وی با تشریح جزئیات اقدامات مد نظر صندوق اعتباری هنر در سال جاری، نکوداشت نامداران در استان محل زیست، تفویض اختیار صندوق هنر به استان ها، سفرهای استانی و برگزاری کارگاه های آموزشی را به عنوان سه اقدام این صندوق در راستای حمایت از اعضا و هنرمندان به ویژه در استان ها و مناطق کم برخوردار عنوان کرد و گفت: تلاش ما این است تا ضمن افزایش سطح تماس چهره به چهره و تعامل با هنرمندان، تجربیات و استعدادهای افراد ویژه در استان ها را شناسایی کرده و متناسب با شرایط، اقلیم و جنبه های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی هر استان تصمیمات لازم اتخاذ و کاربردی شوند.
معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق اعتبار هنر با اشاره به اعطای بیش از ۱۴۹ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه در سال ۱۴۰۱، از واگذاری مدیریت توزیع و تخصیص تسهیلات ارزان قیمت به ادارات کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان ها خبر داد و افزود: با موافقت مدیر عامل صندوق اعتباری هنر از خرداد ماه سال جاری و به منظور پر رنگ تر شدن نقش و مسئولیت حوزه های ذی صلاح، هر نوع تصمیم گیری در مورد نحوه اعطای تسهیلات به اعضای صندوق به ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در سراسر کشور تفویض اختیار شده است.
طایفه حیدری با اشاره به ابلاغ میزان اعتبارات تخصیص یافته به تمامی استان ها و موضوع واگذاری مدیریت توزیع و تخصیص تسهیلات ارزان قیمت به ادارات کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان ها، تصریح کرد: معتقدیم این تصمیم کمک شایانی به هدفمندی و کیفی سازی توزیع تسهیلات قرض الحسنه ارزان قیمت می کند. همچنین نظارت ادارات کل بر رفتار مالی وام گیرندگان، تاثیر مستقیم بر افزایش اعتبارات استانی خواهد داشت.
وی با اشاره به عملکرد صندوق اعتباری هنر در حوزه محرومیت زدایی و توسعه عدالت فرهنگی گفت: صندوق اعتباری هنر توجه ویژه ای به مقوله نهادینه شدن عدالت فرهنگی و موضوع تمرکززدایی دارد. بر این اساس در خصوص استان های کم برخوردار علاوه بر تخصیص اعتبار متعارف که بر اساس ضریب نفوذ تعداد اعضای هر استان به کل کشور تعیین شده است، اعتبار ویژه ای برای مناطق کم برخوردار تخصیص یافته است.
وی در ادامه به سفرهای استانی صندوق به سراسر کشور اشاره کرد و افزود: دیدارهای چهره به چهره با اصحاب فرهنگ و هنر استان ها، بررسی مشکلات موجود در روند ارائه خدمات صندوق در استان، شناسایی هنرمندان مستعد و گمنام، برگزاری نشست های گروهی و انفرادی با هنرمندان، شنیدن نقدهاو مشکلات موجود، تبادل تجربیات، اخذ پیشنهادهای سازنده، از جمله اهدافی است که طی این سفرها دنبال شده و خواهد شد. این در حالی است که مناطق کم برخوردار از اولویت های نخست هیات اعزامی صندوق هنر است.
به گفته وی، نقش ادارات کل استانی در دستیابی به اهداف سفرها بسیار حائز اهمیت است. براین اساس به منظور دست یابی به بالاترین بهره وری برنامه ریزی مشترک با ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هر استان داریم.
معاون مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در ادامه سخنان خود به برگزاری کارگاه های آموزشی ویژه مدیران کارشناسان استانی ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، روسای انجمن های فرهنگی و هنری اشاره کرد و گفت: طی سفرهای استانی کارگاه های آموزشی ویژه ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ها و روسای صنوف و انجمن های فرهنگی و هنری، کارشناسان و دست اندرکاران در مراکز استانی نیز کلید خورده و در حال برگزاری است.
وی هدف از برگزاری دورههای آموزشی را رفع ابهامات به منظور هماهنگی در ارائه خدمات به اعضا، آشنایی مدیران استانی با قوانین و مقررات صندوق اعتباری هنر و بیان رویکردها و سیاست های نوین صندوق، تبادل آرا ونظرات بیان کرد و افزود: طبق بررسی های انجام شده برگزاری کارگاه های آموزشی نقش بسیار موثری در همسانسازی اطلاعات خادمان فرهنگ و هنر کشور خواهد داشت که نتیجه آن ارتقای کیفیت خدمات رسانی برای گروه های هدف صندوق خواهد بود.معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق اعتباری هنر به طرح جدید این صندوق در بزرگداشت مفاخر استانی و ملی در استان های محل زیست آنان اشاره کرد و گفت: براساس این طرح سعی بر آن است که با مشارکت ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی به بهانه گرامیداشت و اعلام شادباش روز تولد افراد و هنرمندان شاخص که دارای جایگاه ویژه در حوزه های مختلف هنری هستند به نحوی شایسته تجلیل و قدردانی به عمل آید.
طایفه حیدری در ادامه یادآور شد: صندوق اعتباری هنر با عنایت به سیاستگذاری و افق های ترسیم شده خود در راستای حمایت از اهالی فرهنگ و هنر مورد تأکید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت مردمی، تلاش کرده تا با برگزاری آئین نکوداشت ضمن ارج نهادن به تلاش ها و مجاهدت فرهنگی و هنری آن دسته از نامداران، هنرمندان و فعالان فرهنگی هنری که در جغرافیای منطقه محل زیست خود از جایگاه ویژه ای برخوردار هستند، تجلیلی در خور شأن آنها نیز به عمل آورد. بدین منظور دومین آئین نکوداشت هنرمندان طرح «میلاد مفاخر» از مجموعه اقدامات ذیل «هفت بحر هنر» در استان گیلان همراه با زادروز جمعی از اهالی فرهنگ و هنر این خطه از کشور با حضور مسئولان صندوق اعتباری هنر، هنرمندان و جمعی از مدیران محلی، ۲۵ تیر ماه ۱۴۰۲ در تالار مرکزی شهر رشت برگزار و جمع کثیری از نامداران استان گیلان تجلیل و تکریم شدند.
معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق اعتباری هنر در بخش پایانی سخنان خود به سفر اخیر هیات اعزامی این صندوق به استان سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: در راستای اجرای سیاست نهادینه کردن عدالت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت مردمی و ادامه اجرای وظایف و افق های ترسیم شده صندوق اعتباری هنر در جهت رسیدگی و اهتمام ویژه به هنرمندان استانی همچنین بررسی مسائل و مشکلات آنها به ویژه در مناطق کمتر برخوردار، سفرهای استانی برنامه ریزی و در حال انجام است.
طایفه حیدری در پایان یادآور شد: با سفر به استان سیستان و بلوچستان تلاش شد تا با برگزاری نشست و کارگاه های آموزشی، در کنار مسائل جاری، اعضا و هنرمندان را با معرفی و تبیین نحوه ارائه خدمات و تسهیلات صندوق هنر در سرفصل های مختلف آشنا کرده و علاوه بر این از آسیب ها و برخی خطرات احتمالی نداشتن برخی بیمه ها در آینده نیز آنها را آگاه کنیم.