در این خصوص این نماینده مجلس با گلایه از رییسی به این نکته نیز اشاره کرد، در حالی که برنج یک محصول داخلی است و باید مورد حمایت قرار گیرد، اما مسوولین بجای خرید برنج شالیکاران اقدام به واردات برنج کردند، بطوریکه شواهد حکایت از واردات یک میلیون و 500 هزار تن برنج به کشور دارد؛ این در حالی که حجم برنج وارداتی اعلامی از سوی متولیان این بخش 350 هزار تن و کمتر از میزان واقعی است. به گفته حاجیپور، در تمام دنیا دولتها برنج تولید داخل را از کشاورزان میخرند و بر اساس سطح درآمد مردم توزیع میکند. روشی که می شود در ایران هم اجرایی کرد چرا که در حال حاضر تمام کارخانههای ما پر از برنج ایرانی است.
اواخر اردیبهشت ماه بود که انجمن تولیدکنندگان و تامینکنندگان برنج ایران در بیانیهای خبر رسوب برنج در استان مازندران را داد و این نکته اشاره کرد که براساس سنت هرساله نیمه تابستان زمان برداشت برنج است، اما با توجه به رسوب حدود 40 درصدی محصول سال گذشته این بیم وجود دارد که با برداشت برنج جدید شاهد افت شدید قیمت و زیان انبوه کشاورزان باشیم.
هرچند در دستور فوری مخبر خبری از نرخ برنج نیست، اما به گفته نماینده آمل تولید هر کیلو گرم برنج با روش سنتی حدود 70 هزار تومان و به روش مکانیزه حدود 60 هزار تومان برای کشاورزان هزینه دارد با توجه به هزینههای جانبی دیگر باید دید دولت قرار است با چه نرخی اقدام به خرید برنج رسوب کرده در انبار شالیکاران کند.