پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، از هستههای فناور دارای ایده فناورانه بازارپسند با محوریت مقابله با ویروس کرونا در سراسر کشور حمایت میکند.
به گزارش ایسنا، بر اساس این طرح حمایتی، صاحبان ایده فناور با سطح آمادگی فناوری کمتر از سه با قابلیت ایجاد کسب و کار میتوانند در برنامه رویش و صاحبان ایده فناور با سطح آمادگی فناوری بیشتر از سه و کمتر از شش با قابلیت ایجاد کسب و کار میتوانند در برنامه شکوفایی شرکت کنند.
مدت زمان این فراخوان ۲۷ اردیبهشت تا ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ است. ثبتنام متقاضیان فقط بهصورت آنلاین از طریق تارنمای پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به آدرس http://utstpark.ir و صرفاً در بازه زمانی اعلام شده انجام میشود و امکان بررسی درخواستهای ایمیلی، کارتابلی و یا خارج از بازه زمانی مقرر وجود ندارد.
پارک علم و فناوری دانشگاه تهران هسته فناور را تیم کاری ای می داند که برای اجرای طرح فناورانه دارای قرارداد همکاری بوده و در زمان پذیرش کلیه اعضا به پارک معرفی میشوند و تعهدنامه اعضای هسته را امضا میکنند.
همچنین بایستی یادآور شویم در این برنامههای حمایتی، منظور از طرح فناورانه، مجموعه عملیاتی است که برای دستیابی به فناوری تولید یک کالا یا خدمت میبایست انجام شود.
نکته مهم سطح آمادگی فناوری یا TRL (Technology Readiness Level) ایده شماست. سطح آمادگی فناوری ایده، نوع برنامه حمایتی شما را مشخص میکند.
پارک علم و فناوری دانشگاه تهران سطح آمادگی فناوری را اینگونه تعریف می کند: مجموعه ای از معیارها به منظور ارزیابی میزان بلوغ فناوری است که امکان مقایسه بین انواع مختلف فناوری را برای یک کالا یا خدمت خاص و در محیط عملیاتی میسر می کند و شامل ۹ مرحله است. TRL به ارزیابی و مدیریت موثر دانش، ریسک و بلوغ آستانهای فناوریهای جدید می پردازد که امری مهم برای موفقیت سیستمهای توسعهی فناوری پیشرفته است.
به یاد داشته باشید که هر ایده فقط میتواند در یکی از برنامههای حمایتی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران شرکت کند و از مزایای آن برنامه بهره مند شود.
۱- برنامه رویش
هدف رویش: حمایت از تیمهای کاری دارای ایده بازارپسند تا مرحله تثبیت ایده است.
مخاطب: هسته های نوآور دارای ایده با سطح آمادگی فناوری کمتر از سه
گرنت : ۱۳۵.۰۰۰.۰۰۰ میلیون ریال
۲- برنامه شکوفایی
هدف شکوفایی: حمایت از تیم های کاری دارای طرح های فناورانه بازارپسند تا مرحله تولید نمونه محصول
مخاطب: تیم های پیش رشد دارای ایده با سطح آمادگی فناوری بیشتر از ۳ و کمتر از ۶
گرنت: ۴۵۰.۰۰۰.۰۰۰ میلیون ریال
مزایای حضور در طرح های حمایتی فوق به شرح زیر است:
۱- امکان معرفی هسته جهت استقرار در آزمایشگاه/ کارگاه های عضو شبکه فناوری یا فضاهای کاری اشتراکی
۲-اعطای اعتبار تولید نمونه محصول بر اساس دستورالعمل مربوطه ( برنامه شکوفایی)
۳- اعطای اعتبار تثبیت ایده بر اساس دستورالعمل مربوطه ( برنامه رویش )
۴- اعطای اعتبار توانمندسازی بر اساس دستورالعمل مربوطه
۵- ارائه خدمات راهبری، مشاوره و آموزش
۶- امکان استفاده از خدمات دفتر انتقال فناوری
۷- امکان معرفی به صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران جهت استفاده از خدمات مالی و اعتباری.
بنا بر اعلام روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، متقاضیان میتوانند برای دریافت اطلاعات بیشتر از این فراخوان با شماره ۴ -۸۸۲۲۰۷۰۰ داخلی ۱۶۴ و ۱۵۴ تماس حاصل کنند.