۰
شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۱۳

تأسیس "مرکز نوآوری اکتوتک"

امضاء تفاهم‌نامه همکاری تأسیس "مرکز نوآوری اکتو‌تک" و آغاز فعالیت‌های رسمی دانش‌بنیان در شرکت دارویی اکتوور با حضور معاون علم و فناوری رئیس جمهور برگزار شد.
تأسیس "مرکز نوآوری اکتوتک"
امضاء تفاهم‌نامه همکاری تأسیس "مرکز نوآوری اکتو‌تک" و آغاز فعالیت‌های رسمی دانش‌بنیان در شرکت دارویی اکتوور با حضور معاون علم و فناوری رئیس جمهور برگزار شد.
به گزارش ایلنا، سورنا ستاری امروز که برای رونمایی از چند داروی جدید به استان البرز سفر کرده بود با حضور در کارخانه داروسازی اکتوور از خطوط تولید و بخش‌های مختلف این مجموعه دارویی بازدید کرد.
این بازدید در راستای استمرار فعالیت‌های توسعه‌ای شرکت دارویی اکتوور با هدف بومی‌سازی و صنعتی‌سازی تولید دارو و مواد اولیه با بهره‌مندی از فناوری‌های نوین و دانش بنیان صورت پذیرفت.
شرکت دارویی اکتوور با بهرمندی از فرصت های دانشگاهی موجود برای فعالیت های شتاب دهنده در عرصه تولیدات دارویی و مواد غذایی نسبت به راه اندازی "مرکز نوآوری اکتو تک" در ایستگاه نوآوری شریف اقدام نموده که امروز با حضور معاون علمی و فنآوری رییس جمهور رسما فعالیت های دانش بنیان در شرکت دارویی اکتوور در سال رونق تولید آغاز می شود. 
همچنین در این بازدید بمنظور توسعه فعالیت های دانش بنیان دو توافق نامه همکاری از طرف معاونت علمی و فنآوری ریاست جمهوری و بخش فعالیت های دانش بنیان وزارت بهداشت و درمان بطور جداگانه با مدیرعامل شرکت دارویی اکتوور منعقد گردید.
از شرکت های دانش بنیان حمایت می کنیم
سورنا ستاری در جریان بازدید از گروه دارویی اکتوورکو که با انعقاد یک تفاهم نامه همکاری میان معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری با این شرکت دارویی همراه بود، در خصوص حمایتی که امسال برای پشتیبانی از شرکت های دانش بنیان که سهم عمده ای در اقتصاد ملی دارند، اظهار کرد: در سال جاری سه برنامه جدی داریم یک مورد در خصوص  اقلام تحریمی است که در حال حاضر مشکلاتی را در برخی صنایع ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: دارو و مواد اولیه این حوزه نیز درگیر مشکلات تحریمی است و شرکت دارویی مانند اکتوور بسیار فعالیت کنند و انعقاد تفاهم نامه ها با این شرکت نوید بخش اتفاقات خوب است.
معاون علم و فناوری رئیس جمهور گفت: حمایت از شرکت های دانش های بنیان بصورت عموم است، اتفاقی که در 4 تا 5 سال گذشته افتاده و موجب شده در حال حاضر تعداد این شرکت ها به 4 هزار و 350 شرکت برسد.
وی با تاکید بر اینکه خیلی بیشتر از گذشته توسعه حمایت ها را از شرکت های دانش بنیان خواهیم داشت، افزود: بالغ بر 130 تا 140 نوع خدمت در قالب اکوسیستم به شرکت های دانش بنیان ارائه می دهیم.
معاون علم و فناوری رئیس جمهور عنوان کرد: کمک صندوق شکوفایی و نوآوری را نیز در حوزه مالی خواهیم داشت که بیشتر از سال های گذشته است، کمک بانک ها و صندوق توسعه را برای حمایت از شرکت های دانش بنیان داریم.
وی اشاره کرد: برای توسعه استارت آپ ها، فضاهای  کسب و کار و جوانان فعال در این حوزه ها نیز اقدامات موثری در حال انجام است.
ستاری در بخش دیگری بیان کرد: اتفاقات در دانشگاه ها و مراکز پژوهشگاهی دولتی و بخش خصوصی مانند دانشگاه آزاد را نیز داریم که برای توسعه اکوسیستم نوآوری است.
معاون علم و فناوری رئیس جمهور افزود: فعالیت کارخانجات نوآوری را داریم که بصورت جدی کمک می کند تا بخش خصوصی وارد حوزه های فن آوری شود‌
 
صنعت را به فناوری سوق می دهیم
هاله نراقی مدیرعامل شرکت اکتوور در جمع خبرنگاران در رابطه با فعالیت این شرکت گفت: در قسمت دارویی بالای 190 دارو در قسمت مغز و اعصاب، گوارش، ام اس، 40 مولکول جدید در سال جاری داریم که وارد بازار می شود.
مدیرعامل شرکت دارویی اکتوور افزود: امیدواریم بتوانیم صنعت را به فناوری در راستای رونق تولید سوق دهیم و در این راه از نخبگان داخلی برای فناوری ها و ایده هایی که دارند بهره مند شویم وبرای آینده بهتر در کنار یکدیگر رشد کنیم.
وی با اشاره به عقد قراردادهایی با معاونت ریاست جمهوری، مطرح کرد: برای صادرات از 2 سال گذشته برنامه ریزی لازم صورت گرفته است که در این خصوص تولید و استانداردهای لازم لحاظ شده است.
وی با اشاره به اشتغال بیش از 3 هزار و 500 نفر از نخبگان در شرکت دارویی اکتوور گفت: این مجموعه می تواند نمونه قابل تأمل در زمینه بحث اشتغالزایی و رونق تولید محسوب شود.
گروه دارویی اکتوورکو با جذب نخبگان جوان دانشگاهی کشور و بهره گیری از فناوری های پیشرفته  در زمینه تولید و تامین بیش از 190 قلم دارو در 14 حوزه درمانی مختلف از قبیل بیماری های قلب و عروق، سرطانی، پیوند، ام اس، اعصاب، داخلی، زنان و بیماری های خاص فعالیت دارد.
این گروه دارویی از ظرفیت تولید بیش از 7 میلیارد عدد قرص و کپسول و حدود 100 میلیون آمپول، سرنگ از پیش پر شده، ویال تزریقی و لیو فیلیزه برخوردار است و در سه سال گذشته موفق به احداث، تجهیز و بهره برداری از بیش از 30 هزار متر مربع فضای تولیدی جدید شده است.
این مجموعه تولیدی با توجه به نیروی انسانی توانمند در حوزه های مختلف تحقیقات دارویی، ظرفیت های بالای پژوهشی و فناوری، استانداردهای بالا و امکانات و تجهیزات روزآمد موفق شده در سایه همکاری های علمی و فناوری با بزرگترین کمپانی های داروسازی دنیا، دانش فنی تولید اقلام مختلف دارویی از جمله بیوداروها را به کشور منتقل کند و در نظر دارد علاوه بر تامین نیاز داخلی به قطب تولید دارو در منطقه تبدیل شود.
واحد تحقیق و توسعه شرکت با به کارگیری بیش از 30 نیروی متخصص و پژوهشگر در حوزه های مختلف داروسازی، شیمی، بیوتکنولوژی و ... با بهره گیری از آخرین فناوری ها و تکنیک های روز دنیا، محصولاتی متنوع با فرمولاسیون های منحصر به فرد عرضه نماید.
گروه دارویی اکتوورکو، اول اردیبهشت ماه جاری طی مراسمی پیشرفته ترین واحد تولید قرص و کپسول کشور را رسما به بهره برداری رساند.
کد مطلب: 107507
برچسب ها: دانش بنیان
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *