۰
جمعه ۱۱ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۱۵:۰۶
به بهانه آغاز همکاری بانک تجارت با لامینگو:

بانک تجارت حامی استارت آپ ها

بانک تجارت به عنوان یکی از بانکهای بزرگ تجاری با شبکه گسترده شعب در سراسر کشور امروزه به عنوان یکی از حامیان اصلی شرکت های دانش بنیان به شمار می رود. با نگاهی به آمار همکاری این بانک با صندوق نوآوری و شکوفایی به عنوان نهاد پشتیبان این شرکت‌ها، شاهد عملکرد درخشان بانک تجارت هستیم به گونه ای که این بانک در سال جاری با فاصله ی بسیار زیادی به عنوان بانک نخست صدور انواع ضمانت نامه برای شرکت های معرفی شده از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی به شمار می رود و اثرات این خدمات در رونق کسب و کار این شرکت ها مشهود است
بانک تجارت حامی استارت آپ ها

بانک تجارت به عنوان یکی از بانکهای بزرگ تجاری با شبکه گسترده شعب در سراسر کشور امروزه به عنوان یکی از حامیان اصلی شرکت های دانش بنیان به شمار می رود. با نگاهی به آمار همکاری این بانک با صندوق نوآوری و شکوفایی به عنوان نهاد پشتیبان این شرکت‌ها، شاهد عملکرد درخشان بانک تجارت هستیم به گونه ای که این بانک در سال جاری با فاصله ی بسیار زیادی به عنوان بانک نخست صدور انواع ضمانت نامه برای شرکت های معرفی شده از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی به شمار می رود و اثرات این خدمات در رونق کسب و کار  این شرکت ها مشهود است.

به گزارش مردم سالاری آنلاین،امروزه  استارت ‌آپ‌ها نقش بی‌بدیلی در رشد و توسعه جوامع ایفا می‌كنند. خلق اندیشه، كارآفرینی، رشد صنعت گردشگری، كسب وكارهای متنوع جدید، فناوری های نوآورانه و ظهور اقتصاد جدید مبتنی بر فناوری، تبدیل به نقطه عطفی در عرصه اقتصاد شده و پنجره جدیدی برای كشورهای توسعه یافته و در حال توسعه باز كرده است.
با نگاهی به روند رو به رشد سرمایه گذاری جهانی روی استارتاپ‌ها در 2 دهه اخیر می توان گفت یكی از مهم ترین اركان و موثر بر زیست بوم این مقوله، سرمایه و وجود موسسات و نهادهای سرمایه گذاری است. دولت های یازدهم و دوازدهم نیز از سال ۱۳۹۲ در راستای رهنمودهای رهبری معظم انقلاب مبنی بر توسعه و  اقتصاد دانش بنیان، حمایت از استارت آپ ها و کسب و کارهای نوپا و مبتنی بر دانش را در دستور کار قرار داد و با تاسیس صندوق نوآوری و شکوفائی کمک به رونق تولید و توسعه اقتصاد دانش بنیان، تجاری سازی ایده های نو و تحقق دستاوردهای پژوهشی و اختراعات از طریق ارائه کمک ها و خدمات مالی و پشتیبانی از شرکت ها و موسسات دانش بنیان از این طریق دنبال کرد.
 این امر تاکنون فروش 120 هزار میلیارد ریالی شرکت های دانش بنیان را محقق کرده و زمینه ساز ظهور 5380 شرکت دانش بنیان جدید شده است که از این تعداد 41 شرکت ورود به بازار بورس اوراق بهادار را تجربه کرده اند.  
انعقاد تفاهم نامه توسعه محور و دانش محور
با توجه به حمایت دولت از شرکت های دانش بنیان این رویکرد در استراتژی های بانک تجارت نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است. مدیران ارشد بانک تجارت بویژه رضا دولت آبادی مدیر عامل بانک همواره بر توسعه تعامل و ارائه خدمات مالی و بانکی به شرکت های دانش بنیان و رونق تولید تاکید داشته اند. در همین راستا در سال های گذشته نشست هایی با مسئولین صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد که سرانجام بعد از توافقات صورت گرفته در تاریخ ۲۶ فروردین ۹۸ تفاهم نامه همکاری بین بانک و این صندوق منعقد شد. اعطای تسهیلات ارزان قیمت ، صدور ضمانتنامه و گشایش اعتبار اسنادی ریالی و ارائه خدمات نوین بانکی با توجه به نیاز شرکت ها در چارچوب قوانین و مقررات بانکی از جمله مفاد این تفاهم نامه به شمار می رود. بانک تجارت در قالب این تفاهمنامه افتخار دارد به عنوان بانک پیشرو در تعامل با صندوق نوآوری و شکوفایی و حمایت از شرکتهای دانش بنیان تاکنون حجم قابل توجهی از تسهیلات اعطایی و ضمانتنامه های صادر شده خود را در اختیار شرکتهای معرفی شده از سوی صندوق قرار داده است.  
"تکنو تجارت" رویکرد نوین بانک تجارت به توسعه کسب و کارهای نوگرا:
شرکت کسب و کارهای نوگرای تجارت "تکنو تجارت" در شهریور ماه 1398 به عنوان بازوی اجرایی بانک تجارت در حوزه توسعه فناوری بالاخص در حوزه فناوری های مالی ماموریت راه اندازی مرکز نوآوری تجارت را عهده دار شد. این مرکز در آذرماه 98 در فضایی به مساحت 650 متر مربع و با استراتژی حمایت، جذب و پذیرش استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان راه اندازی شد. ساختار و مدل نهایی مرکز نوآوری تجارت به گونه ای است که علاوه بر ایجاد مرکز شتابدهی برای شناسایی ایده های ناب، استارتاپ های موفق را از مرحله شتاب دهی تا ارائه نهایی محصول با بازار حمایت خواهد کرد.
استارت آپ "لامینگو" تجربه شیرین نگاه حمایتی بانک تجارت :
استارت اپ لامینگو به طور رسمی از فروردین ماه سال 1398 آغاز به کار کرد. ایده اصلی این کسب‌وکار در سال 1397  مطرح شد. این کسب و کار با هدف ارائه خدمات حقوقی نوین بر بستر اینترنت اقدام به ایجاد اولین پلتفرم هوشمند تولید قرارداد در کشور کرد.
اولین خدمت این استارتاپ ، بانک قراردادهای هوشمند بود که به مشتریان این امکان را می‌داد تا قرارداد مورد نظر خود را با استفاده از سیستم هوشمند این پلتفرم به صورت کاملا شخصی‌سازی شده تنظیم و فایل آن را در لحظه دریافت کنند. پس از بانک قراردادهای هوشمند، پیاده‌سازی بستری برای دریافت مشاوره حقوقی انجام گرفت. این خدمت که همیشه از سوی کاربران لامینگو همیشه تقاضا می‌شد، با حضور برترین مشاوران حقوقی و ارزش‌گذاری کشور راه‌اندازی شد.
پس از آن در اردیبهشت سال 1399 این استارت آپ در قالب شخصیت حقوقی شرکت خدمات هوشمند لامینگو (سهامی خاص) به ثبت رسید. با شیوع کرونا از اواخر سال 1398 میل و علاقه مردم به استفاده از خدمات حقوقی آنلاین مانند سایر خدمات موجود بر بستر اینترنت افزایش یافت. به همین دلیل تیم محصول لامینگو در اقدامی خلاقانه محصول امضای الکترونیک را در مرداد ماه 1399 راه‌اندازی و آماده بهره‌برداری کرد. در این خدمت طرفین قرارداد ضمن احراز هویت می‌توانند اسناد و قراردادهای خود را به راحتی امضا کنند.
در این میان اتفاق مهم و خوشایندی که موجبات رشد هرچه بهتر و سریع‌تر استارت اپ لامینگو را فراهم کرد حضور مؤثر بانک تجارت به عنوان سرمایه‌گذار جدید این استارت اپ بود. 
بانک تجارت که این روزها اقدامات مفید و ارزشمندی را برای رشد و توسعه جامعه استارت اپی ایران برداشته است تا جاییکه می‌توان از این بانک به عنوان یکی از پیشگامان حمایت از کسب‌وکارهای نوپا نام برد، با ورود به لامینگو و حمایت‌های مادی و معنوی خود از خدمات این استارتاپ، فصل جدیدی از پیشرفت را در کارنامه لامینگو رقم زده است. 
اکنون بانک تجارت به عنوان یک بانک بزرگ قدم در راهی گذاشته است که پایان این راه به شکوفایی استعدادهای جوانان خلاق در اقصی نقاط ایران ختم می شود. آینده روشنی که بانک تجارت خود را متعهد به ساختن آن می داند....
با لامینگواز طریق سایت  http://lawmingo.com آشنا شوید .
کد مطلب: 137426
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *