دکتر احمدی مشاورعالی وزیر ورزش و جوانان ، در گفتگوی اختصاصی با "ورزش سه"، در مورد چرایی شکایت محمود گودرزی از علی دایی سخن گفت:
حاشیه ها عامل تنش در ورزش
خیلی موارد هست که اگر بخواهیم راجع به آنها اظهار نظر کنیم، درست نیست. مجموعه اتفاقاتی رقم می خورد که از پایه درست نیست و باعث می شود که اتفاقات جدیدی هم شکل بگیرد که آن هم در راه صحیحی نیست. در ورزش ما چارچوبها و حریم ها رعایت نمی شوند. بخاطر همین هم شاهد اتفاقات نادرستی هستیم . خیلی از این مشکلات و اتفاقات نادرست از حاشیه ها درست می شوند. به این طریق می شود که ورزش ما روی آرامش را نمی بیند.
چارچوب چهره ها
وقتی در ورزش ما افرادی که صاحب نام و چهره هستند هستند، چارچوبها و حریمها را رعایت نمی کنند و در مورد همه چیز اظهار نظر می کنند. بعد نباید توقع داشته باشند که رفتارهای آنها از سوی طرف مقابل بی پاسخ بماند. البته این امکان وجود دارد که طرف مقابل گاهی سکوت کند. اما خب زمانی هم هست که واکنش نشان می دهد. یعنی گاهی حرکت اول اشتباه است که اتفاقات بعدی رقم می خورد. نباید از کسی که در مطبوعات ادعایی راجع به او مطرح شده، توقع داشت بی تفاوت باشد!
سکوت نشانه تایید ادعا
اشکالی که در طرح ادعا در رسانه ها وجود دارد این است که افکار عمومی اگر به ادعای مطرح شده پاسخ داده نشود فکر می کنند ادعای درستی مطرح شده. اگر هم که پاسخ داده شود که بقیه می گویند چرا گذشت نکرد! پس وقتی مساله ای مطرح شود فرد سر دو راهی قرار می گیرد گذشت کند یا نه؟! همین مساله حکم است. ادعایی که مستقیم وزیر ورزش را مخاطب قرار می دهد که شخص وزیر دخالت کرده و دستوری مبنی بر برکناری آقای دایی داده است. حالا اگر وزیر پاسخ ندهد همه می گویند وزیر یا وزارتخانه پاسخگو نیست چون ادعای درستی مطرح شده است.
وزیر با روش برکناری دایی موافق نبود
دکتر احمدی در جواب به این سوال که آیا رفتاری که با علی دایی به عنوان یک از چهره های شناخته شده فوتبال ایران، درست بوده؟ پاسخ داد که من به عنوان یک فرد مطلع که البته اگر به سمت من در وزارت ورزش توجه نکنید، به شما می گویم که شخص وزیر با این برخورد موافق نبوده است. اما این تصمیمی بود که هیات مدیره و مدیرعامل باشگاه گرفت. آنها تصمیم گرفتند و به جمع بندی رسیدند که آن را عملیاتی کنند. اگر دایی شخصیت شناخته شده ای هست. باید به هیات مدیره اعتراض کند، نه اینکه تمام مقامات رسمی کشور را در این مساله، دخیل کند. این همان هیات مدیره ای است که روزی او را به عنوان مربی انتخاب کرد. چطور آن زمان عملکرد آنها خوب بوده حالا بد شده است؟
رسیدگی توسط مرجع حقوقی
من هم به شخصه برخورد هیات مدیره با دایی را نمی پسندم. اما اینکه او چون چهره مطرح و مهمی هست بخواهد پای وزیر را وسط بکشد و صحیح نیست. پس از مطرح شدن این صحبتها حالا همه می گویند که وزیر باید گذشت کند. اما بر طبق همان صحبتی که در مورد بدشدن ذهنیت مردم انجام دادم. آقای وزیر تصمیم گرفت که از طریق مرجع حقوقی به آن رسیدگی کند. الان می گوییم کاش شکایت نمی شد. اما بهتر است بگوییم کاش هر ادعایی مطرح نمی شد که کار به شکایت برسد. لذا الان آقای وزیر هم با این مساله بغرنج مواجه هست. کاش هر کسی در ورزش هست اصول حرفه ای گری را رعایت می کرد.
مشکل به ریاست جمهوری رسید
ما در رفتار و برخورد حرفه ای دچار اشکال هستیم. آیا برکناری سرمربی موضوع ناشناخته ای است؟ هر سرمربی همانطور که قرارداد می بندد. می داند که ممکن هست حتی بعد از یک هفته نتیجه نگرفتن هم عذرش را بخواهند. اما اینکه ما بدون برسی ادعایی را به وزیر ورزش نسبت دهیم مصداق بارز این شعر است« گنه کرد در بلخ آهنگری ... » هیات مدیره رفتار ناشایستی با دایی داشته اما این عرف غلطی هست که ما بدون تحقیق یک مقام مملکت را مورد سوال قرار دهیم. یک ورزشکار، مربی و سرمربی باید چارچوب حرفه ای داشته باشد چه برای استخدام و چه برای برکناری. نه اینکه مدیر عامل باشگاه چون خودش نیست پای رییس جمهور را وسط بکشد. هر کسی جایگاهی دارد! هر موضوع سطحی دارد! باور کنید نزدیک بود پای مقام معظم رهبری را هم به این مساله باز کنند. اگر قرار باشد برای هر موضوعی به مقامات عالی رتبه مملکت رجوع کنیم که دیگر سنگ روی سنگ بند نمی شود.
حرفه ای گری یعنی برد، برد
چارچوب حرفه ای داشتن این است که به قول حرفه ای ها برد، برد باشد یعنی هم منافع خودمان را در نظر بگیریم هم طرف مقابل. نه اینکه هر وقت منافعمان به خطر افتاد دادمان در بیاید و بگوییم من ببرم بقیه ببازند. درست هست که بگوییم من ببرم بقیه هم برنده باشند. . امیدوارم در آینده شاهد حاکمیت این وضع در ورزش کشور نباشیم.