کارشناسان محیط زیست تاکید دارند که کاهش مصرف گوشت برای دستیابی به اهداف مدنظر اقلیمی ضروری و حیاتی است.
به گزارش سرویس محیط زیست خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تغییر جهانی و روی آوردن به رژیم غذایی سالم تر که مصرف گوشت در آن به حداقل میرسد در از بین بردن شکاف موجود در برنامههای کاهش انتشار گازهای گلخانهای و جلوگیری از تغییرات اقلیمی خطرناک موثر و سودمند است.
هدف اصلی کنفرانس تغییرات اقلیمی در پاریس محدود کردن افزایش دمای جهانی تا دو درجه سانتی گراد در پایان قرن حاضر است. کارشناسان بر این باورند که دولتهای جهان باید اقدامات بیشتری برای رسیدن به این هدف انجام دهند.
بخش دامپروری در 15 درصد از میزان انتشار گازهای گلخانهای نقش دارد که ضرورت دارد رشد تقاضای شدید برای مصرف گوشت دام کنترل شود چون در غیر این صورت میزان انتشار گازهای گلخانهای ناشی از این بخش به نقطهای میرسد که تغییرات جوی خطرناک غیرقابل پیشگیری خواهد بود.
کارشناسان همچنین اظهار داشتند: مصرف گوشت به سطح افراطی در بسیاری از کشورهای غربی رسیده و آمارها نشان میدهد با افزایش طبقات متوسط گوشت خوار در کشورهای در حال توسعه، مصرف گوشت جهانی تا سال 2050 افزایش 76 درصدی پیدا میکند.
به گزارش خبرگزاری شینهوا، «لائورا ولسلی»، نویسنده ارشد این مطالعه گفت: کاهش مصرف گوشت برای سلامت و آب و هوا سودمند است. همان طور که دولتها در کنفرانس پاریس به دنبال روش سریع و ارزان برای کاهش انتشار گازهای گلخانهای هستند باید تغییر در رژیم غذایی را در اولویت قرار دهند.