; ?>; ?>
ایلنا به نقل از وی افزود: همچنین بسیاری از شرکتهای پخش نتوانستند چکهای خود را پاس کنند و این امر شرکتهای تولیدی را با کسری نقدینگی مواجه کرده است، بانکها نیز در این قضیه منقبض هستند و در واقع بیشترین استفاده از منابع بانکی را دولت برای مسائل جاریاش انجام داده و در نتیجه بیشتر منابع به شرکتهایی مانند شرکت بازرگانی دولتی ایران و پشتیبانی امور دام اختصاص یافته و یا صرف تسویه بدهی گندمکاران شده، در نتیجه سهم بخش خصوصی از منابع بانکی از سال گذشته تاکنون ناچیز بوده است.
نجفی عرب تصریح کرد: بزرگترین مشکل صنعت دارو و تجهیزات پزشکی کشور همچنان تامین نقدینگی است. البته وزیر با کمک رئیس جمهور از صندوق توسعه ملی حدود ۱۰۰ میلیون دلار برداشت کردند تا بتوانند معوقات پرستاران و پزشکان را پرداخت کنند و در همین حال بتوانند بدهی بیمارستانها را به شرکتهای تولید و توزیع دارو و تجهیزات پزشکی تامین کنند.
وی تاکید کرد: بخش دارو واقعا حال خوبی ندارد و ما نگران کمبود دارو در فصل پیش رو به ویژه کمبود آنتیبیوتیکهای تزریقی هستیم زیرا تقاضای بیمارستانها برای این داروها در فصل سرما به دلیل ابتلا به امراض عفونی افزایش پیدا میکند.
رئیس اتاق بازرگانی تهران این ادعای توانیر که واحدهای تولید دارو و یا صنایع مرتبط با آن مشمول برنامههای مدیریت بار نیستند را رد کرد و گفت: اصلا این طور نیست و شرکتهای تولیدکننده دارو هم مانند دیگر شرکتها در تابستان با قطعی برق مواجه بودند و واضح است که وقتی برق شهرکهای صنعتی را قطع میکنند برق واحدهای دارویی هم قطع میشود.