به گزارش
مردم سالاری آنلاین، روزنامه اصولگرای جوان به اظهارات معصومه ابتکار درباره بنیانگذار جمهوری اسلامی اعتراض کرد و ضمن انتقادات عجیب و تند به سایت جماران مدعی شد؛
معصومه ابتکار، از مسئولان دولتی در دوران ریاست جمهوری حسن روحانی و محمد خاتمی، با دروغ بستن به امام خمینی، تلاش کرده از موضع خود و جریان متبوعش در حمایت از بیحجابی دفاع کند. او این سخنان را در گفتوگویی با سایت پرتال امام خمینی مطرح کرده است. جماران رسانهای زیر نظر دفتر تنظیم و نشر آثار امام خمینی است که چنانکه از نام آن، یعنی جماران، هویداست قرار بوده منادی اندیشههای امام باشد، اما شاید ادعای گزافی نباشد اگر بگوییم بیش از هر رسانه داخلی دیگری، به تحریف اندیشههای امام پرداخته است.
معصومه ابتکار در دروغی آشکار گفته است: «در ابتدای انقلاب بحث اجباری شدن حجاب مطرح نبود. حجاب انتخابی بود و جالب اینجا بود که اکثریت هم به این سمت آمدند و حجاب را انتخاب کرده بودند. بدون اینکه کسی به آنها امر کند. امام از ابتدا با این نگاههای سختگیرانه و افرادی که موضع صرفاً فقهی داشتند و حتی ابعاد اجتماعی و روانشناختی موضوع را نمیدیدند، درگیر بودند.».
اما امام خمینی، اسفند ۵۷ یعنی کمتر از یک ماه پس پیروزی انقلاب اسلامی، طی یک سخنرانی در مدرسه فیضیه قم، در مورد حجاب بانوان در فضای عمومی فرمودند: «الآن وزارتخانهها- این را مىگویم که به دولت برسد، آن طورى که براى من نقل مىکنند- باز همان صورت زمان طاغوت را دارد. وزارتخانه اسلامى نباید در آن معصیت بشود. در وزارتخانههاى اسلامى نباید زنهاى لخت بیایند؛ زنها بروند، اما با حجاب باشند. مانعى ندارد بروند؛ اما کار بکنند، لکن با حجاب شرعى باشند، با حفظ جهات شرعى باشند.»
کاش مدیران مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام، صحیفه امام، ج ۶، ص: ۳۲۹ را مطالعه کنند و فقط محض گرفتن ژست نشر آثار امام، اقدام به چاپ سخنان ایشان و صحیفه نکنند!
«زنان اسلامی باید با حجاب اسلامی بیرون بیایند. نه اینکه خودشان را بزک کنند. زنها هنوز در ادارات با وضع پیشین کار میکنند. زنها باید وضع خودشان را عوض کنند...» آیا این جملات از امام خمینی نیست؟
ابتکار حتی به رزمندگان دفاع مقدس هم رحم نمیکند و با تهمت به آنان میگوید: «در سالهای جنگ یک دوره، عدهای از جبهه میآمدند و در خیابانها به خصوص خیابان ولیعصر، با خانمها سر مسئله حجاب درگیر میشدند... امام دستور دادند که این افراد را بازداشت کنید؛ گفتند اینها از جبهه آمدند و در میانشان فرمانده و ایثارگر هست! امام گفتند اصلاً چنین چیزی نباید در مملکت اتفاق بیفتد و این مسئله را سامان دادند. یا مثلاً سعی میکردند از امام فتوا بگیرند که خانمهایی را که بیحجاب هستند در صدا و سیما نشان ندهید و چقدر سعی میکردند سختگیری کنند.» که باز هم نشان از بیان دروغ در مورد امام دارد.
هر کسی و هر جایی به تحریف امام بپردازد، وظیفه مؤسسه تنظیم و نشر است که با آن برخورد کند و مدعی اندیشه امام باشد، اما وقتی مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام، خود تحریفکننده است، چه باید کرد؟! وای به روزی که بگندد نمک!