۰
شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۲۲:۱۵
اعتراضات به وقوع جنايت در جنگ غزه بالا گرفته است

اپيدمی خشم عليه اسرائيل

اعتراضات دانشجويان دانشگاه‌هاي آمريکايي به سرخط رسانه‌هاي جهان راه يافته است. ظرف هشت ماه گذشته، ارتکاب جنايت جنگي و نسل کشي در جنگ غزه منجر به شکل گيري موج فزآينده نفرت در افکار عمومي جهان شده است.
اپيدمی خشم عليه اسرائيل
گروه بين‌الملل: اعتراضات دانشجويان دانشگاه‌هاي آمريکايي به سرخط رسانه‌هاي جهان راه يافته است. ظرف هشت ماه گذشته، ارتکاب جنايت جنگي و نسل کشي در جنگ غزه منجر به شکل گيري موج فزآينده نفرت در افکار عمومي جهان شده است.
به گزارش آسوشيتدپرس، دانشجويان دانشگاه کلمبيا در آمريکا که آغازگر اعتراضات حمايت از فلسطين در سراسر آمريکا هستند، اعلام کردند که با مسئولان دانشگاه به توافق نرسيده‌اند و مايلند به اعتراضات خود تا زمان رسيدن به خواسته‌هايشان ادامه دهند.اين بيانيه پس از دو روز مذاکرات جدي و در حالي بيان شد که رئيس دانشگاه کلمبيا با انتقادهاي جدي از سوي هيات امناي دانشگاه روبرو شده است.  اعتراضات هيات امنا شامل اساتيد و کارمندان دانشگاه‌هاي سراسر آمريکا به روساي دانشگاه‌ها در استفاده از پليس عليه معترضان بوده که به درگيري‌هاي خشونت آميز، جرح و دستگيري صدها دانشجو منجر شده است.
به گزارش مردم سالاری آنلاین ،همزمان با افزايش تلفات در جنگ غزه و بدتر شدن اوضاع انساني، معترضان در دانشگاه‌هاي سراسر آمريکا مي‌خواهند دانشگاه‌ها روابط مالي خود را با رژيم صهيونيستي و شرکت‌هايي که به اين درگيري دامن مي‌زنند، قطع کنند.از چندين دانشگاه آمريکا خبر مي‌رسد که دانشجويان معترض با پليس درگير شده‌اند.
طرد اسرائيل
در اين ميان، روزنامه «هاآرتص» مي‌نويسد که پس از هفتم اکتبر2023 و به دنبال عمليات طوفان الاقصي، تحريم فرهنگي رژيم اسرائيل در جهان رو به افزايش گذاشته و احساس غالب اين است که اين رژيم طرد شده است.
در جشنواره فيلم‌هاي مستند که ماه نوامبر2023 (آذر 1402) در آمستردام برگزار شد، سه شهروند فلسطيني روي سن رفتند، در حالي که يک پلاکارد با متن «فلسطين از رودخانه تا دريا آزاد خواهد شد» را در دست داشتند و مدير جشنواره شروع به تشويق آنها کرد و پس از آن طوفاني از تشويق در سالن شکل گرفت.
هرچند سازندگان فيلم‌هاي اسرائيلي، اين اتفاق در جشنواره آمستردام را محکوم کردند و اعتراض‌هايي هم در شبکه‌هاي اجتماعي انجام شد و سازمان راديو و تلويزيون اسرائيل اين جشنواره را تحريم کرد، ولي اوضاع پس از آن خطرناکتر شد.
از زمان برگزاري جشنواره آمستردام، بايد انتظار داشت که در هر جشنواره اي، فعاليت‌هايي در حمايت از فلسطين و محکوميت و آبروريزي رژيم اسرائيل صورت بگيرد.اين در حالي است که برگزارکنندگان جشنواره‌ها به خاطر جلوگيري از بر هم خوردن برنامه‌هايشان، از فيلم‌هاي ساخت رژيم صهيونيستي مانند طاعون دوري مي‌کنند، سازندگان اين فيلم‌ها هم احساس مي‌کنند که گروهي طرد شده هستند و نبايد در چنين جشنواره‌هايي شرکت کنند.
هاآرتص به نقل از «آوي نيشر» کارگردان صهيونيست نوشت: اسرائيل ستاره جديد طردشدگان از فعاليت‌هاي فرهنگي جهاني است.
تحريم فرهنگي اسرائيل از سوي نهادهاي حامي فلسطين و کاهش سرمايه گذاري‌ها افزايش يافته و براي جلوگيري از اکران فيلم‌هاي اسرائيلي بر مديران جشنواره‌ها فشار مي‌آورند که از مشارکت با فيلمساز‌هاي اسرائيلي خودداري کنند.
به نوشته اين روزنامه صهيونيستي، برگزاري تظاهرات و اعتراض‌ها در طول برگزاري جشنواره‌ها از ديگر مشکلات صهيونيست‌ها براي شرکت در چنين فعاليت‌هايي است.
بر اساس اين گزارش، مديران جشنواره‌ها حتي اگر مخالف اکران فيلم‌هاي صهيونيستي هم نباشند، ترجيح مي‌دهند تا براي جلوگيري از ايجاد دردسر، از پذيرش اين فيلم‌ها خودداري کنند.
اين مشکلات به سريال‌هاي تلويزيوني رژيم اسرائيل نيز رسيده، بطوري که شرکت اپل از پخش فصل جديد سريال «تهران» که قرار بود ماه گذشته آغاز شود، خودداري کرده و نوشتن فصل پنجم آن نيز متوقف شده است.
برگزاري نمايشگاه و جشنواره کتاب نيز به راحتي انجام نمي‌شود و نمي‌توان مانند گذشته، نويسندگان و ناشران را به سادگي به اين نمايشگاه‌ها جذب کرد.
نويسنده‌هاي صهيونيست نيز براي شرکت در نمايشگاه‌هاي خارجي با مشکلاتي رو به رو شده اند و بارها پرهيز از ارائه ديدگاهشان درباره سياست‌هاي جهاني، شرط اجازه شرکت در نمايشگاه‌ها اعلام شده است.
به نوشته اين رسانه، مخالفت نويسندگان خارجي با ترجمه و انتشار کتاب‌هاي آن‌ها به زبان «عبري» از ديگر مشکلات رژيم صهيونيستي پس از هفتم اکتبر2023 است، همچنين صهيونيست‌ها پس از اين تاريخ به شدت احساس مي‌کنند که طرد شده اند و با آن‌ها به گونه اي رفتار مي‌شود که گويي شيطان هستند.
هاآرتص در انتها تاکيد کرد «احساس غالب اين است که اسرائيل طرد شده است.»
کد مطلب: 215225
برچسب ها: جنگ غزه اسرائیل
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *