رئیس اتحادیه کیف و کفشفروشان اهواز با اشاره به فعالیت دستفروشان و بازارچهها در وضعیت قرمز گفت: باید با افرادی که از محدودیتها تخطی میکنند برخورد شود؛ در تعطیلیهای اصناف، کماکان دستفروشان و بازارچهها به فعالیت خود ادامه دادهاند که برای این مساله باید یک سازماندهی و همفکری صورت بگیرد.
بهنام حیدری در گفتوگو با ایسنا در خصوص وضعیت بازار کیف و کفش در آستانه عید نوروز اظهار کرد: از سال گذشته که کرونا پایش را در این سرزمین گذاشت تاکنون ۸۰ تا ۹۰ درصد اعضای صنف با ضرر مواجه شدهاند و عملا از ۱۲ ماه سال، به اندازه سه ماه نیز کار نکردهاند. در شرایط کنونی شیوع بیماری و اعمال محدودیتها در خوزستان، اگر اصناف باز شوند شاید برای شب عید فرجی شود.
وی گفت: کیف و کفشفروشان به تعهدات مالی و بدهیهای خود نتوانستهاند عمل کنند و با مشکل مواجه شدهاند. اجناس خریداریشده از عید سال گذشته تاکنون روی دست فروشندگان باقی مانده است؛ با تغییر فصل، کیف و کفش مناسب با فصل جدید نیاز میشود که این موضوع باعث از مد افتادن کالاهای فصل قبل میشود.
رئیس اتحادیه کیف و کفشفروشان اهواز با اشاره به عدم حمایت مالی دولت از اصناف تصریح کرد: اگر چه حمایتهای مالی به ما تعلق نگرفته است اما استاندار جدید استان خوزستان با رایزنیهایی که با تهران داشتهاند، قولهایی مبنی بر دریافت بستههای حمایتی برای اصناف گرفتهاند.
حیدری با اشاره به نحوه فعالیت اصناف در گروههای شغلی مختلف در محدودیتهای اعمالشده، افزود: یک مغازه سوپر مارکت که جزو گروه شغلی ۱ است، با ابعاد کوچک مغازه ممکن است تا ۲۰ نفر هم در آن تجمع شود اما یک مغازه کیف و کفشفروشی، تراکم جمعیت کمتری از مشتریان دارد.
وی با اشاره به فعالیت دستفروشان و بازارچهها در وضعیت قرمز افزود: باید با افرادی که از محدودیتها تخطی میکنند برخورد شود؛ در تعطیلیهای اصناف، کماکان دستفروشان و بازارچهها به فعالیت خود ادامه دادهاند که برای این مساله باید یک سازماندهی و همفکری صورت بگیرد.
رئیس اتحادیه کیف و کفشفروشان اهواز بیان کرد: محل کسب یک فرد مغازهدار که پروتکلهای بهداشتی را رعایت میکند، باید بسته شود اما محلی که پروتکلهای بهداشتی در آن رعایت نمیشود باز است.