به دنبال تضعیف یورو، ارزش دلار در بازارهای جهانی تقویت شد.
به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، با وجود لغو برنامه دیدار هیات چینی با کشاورزان آمریکایی، استیون منوچین، وزیر خزانهداری آمریکا به فاکس بیزینس گفته است که قرار است رابرت لایت هایزر، وزیر بازرگانی این کشور با لیو هه، معاون نخست وزیر چین دیدار کند. این خبر در کنار تضعیف یورو و پوند به صعود دلار منجر شد.
در معاملات روز سه شنبه بازارهای ارزی جهانی هر دلار به ۱۰۷.۵۶۰۹ ین رسید تا پایین کانال ۱۰۸ ین باقی بماند. در برابر همتای استرالیایی، هر دلار آمریکا به ازای ۱.۴۷۵۸ دلار مبادله شد تا ارزش دلار استرالیا در یکی از کمترین سطوح سه هفته اخیر باقی بماند. شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه میگیرد با ۰.۰۷ درصد افزایش به ۹۸.۲۹ واحد رسید.
ریچارد فالکنهال، استراتژیست ارزی در موسسه " اس ای بی" گفت: تا زمانی که چشم انداز اقتصاد جهانی نامطمئن است و تنش های ژئوپلتیکی کاهش نیافته اند، انتظار داریم روند کنونی بازار ارز ادامه داشته باشد. پیش بینی ما این است که دلار امسال به روند صعودی خود ادامه خواهد داد و ارزهای نوظهور ضعیف باقی خواهند ماند.
از سوی دیگر پس از آن که نتایج یک نظرسنجی جدید نشان داد که شمار طرفداران استقلال اسکاتلند از انگلیس اکنون بیشتر از شمار موافقان اتحاد با انگلیس است، ارزش پوند در برابر دلار با ۰.۵۹ درصد کاهش به ۱.۲۴۳۱ دلار رسید و در پایین ترین سطح این هفته خود ایستاد. اسکاتلند در زمان رفراندوم برگزیت به ماندن در اتحادیه اروپا رای داده بود اما بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس گفته است این کشور را تحت هر شرایطی از اتحادیه اروپا در سی و یکم اکتبر خارج خواهد کرد. مجلس این کشور شدیدا با خروج بدون توافق از اتحادیه اروپا مخالف است و لایحهای را در این خصوص برای الزام دولت به حصول توافق با اتحادیه اروپا پیش از ترک این اتحادیه تصویب کرده و به تایید ملکه رسانده است.
به مانند پوند، دیگر ارز مهم اروپایی یعنی یورو نیز در برابر دلار عقب نشینی کرد تا جایی که هر یورو با ۰.۲ درصد کاهش به ۱.۰۹۹ دلار رسید. هر فرانک نیز به ازای ۱.۰۰۹۳ دلار مبادله شد.
ارزش دلار آمریکا در برابر همتایان کانادایی و سنگاپوری خود نسبتا بدون تغییر باقی ماند تا جایی که هر دلار آمریکا به ترتیب به ازای ۱.۳۲۵۹ و ۱.۳۷۷۳ دلار کانادا و سنگاپور معامله شد.