۰
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۲۰:۳۰

راه رسیدن به خودکفایی کنار گذاشتن سلیقه‌های شخصی است

رئیس قوه قضاییه گفت: کنار گذاشتن سلیقه‌های شخصی و تمرکز بر ظرفیت‌ها و چالش‌های استان اصفهان می‌تواند به تقویت اعتمادبه‌نفس و خودکفایی کمک کند.
راه رسیدن به خودکفایی کنار گذاشتن سلیقه‌های شخصی است

به گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از ایسنا ،حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای، امروز پنجشنبه، ۲۵ بهمن برای کلنگ‌زنی مرکز سلامت در شهر اژیه به استان اصفهان سفر کرد.

وی در این مراسم که با حضور مسئولان استانی اصفهان برگزار شد، گفت: هم‌فکری و همکاری مسئولان استان اصفهان برای حل مشکلات این استان ضروری است.

رئیس قوه قضاییه خواستار کنار گذاشتن سلیقه‌های شخصی و تمرکز بر ظرفیت‌ها و چالش‌های استان شد و گفت: این رویکرد می‌تواند به تقویت اعتمادبه‌نفس و خودکفایی کمک کند.

اژه‌ای همچنین به نقش وسوسه‌های شیطان در ایجاد تفرقه اشاره و بر لزوم مهربانی و همکاری میان مسئولان و مردم تأکید کرد. 

وی از مسئولان خواست تا در جلسات شورای اداری به بحث و تبادل نظر بپردازند و راه‌ حل‌های عملی برای مشکلات استان ارائه دهند.

مشکلات شرق اصفهان با همدلی مردم و مسئولان حل می‌شود

مهدی جمالی‌نژاد، استاندار اصفهان نیز با اشاره به شرایط سخت اقتصادی و اجتماعی استان، خواستار توجه ویژه به پروژه‌های آب و انرژی در اصفهان شد و گفت: استان اصفهان مصداق این ضرب المثل «اگر اصفهان عطسه کند، کشور سرما می‌خورد» است و دود کم‌توجهی آن به چشم همه کشور می‌رود.

وی به مشکلات و نظام مسائل استان پرداخت و خواستار جدیت و توجه قوای سه‌گانه به رفع چالش‌های مزمن و حاد اصفهان شد.

استاندار اصفهان همچنین به پروژه‌های مطالعه و تعریف‌شده قبل از انقلاب در زمینه آب اصفهان اشاره کرد و خواستار استفاده بهینه از منابع آبی موجود شد.

جمالی‌نژاد با بیان اینکه شرایط شرق اصفهان و برخی مناطق دیگر بسیار سخت است، از مسئولان خواست تا در جلسات شورای اداری به بحث و تبادل نظر بپردازند و راه‌ حل‌های عملی برای مشکلات استان ارائه دهند و افزود: با همدلی می‌توانیم شرایط را بهبود بخشیم و به آینده‌ای روشن‌تر امیدوار باشیم.

به گزارش ایسنا، مرکز جامع سلامت اژیه با تخصیص ۴٠ میلیارد تومان به مساحت ۵ هزار مترمربع و زیربنای دو هزار و ۵۰۰ مترمربع احداث می‌شود. با احداث و بهره‌برداری از این مرکز ٩٠٠٠ نفر از اهالی شهر اژیه و ١٩ روستای بخش اژیه از خدمات بهداشتی این مرکز بهره‌مند خواهند شد.

کد مطلب: 232028
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *