به گزارش خبرگزاری فارس از دشتستان، مهدی محمدی شامگاه در همایش هفته پژوهش در دانشگاه آزاد اسلامی دشتستان اظهار داشت: برای تقویت پژوهشگران در محیطهای علمی و دانشگاهی برنامههای ارزشمندی در سطح استان تدارک دیدهایم.
مدیر پارک علم و فناوری خلیج فارس با اشاره به لزوم حمایت از شرکتهای دانشبنیان افزود: با برنامهریزی صورت گرفته وزارت علوم در نظر دارد در افق ۱۴۰۴ زمینه فعالسازی ۶۰ هزار شرکت دانشبنیان را فراهم کند که کاربردی بودن و امکان تجاریسازی ایدهها، ملاک صدور مجوز مراکز رشد خواهد شد.
محمدی تصریح کرد: کاربردی بودن رشتههای فنی و حرفهای باعث تسریع در احصاء کمبودها میشود که بیشک ایدههایی برای برطرف کردن آن وجود دارد، از این رو پارک علم و فناوری بوشهر در تلاش برای حمایت از این ابتکارات در قالب تسهیلات، حمایتهای علمی و فراهم کردن فضای فعالیت است.
وی با اشاره به لزوم ارائه مقالات علمی در مجلات علمی بینالمللی گفت: ما باید تا پایان برنامه پنجم توسعه تعداد ۵۰ هزار مقاله ISI داشته باشیم تا بتوانیم به رتبه یک رقمی در جهان دست پیدا کنیم.
مدیر پارک علم و فناوری خلیج فارس با اشاره به رتبه ایران در نانوتکنولوژی در سطح دنیا خبر داد و گفت: هماکنون در علم نانوتکنولوژی در سطح دنیا دارای رتبه ۱۳ هستیم و امیدواریم که در آیندهای نزدیک به رتبههای بهتری دست پیدا کنیم.
محمدی با تاکید بر لزوم گسترش فرهنگ تحقیقات علمی در دانشگاهها افزود: شهرستان دشتستان بالاترین میزان ثبت اختراع در استان را دارد که نشان دهنده تلاش این شهرستان است.
وی از راهاندازی مرکز نوآوری علم و فناوری در دانشگاه آزاد دشتستان خبر داد و اظهار داشت: امیدواریم این مرکز موجبات رشد بیشتر و افزایش اختراعات و ابداعات را فراهم کند.