رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: با وجود فرهنگسازی گسترده در سال های اخیر هنوز هم آمار کشته شدگان در تصادفات جاده ای بالاست به طوری که سالانه در جاده های کشور حدود ۱۷ هزار نفر کشته و ۲۵۰ هزار نفر دچار آسیب میشوند که حداقل ۱۰ درصد آنها دچار معلولیت میشوند.
اسماعیل نجار روز سه شنبه ۱۱ خرداد در آیین کلنگ زنی پایگاه اورژانس شرکت املاح معدنی در اراک اظهار کرد: جامعه نیازمند اخلاق و رفتار و فرهنگ رانندگی است و به سبب ضعف در این خصوص سالانه مردم زیادی جان خود را از دست می دهند. کشته شدن در حوادث رانندگی تبعات زیادی را به همراه دارد.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین گفت: اقدام شرکت املاح برای ایجاد پایگاه اورژانس قابل تقدیر است و انتظار و توقع است که همه صنایع در انجام وظایف اجتماعی خود تلاش های لازم را انجام دهند چراکه بسیاری از آلودگی های استان ناشی از فعالیت صنایع است.
محمدحسن آصفری افزود: امکانات و منابع دولتی کم است و نمیتوان همه توقعات را از این بخش داشت و باید سایر بخش ها نیز در رفع نیازها همکاری کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این آیین گفت: استان مرکزی در شاهراه شرق به غرب قرار دارد و یکی از استان های پرحادثه ترافیکی و صنعتی است، همچنین این استان معین استان تهران در مدیریت بحران و پشتیبان پنج استان دیگر است.
سیدمحمد جمالیان بیان کرد: با توجه به ویژگی های استان، امکانات بحرانی در این حوزه کافی نیست و میطلبد که سوله بحران دانشگاه علوم پزشکی نیز مورد حمایت ویژه قرار گیرد.
فرجی مدیرعامل املاح معدنی ایران نیز گفت: ایجاد پایگاه اورژانس در راستای عمل به مسئولیتهای اجتماعی این شرکت است. مساحت این پایگاه ۱۴۰ مترمربع است که اعتبار ساخت آن نیز ۶۰۰ میلیون تومان برآورد شده است.
به گزارش ایسنا، امروز همچنین پایگاه جادهای شهدای نمک کوه( روناس) در مسیر اراک - توره در فضایی به وسعت ۱۴۰ متر مربع و با صرف اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان توسط شرکت رنگ روناس به بهرهبرداری رسید.