عضو شورای مرکزی جبهه پایداری درباره چگونگی انتخاب سعید جلیلی به عنوان کاندیدای اصلح برای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم گفته است: دوبار پایان نامه جلیلی را خواندیم و در نهایت او را به عنوان گزینه اصلح انتخاب کردیم.
به گزارش
خبرآنلاین، جبهه پایداری اگرچه در مرداد ماه سال ۹۰ به عنوان گروهی نوظهور و برآمده از دل جریان اصولگرایی و با ادعای ایجاد انسجام بین نیروهای اصیل و ولایی تشکیل شد اما فعالیتش نشان داد که بیشتر عامل افتراق بوده تا انسجام.
جبهه پایداری که تقریبا ۷ ماه پیش از انتخابات مجلس نهم وارد فضای سیاسی کشور شد، در نخستین گام، اتحاد اصولگرایان در جبهه متحد را نشانه گرفت و در از سوی جبهه متحد دو نماینده برای آنها به منظور حضور در ترکیب ٨+٧ تعیین شده بود اما جبهه پایداری حضور در این ترکیب را نپذیرفت و لیست جداگانه ای برای انتخابات مجلس نهم در دور اول و دوم ارایه کرد.
بعد از آن و در گام دوم در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ بود که جبهه پایداری باز هم نقش برهم زننده بازی اصولگرایان را عهدهدار شد؛ در همین سال بود که با وجود ائتلاف سه گانه حداد، ولایتی و قالیباف باز هم پایداری ها طریق دیگری پیش گرفتند و در مرحله اول باقری لنکرانی و در نهایت سعید جلیلی را راهی کارزار انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ کردند. همین رفتار پایداری ها بود که محل انتقاد اصولگرایان شد.
حال قاسم روانبحش عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در برنامه تلویزیونی دست خط به بازخوانی رفتار سیاسی این جبهه در انتخابات مجلس نهم و ریاست جمهوری یازدهم پرداخته است.
{اینجا}
او با بیان اینکه شعار دولت نهم که خود ما طراحی کرده بودیم، «پیش به سوی تشکیل دولت اسلامی» بود، گفت: جبهه پایداری که تشکیل شد ما با انتخابات سال ۹۰ برخورد کردیم. سال ۹۰ در انتخابات خوب بود، یعنی رقابت بین جبهه پایداری و ائتلاف بزرگ اصولگرایان در تهران شد که حدود ۱۶ نفر از دوستان پایداری در مجلس در تهران رفتند. رقابت سنگینی بود با اینکه اصلاحطلبان تحریم کرده بودند، رقابت جدی بود. بحمدالله مشارکت هم بالا آمد. در انتخابات ریاست جمهوری دنبال این بودیم که نامزدی معرفی کنیم. در آن شرایط شاید اصولگرایان همه روی یک نامزد توافق نداشتند. آقای قالیباف آمده بود، آقای ولایتی آمده بود، آقای حداد بود... آقای لنکرانی بود.
وی با تاکید بر اینکه جبهه پایداری دنبال این بود که فردی بیاید که هم انقلابی باشد و هم جوان باشد و هم ولایتپذیر باشد؛ به صرف شعار نباشد ادامه داد: به یاد دارم آن زمان که یکی از نامزدها ادعای اصولگرایی داشت در جلسهای پرسیدیم اگر بین شما و حضرت آقا اختلاف شود چه میکنید؟ گفت من چند جلسه با آقا صحبت میکنم و سعی میکنم قانعش کنم و اگر قانع نشد، از باب ولایتی که دارد میپذیرم. همان جا بچهها گفتند این ولایت بر آقا دارد، ولی در جلسهای دانشجویان از آقای لنکرانی سوال کردند ایشان فرمودند این سوال اصلاً غلط است. در کرج بود. گفتند چرا غلط است؟ گفت برای این که اصلاً معنا ندارد، رئیسجمهور مجری سیاستهای کلی ولی فقیه است. اختلاف معنا ندارد. این چقدر تفاوت بود. و لذا ما آقای لنکرانی را انتخاب کردیم. بعد وقتی ایشان انصراف داد بنا بر دلایلی که داشت.
اما نکته جالبتر آنجا بوده است که روانبخش از معیارها و اصول انتخاب کاندیدای اصلح جبهه پایداری در انتخابات ۹۲ رونمایی کرده است.این عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در تشریح چگونگی سعید جلیلی به عنوان کاندیدای اصلاح این جبهه برای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم گفته است: «آقای جلیلی را در میان نامزدهایی که بودند اصلح تشخیص دادیم. دو بار پایاننامههای دکتر جلیلی مطالعه شد. آقای علمالهدی استاد راهنمای ایشان بودند و با ایشان صحبت شد. هم پایاننامه فوق لیسانس و هم پایاننامه دکتری که بالاخره از کسی میخواهیم حمایت کنیم، کسی نباشد که محل تامل باشد. در جمعبندی نهایی جبهه به این جمعبندی رسید که در میان نامزدهای موجود آقای دکتر جلیلی اصلح هستند.»