سه شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۳

دولت

اظهار امیدواری پزشکیان و محمد بن سلمان
برای گسترش بیش از پیش روابط فیمابین

رئیس جمهور کشورمان و ولیعهد پادشاهی سعودی در گفتگوی تلفنی ضمن بررسی آخرین وضعیت روابط دو کشور اظهار امیدواری کردند که همکاری‌های فیمابین بیش از پیش گسترش یابد.
دکتر مسعود پزشکیان در گفت وگوی تلفنی با آقای «محمد بن‌سلمان» ولیعهد پادشاهی عربستان سعودی با اشاره به اینکه به دلیل تراکم امور اجرایی نتوانسته دعوت پادشاه این کشور برای شرکت در نشست ویژه سازمان سران اسلامی را اجابت کند، تصریح کرد: آقای دکتر عارف معاون اول بنده در این اجلاس حضور خواهد یافت و تردیدی ندارم که این اجلاس با تدبیر جنابعالی نتایج موثر و ملموسی در توقف جنایات رژیم صهیونیستی و جنگ و خونریزی در غزه و لبنان خواهد داشت.
رئیس جمهوری همچنین ابراز امیدواری کرد که با توجه به اراده سران دو کشور روابط فیمابین در همه عرصه‌ها بیش از پیش تعمیق و گسترش یابد.
ولیعهد پادشاهی سعودی نیز در این مکالمه تلفنی با قدردانی از تماس تلفنی رئیس جمهور کشورمان، با بیان اینکه ما شرایط شما را کاملا درک کرده و برای برادران‌مان در ایران آرزوی موفقیت داریم، اظهار داشت: روابط ایران و عربستان در یک نقطه عطف تاریخی قرار دارد و امیدوارم در همه زمینه‌ها به عالی‌ترین سطوح ارتقا یابد؛ فرصت حضور معاون اول جنابعالی در ریاض را مغتنم شمرده و در همین راستا با ایشان گفتگو خواهیم داشت.
«محمد بن سلمان» با تکرار دعوت خود برای سفر دکتر پزشکیان به عربستان در واکنش به دعوت متقابل رئیس جمهور کشورمان از وی تصریح کرد: سفر به ایران مایه افتخار بنده است و امیدوارم فرصت آن هر چه زودتر مهیا شود.
بنای دولت مشارکت دادن همه جناح‌ها و سلایق فکری
در اداره کشور است
در جلسه عصر یکشنبه هیات دولت که به ریاست دکتر مسعود پزشکیان برگزار شد، استاندار جدید کرمان معرفی شد.
بر این اساس با تصویب اعضای هیئت دولت، آقای محمدعلی طالبی به عنوان استاندار جدید کرمان منصوب شد.
رئیس جمهور در این جلسه استاندار جدید را به تلاش برای جلب رضایتمندی مردم به عنوان اصل اولویت‌دار دولت وفاق ملی توصیه کرد و گفت‌: ما در دولت از هرکسی که بنای خدمت صادقانه به مردم را داشته باشد استقبال خواهیم کرد و بنای دولت مشارکت دادن همه جناح‌ها، سلایق فکری در اداره امور کشور است چرا که معتقدیم اگر همه با هم و در کنار یکدیگر برای اعتلا و سربلندی ایران‌مان تلاش کنیم موجب افزایش اقتدار ما خواهد شد و هیچ قدرتی توان ضربه زدن به ما را نخواهد داشت.
دکتر پزشکیان همچنین بر ضرورت تقویت وحدت و انسجام، توجه ویژه به نقاط کم برخوردار و حفظ یکپارچگی استان تأکید کرد و گفت: باید تلاش کنیم که پاسخگوی نیاز مردم باشیم و خون مطهر شهدای این استان و کشور را در عمل حفظ کنیم.

‌عارف:‌
هدف نهایی، توقف جنگ و خونریزی
در فلسطین و لبنان است

معاون اول رئيس جمهوری، پيش ازعزيمت به عربستان سعودي براي شركت در دومین نشست اضطراری سازمان همکاری اسلامی واتحاديه عرب، در گفت وگوبا خبرنگاران، با اشاره به جنايت‌هاي رژيم اشغالگرصهيونيستي گفت: هدف نهایی این نشست، برقراری آتش بس دائمی در فلسطین و لبنان است. دكترعارف كه براي حضور و سخنراني در دومين نشست اضطراري مشترك سازمان همكاري اسلامي و اتحاديه عرب با موضوع فلسطين در راس هياتي عازم رياض بود در جمع خبرنگاران گفت: در این نشست که به پیشنهاد ایران و با رایزنی وزیرخارجه کشورمان برگزار می‌شود، به توقف جنگ و خونریزی در لبنان و فلسطین و امدادرسانی به آوارگان پرداخته می‌شود.
معاون اول رئیس جمهوری افزود: هدف نهایی، آتش بس دائمی است که امیدواریم به نتایج خوبی برسیم.

دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت:
باید به رسانه‌های رسمی کشور
اعتباری دوباره ببخشیم

دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت با تاکید بر ضرورت تغییر نگرش در زمینه اطلاع رسانی بحران و اینکه اطلاع رسانی در بحران از اولویت‌های شورای اطلاع رسانی دولت است،گفت: تلاش می‌کنیم که به رسانه‌های رسمی کشور اعتباری تازه ببخشیم.
به گزارش ایرنا، «محمد گلزاری» در نخستین نخستین نشست از سری نشست‌های تخصصی در حوزه اطلاع‌رسانی در بحران که به مناسبت هفتمین سالروز زلزله کرمانشاه در پژوهشگاه سوانح طبیعی برگزار شد، با طرح این سوال که «چرا در برخی بحران‌ها دولت‌ها شکست می‌خورند و افکار عمومی اقدامات دستگاه‌ها را نمی‌پذیرند؟»، تصریح کرد: کاهش نفوذ اجتماعی دولت‌ها و ناتوانی در اقناع افکار عمومی از مهمترین دلایل عدم پذیرش مردم است و لذا سخن گفتن از مشکلات ممکن است تلخ باشد اما بهتر از سخن گفتن با ابهام است.
وی ادامه داد: هر بحران یک زمان طلایی برای گرفتن تصمیم شجاعانه دارد. عذرخواهی، اطلاع‌رسانی و جبران خسارت سه مرحله برخورد با یک بحران است و اگر این سه مرحله را درنظر بگیریم روشن می‌شود که چرا دیدگاه مثبتی در جامعه نسبت به اطلاع‌رسانی در حوزه بحران وجود ندارد.
دبیر شورای اطلاع رسانی دولت با اشاره به پیچیدگی اطلاع رسانی در عصر پیشتازی شبکه‌های اجتماعی، گفت: باید به لحاظ ساختاری و هم فرآیندی برنامه‌ریزی مجددی صورت گیرد. نیازمند دستورالعمل‌های کاربردی در حوزه اطلاع رسانی بحران هستیم.
گلزاری تصریح کرد: مدیران به عنوان صاحبان خبر و همچنین رسانه‌های ما نیاز به تغییر نگرش در حوزه اطلاع‌رسانی در حوزه بحران دارند.
وی با تاکید بر اینکه ارتباطات نقطه‌ای شکل نمی‌گیرد، گفت: روابط عمومی‌ها باید ارتباطات مثبت و مستمری با رسانه‌ها داشته باشند و اگر اینطور نباشد در زمان بحران نمی‌توان بر روی اثرگذاری رسانه‌ها حساب کرد.
دبیر شورای اطلاع رسانی دولت با اشاره به نقش و اثر رسانه‌ها، اظهار داشت: نقش صدا و سیما مهم است اما باید سایر رسانه‌ها را در حوزه اطلاع‌رسانی در دولت درنظر داشته باشیم و به آنها اعتبار دهیم. گلزاری، اطلاع رسانی در بحران را از اولویت‌های شورای اطلاع رسانی دولت دانست و افزود: با مراکز پژوهشی و مراکز مردم نهاد ارتباط مثبتی در پیش خواهیم گرفت چرا که اعتقاد داریم بدون کمک این نهادها امکان موفقیت وجود ندارد.

ربیعی:
مهمترین عنصر مدیریت بحران، اطلاع رسانی است

دستیار اجتماعی رئیس‌جمهوری با تاکید بر اینکه مهمترین عنصر مدیریت بحران‌ها بحث اطلاع‌رسانی است، گفت: برای مدیریت بحران‌های طبیعی نیاز به تیم رسانه‌ای آموزش دیده داریم.
به گزارش ایرنا، «علی ربیعی» در نخستین نخستین نشست از سری نشست‌های تخصصی در حوزه اطلاع‌رسانی در بحران که به مناسبت هفتمین سالروز زلزله کرمانشاه در پژوهشگاه سوانح طبیعی برگزار شد، گفت: بحران‌های سازمانی، بحران‌های اجتماعی و بحران‌ها (بلایای طبیعی) سه دسته بحران‌هایی است که با آنها برخورد می‌کنیم؛ اما متاسفانه در زمینه مدیریت بحران‌های اجتماعی و سازمانی مقالاتی نوشته شده اما به صورت کتاب و جامع کمتر کار شده است.
دستیار اجتماعی رئیس‌جمهوری با بیان اینکه به تاثیر بحران در حیات اجتماعی افراد و آثار روانی پس از بحران بر بازماندگان، توجه نشده است، افزود: در علت‌یابی بحران‌های اجتماعی هنوز به تفاهم نرسیده‌ایم؛ یکی از بحران‌های جاری و آینده کشور عدم فهم بحران‌هاست، خود تصمیمات اجتماعی بعضا منجر به بحران می‌شوند.
ربیعی اظهار کرد: باید پیشا بحران، حین بحران و پس از بحران را در نظر داشته باشیم که در هر سه مرحله ارزش کار ارتباطات و اطلاع رسانی حائز اهمیت است.
وی با تاکید بر اینکه مهمترین عنصر مدیریت بحران‌ها بحث اطلاع‌رسانی است، گفت: برای مدیریت بحران‌ نیاز به تیم رسانه‌ای آموزش دیده داریم و انجمن مطالعات فرهنگی و ارتباطات آمادگی دارد که برای آموزش در این زمینه به یاری شورای اطلاع رسانی دولت بیاید.