; ?>; ?> منابع قند پنهان - مردم سالاری آنلاين
۰
جمعه ۷ مرداد ۱۴۰۱ ساعت ۲۲:۳۰

منابع قند پنهان

سس های سالاد فرانسوی و انواع دیگر که کمی هم طعم شیرینی دارند، دارای بالاترین قند اضافه شده هستند.
منابع قند پنهان
به گزارش مردم سالاری آنلاین،قند پنهان در برخی از میوه ها و مواد غذایی که به طور روزمره استفاده می شود وجود دارد که به آن می پردازیم.

سس پاستا
این سس ها ممکن است خوش طعم باشند و اصلا مزه ی شیرینی ندهند، اما اکثر سس های پاستا در هر نصف فنجان حدود ۶ تا ۱۲ گرم قند دارند. این دقیقا همان اندازه قندی است که از یک شکلات می گیرید. انجمن قلب آمریکا به خانم ها توصیه می کند روزانه بیش از ۱۰۰ کالری قند مصرف نکنند (حدود ۶ قاشق چای خوری). مردها هم بیش از ۱۵۰ کالری نباید قند مصرف کنند (حدود ۹ قاشق چای خوری). قند بیش از حد باعث بالا رفتن وزن می شود و برای سلامتی ضرر دارد. پس قبل از خرید سس روی بسته ی آن را نگاه کنید تا متوجه شوید چه مقدار قند به آن اضافه شده است.
ماست
ماست سرشار از کلسیم سالم و پروتئین است. ماست کم چرب طعم دار نیز ممکن است در هر ۲۲۶ گرم، ۱۷ تا ۳۳ گرم قند اضافه شده داشته باشد. این مقدار حدودا برابر با یک فنجان بستنی شکلاتی است. اگر ماست طعم دار می خرید، به دنبال ماستی باشید که قند اضافی کمتری داشته باشد. یا می توانید ماست معمولی خریداری کنید و میوه ی مورده علاقه تان را با آن ترکیب کنید. این راه سالم تر و بهتر است.
بلغور جو دوسر آماده
بلغور جو دوسر، منبع خوبی برای دریافت فیبر سالم است. انواعی از آن که طعمی میوه ای به آن ها اضافه شده است، حدود ۱۰ تا ۱۵ گرم قند اضافه شده دارند. انواع کم شکر این محصولات، حدود ۵ تا ۶ گرم قند اضافه شده دارند. بهتر است به یک وعده بلغور جو دوسر ساده، تکه های سیب اضافه کنید تا علاوه بر طعم دار کردن آن تنها ۱ گرم قند اضافه شده به وعده ی خود افزوده باشید.
سس سالاد
سس های سالاد فرانسوی و انواع دیگر که کمی هم طعم شیرینی دارند، دارای بالاترین قند اضافه شده هستند. حدودا در دو قاشق غذاخوری ۵ تا ۷ گرم قند اضافه شده دارند. پس مواظب باشید که چه مقدار سس استفاده می کنید. برای سس سالاد می توانید از سرکه و روغن ها استفاده کنید. این گزینه هم سالم تر است و هم میزان قند اضافه شده آن بسیار کم است.
غلات صبحانه
غلات صبحانه از غذاهای مورد علاقه ی کودکان و حتی بزرگسالان برای صبحانه است. اما اکثر این محصولات، حاوی قند اضافی هستند که باید مراقب آن باشیم. تقریبا هر فنجان آن ۱۰ تا ۲۰ گرم قند اضافه شده دارد. به برچسب های روی این محصولات ( کم شکر، بدون شکر ) اطمینان نکنید. حتما مقدار مواد به کار برده شده در آن ها را از روی بسته بخوانید تا بتوانید محصولی خریداری کنید که کمترین قند اضافه شده را داشته باشد.
نوشیدنی های انرژی زا
بسیاری از نوشیدنی هایی که ادعا دارند به شما انرژی می دهند، دارای مقدار زیادی قند اضافه شده در کنار کافئین هستند. بعضی از این نوشیدنی ها دارای ۲۵ گرم قند اضافه شده در هر قوطی هستند. بهتر نیست به جای این نوشیدنی ها آب بنوشید؟ گاهی کم آب شدن بدن، باعث می شود احساس خستگی کنید.
کمپوت ها
کمپوت ها علاوه بر میوه ای که داخل آن ها است، مقداری شربت نیز به همراه خود دارند که باعث می شود یک فنجان کمپوت حدود ۳۵ گرم قند اضافی داشته باشد. برای کم کردن میزان قند بهتر است شربت درون کمپوت را خالی کنید. با این کار میزان قند اضافه شده به ۱۵٫۵ گرم کاهش می یابد. توصیه می شود به جای کمپوت، از میوه های تازه استفاده کنید.
سالاد کلم
سالاد کلم در رستوران، به عنوان یک وعده ی جانبی سالم ارائه می شود. درست است؟ اگر تا به امروز چنین فکر می کردید، بهتر است تجدید نظر کنید. یک وعده سالاد کلم در سایز متوسط، می تواند به قیمت ۱۵ گرم قند اضافی برایتان تمام شود. اگر بدانید برای درست کردن این سالاد کلم چه موادی به کار رفته، پی خواهید برد که این میزان قند اضافی از کجا آمده است. اگر دلتان هوس سالاد کلم کرده می توانید نسخه ی کم کالری آن را در خانه برای خود تهیه کنید.
چای
از قند های اضافه شده به آب میوه ها نگران هستید، برای همین چای را جایگزین کرده ای؟! بسیاری از چای های معمول دارای مقدار زیادی قند اضافه شده هستند. برای مثال یک بطری آیس تی با طعم لیمو، حدود ۳۲ گرم قند اضافی دارد. یک فنجان آب سیب ۲۴ گرم قند دارد. برای جلوگیری از مصرف قند بیش از حد، برچسب اطلاعات غذایی روی محصولات را بخوانید. همچنین برخی آب های طعم دار هستد که مقدار کمتری قند اضافه شده دارند.
میوه های خشک شده
با اینکه تمام آب آن کشیده می شود، میوه ی خشک شده مقدار بسیار بیشتری قند نسبت به میوه ی تازه دارد. یک بسته ی ۱۴۰ گرمی کشمش، بیش از ۲۵ گرم قند دارد. به جای آن می توانید یک فنجان انگور میل کنید که تنها ۱۵ گرم قند دارد. سس کچاپ هر قاشق غذا خوری آن حدود ۴ گرم قند دارد.
سس کچاپ
اضافه کردن سس کچاپ روی همبرگری که می خورید، می تواند باعث بالا رفتن میزان قند آن شود. مقدار قند اضافی این سس نسبت به دیگر مثال های این لیست، بسیار کمتر است. اما اگر از آن دسته هستید که می خواهید قند را تا میزان زیادی کنار بگذارید، سس ساده ی خردل را جایگزین کنید. این سس در هر یک قاشق غذاخوری تنها یک گرم قند دارد.
کد مطلب: 170104
برچسب ها: قند انرژی غذا
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *