رئیس مرکز عملیات پلیس اطلاعات فرماندهی انتظامیتهران بزرگ گفت: ۱۰۰ نفر از اعضای تیم شرکتهای هرمیدستگیر شدند.
سرهنگ سعید راستی در طرح دستگیری و انهدام شرکتهای هرمیکه در مرکز پلیس اطلاعات فاتب برگزار شد؛ گفت: حاصل چند عملیات بین استان تهران و قم، دستگیری هفت لیدر اصلی و ۱۰۰ نفر از اعضای یک شرکت هرمیشد که در سراسر کشور فعالیت میکردند.
وی افزود: در روزهای گذشته، پلیس قم گزارشی مبنی بر آدم ربایی یک پسر جوان دریافت کرد. در بررسیهای بیشتر مشخص شد پسر این خانواده به دنبال پیدا کردن کار به تهران آمده و چند روزی از آن خبری به دست خانواده نرسیده است.
راستی گفت: بر همین اساس پروندهای در استان قم تشکیل شد و سحرگاه امروز با بررسیهای بیشتر مشخص شد یک شرکت هرمیاز طریق اگهی دادن در سایتهای شیپور و دیوار به بهانه استخدام در شرکتهای مختلف از افراد پول دریافت کردهاند.
رئیس مرکز عملیات پلیس اطلاعات فرماندهی انتظامیتهران بزرگ ادامه داد: سپس از این افراد برای مصاحبه و گزینش به تهران دعوت کرده و پس از قرار گذاشتن در یک پارک یا بوستان، فرد را به مخفیگاه خود برده و از خروج آنها از خوابگاه جلوگیری میکنند.
وی افزود: امروز شاهد هستیم حدود ۱۰۰ نفر فریب این افراد را خوردهاند و با وعده استخدام مبالغ مختلفی از ۳۵ تا ۲۰۰ میلیون به آنها پرداخت کردهاند.
به گزارش ایسنا، رئیس مرکز عملیات پلیس اطلاعات فرماندهی انتظامیتهران بزرگ ادامه داد: این افراد در مخفیگاهها زندانی بودند و حتی تلفن همراه نیز نداشتند. حتی عدهای که قصد خروج داشتند را نیز به گروگان گرفته بودند.رئیس مرکز عملیات پلیس اطلاعات فرماندهی انتظامیتهران بزرگ ادامه داد: هفت نفر لیدر اصلی این شرکت هرمیدستگیر شدهاند و به نظر میرسد مبالغ بالایی نیز این افراد اخاذی کردهاند.راستی خطاب به خانوادهها هشدار داد که فریب تبلیغات این شرکتها در فصای مجازی را نخورند و اجازه ندهند فرزندان آنها با این افراد تعامل کنند.
ضرورت برخورد با اوباش نوپا
رئیس مرکز عملیات پلیس اطلاعات فرماندهی انتظامیتهران بزرگ همچنین گفت: اراذل و اوباش نوپا، گاهی حتی از اراذل و اوباش سطحدار بسیار خطرناکتر هستند و باید با آنها برخورد جدی صورت گیرد.
سرهنگ سعید راستی با اشاره وضعیت اراذل و اوباش در شهر گفت: اراذل و اوباش دارای سطحهای مختلف هستند و که بر اساس میزان جرائمشان در این سطوح طبقهبندی میشوند. اراذل و اوباش، سطح یک، دو و سه دارند که خطرناکترین آنها سطح یک هستند که جرائم مختلفی مرتکب شدهاند و سوابق متعدد دارند.وی افزود: درحال حاضر مشکل پلیس، اراذل و اوباش سطحدار و در واقع سابقهدار نیستند؛ زیرا این افراد کاملا تحت کنترل پلیس قرار دارند و همگی آنها برای ما شناختهشده هستند. البته ممکن است این افراد پس از آزادی از زندان مجددا جرائمیمرتکب شوند اما به هر حال پلیس خیلی زود سراغ آنها میرود.
به گزارش ایسنا، رئیس مرکز عملیات پلیس اطلاعات فرماندهی انتظامیتهران بزرگ ادامه داد: مشکل ما، اراذل و اوباش نوپا هستند. این افراد عموما سن پائینی دارند و به دلایل مختلف در درگیریهای بیشماری شرکت میکنند.راستی گفت: متاسفانه این افراد حتی دعواکردن را نیز بلد نیستند و تنها با چاقو و قمه بر دست گرفتن تصور بزرگی و در واقع گندهلاتی میکنند. همین مسائل ممکن است باعث شود که در یک درگیری با همین سلاحهایی که دستشان دارند به سادگی باعث کشتن افراد دیگر شوند و در سنین پائین قاتل میشوند.
وی افزود: این افراد بسیار خطرناک تر از افراد سابقه دار هستند و من معتقدم باید با آنها برخوردهای جدی صورت گیرد و در همین مراحل اولیه شروع جرائم، اقداماتی انجام شود که جلوی این افراد گرفته شود. تا هم درس عبرتی برای سایرین باشد و هم جلوی اقدامات خطرناک از سوی آنان گرفته شود.
در کنار آن باید آموزشهایی نیز در جامعه باشد تا افراد با اطلاع از مجازاتهایی که برای افراد شرور و ارتکاب اقدامات مجرمانه در نظر گرفته شده است، دیگر به سراغ چنین موارد نروند. رئیس مرکز عملیات پلیس اطلاعات فرماندهی انتظامیتهران بزرگ در پاسخ به این سوال که بانک اطلاعاتی پلیس از اراذل و اوباش تکمیل شده است؛ اظهار کرد: ما بانک اطلاعاتی کاملی از اراذل و اوباش داریم که دست پلیس محفوظ است.