶۵ نفر روز پنجم، ۷۸۸۲ نفر در روز ششم و ۱۳۲۳۴ نفر در آخرین روز مدارک هویتی خود را در سامانه وزارت کشور بارگزاری کردند.
رشد نامنویسیها در این دوره تا حدی قابل پیشبینی بود ولی این میزان از استقبال که بخش زیادی از آن را جوانان شامل میشوند، فراتر از پیشبینیهای برخی مراکز آماری بوده است.
آماری که با نامنویسی ۴۸۸۴۷ نفر، بیش از سه برابرِ آمار نامنویسی مجلس یازدهم با ۱۶۰۳۳ ثبتنامکننده است.
بر اساس این گزارش، مجلس شورای اسلامی دارای ۲۹۰ کرسی نمایندگی است که با این حساب، برای هر یکی از صندلیهای خانه ملت ۱۶۸ نفر اسم نوشتهاند.
تعداد ثبتنام داوطلبان در یازده دوره قبلی هم به این شرح است: مجلس اول: ۳هزار و ۷۴۸ نفر، مجلس دوم: یکهزار و ۵۹۰ نفر، مجلس سوم: یکهزار و ۹۹۴ نفر، مجلس چهارم: یکهزار و ۲۷۶ نفر، مجلس پنجم: ۵هزار و ۳۶۱، ششمین دوره مجلس: ۶هزار و ۸۵۲، مجلس هفتم: ۸هزار و ۱۶۷ نفر، مجلس هشتم: ۷هزار و ۵۹۵ نفر، نهمین مجلس: ۵هزار و ۳۸۲، دهمین دوره مجلس: ۱۲هزار و ۱۲۳ نفر و مجلس یازدهم: ۱۶هزار و ۰۳۳ نفر نامنویسی کرده بودند.
آمار تفکیکی افراد داوطلبین نمایندگی مجلس نیز عبارت از این است که ۸۶ درصد آقایان و ۱۴ درصد خانمها برای راهیابی به خانه ملت، متقاضی هستند.