گوگل و رقبای آن به طور فزاینده ای از خلاصههای تولید شده توسط هوش مصنوعی استفاده میکنند، اما تحقیقات نشان میدهد که نتایج آنها به دور از اعتبار و قابل دستکاری است.
به گزارش گاردین، آیا آسپارتام باعث سرطان میشود؟ خواص سرطانزای بالقوه شیرینکننده مصنوعی محبوب، که به همه چیز از نوشابههای گازدار گرفته تا داروهای کودکان اضافه شده است، دههها مورد بحث بوده است. تایید آن در ایالات متحده در سال ۱۹۷۴ جنجال برانگیخت، چندین سوپرمارکت بریتانیا آن را از محصولات خود ممنوع کردند، و مطالعات آکادمیک بررسی شده مدتهاست که ذهن را به خود مشغول کرده است. سال گذشته، سازمان بهداشت جهانی به این نتیجه رسید که آسپارتام «احتمالاً سرطانزا» برای انسان است، در حالی که تنظیمکنندههای بهداشت عمومی پیشنهاد میکنند که مصرف آن در بخشهای کوچکی که معمولاً در آن استفاده میشود بیخطر است.
در حالی که بسیاری از ما ممکن است به دنبال حل این سؤال با یک جستجوی سریع در گوگل باشیم، این دقیقاً همان بحث بحث انگیزی است که میتواند برای اینترنت آینده مشکلاتی ایجاد کند. از آنجایی که چت رباتهای مولد هوش مصنوعی در چند سال گذشته به سرعت توسعه یافتهاند، شرکتهای فناوری به سرعت آنها را به عنوان جایگزینی آرمانشهری برای مشاغل و خدمات مختلف – از جمله موتورهای جستجوی اینترنتی – معرفی کردند. به جای پیمایش در فهرستی از صفحات وب برای یافتن پاسخ یک سوال، یک ربات چت هوش مصنوعی میتواند اینترنت را برای شما جستجو کند و آن را برای اطلاعات مرتبط جمعآوری کند تا در یک پاسخ کوتاه به سؤال شما جمعآوری شود. گوگل و مایکروسافت روی این ایده شرط بندی بزرگی کرده اند و قبلاً خلاصههای تولید شده توسط هوش مصنوعی را در جستجوی گوگل و بینگ معرفی کردهاند.