به گزارش
مردم سالاری آنلاین ،عباس عبدی در اعتماد نوشت: هر رییسجمهوری که بخواهد قبلیها را مطلقا رد و تخطئه کند، خود را رد و تخطئه کرده است و این شتر دیر یا زود در خانه او نیز میخوابد. مشکلی که آقای روحانی هم داشت و بارها تذکر داده شد ولی توجه کافی به آن نکرد.
هر کس رییسجمهور میشود شعارها و وعدههایی میدهد، او حق ندارد پس از آنکه در مصدر کار قرار گرفت جرزنی کند و بگوید اوضاع بدتر از آن است که فکر میکرده. این اقرار به جهل است و نوعی فریبکاری سیاسی است. این کشور را در نقطهای تحویل گرفته که کمابیش برای همه روشن بود.
خودتان خوب میدانید بانیان وضع موجود چه کسانی هستند، اگر قضیه را هم نزنید بهتر است.
برای نواصولگرایان که بر قوه قضاییه و مقننه و دستگاه اطلاعاتی حاکم بلارقیب بودند همهچیز روشن بود و براساس همین گزارهها شعار دادند و وعده ضمنی دلار ۵۰۰۰ تومانی دادند و ساخت یک میلیون خانه در سال و یک میلیون شغل در سال و نصف شدن تورم و... طبعا باید به این وعدهها عمل کنند.
بهطور قطع مردم هم انتظار ندارند که همه مشکلات طی مدت کوتاهی حل شود، یا وعدهها صددرصد اجرایی شود، ولی مردم سره را از ناسره تشخیص میدهند. متوجه میشوند که آیا رو به پیش هستیم یا رو به پس؟
آقای رئیسی! از همه چیز کشور خبر داشتید؛ نگویید نمیدانستم.
هنگامی که آقای رییسی این نحوه رفتار آقای روحانی را نقد کرد شخصا آن را پسندیدم و گمان کردم که دیگر پس از این شاهد این رفتار نخواهیم بود. چند ماه هم این رفتار ادامه داشت تا اینکه به زمین سخت و سفت خوردند و اکنون تقصیرات را متوجه دولت قبل میکنند. به ویژه طرفداران دولت در این راه یکهتاز هستند و روشن است که چنین رفتاری اعلام شکست ضمنی است و اثرات آن در ذهن مردم بدتر از اصل بدی اوضاع یا خلف وعدهها است. بنابراین پیشنهاد میکنم که نه آقای رییسی و نه دیگر اعضای دولت و نیز طرفدارانشان از این ابزار برای توجیه ناکارآمدیها و وضع موجود استفاده نکنند. بانیان وضع موجود شناختهشده هستند، این مساله را زیاد هم نزنید بهتر است.