; ?>; ?>
در این خصوص جلال رشیدی کوچی عضو کمیسیون امور داخلی و شوراها مجلس به خبرنگار جماران گفت: نگاهم بر این است که طرح صیانت در روز آخر مطرح نخواهد شد و تنها در دستور کار قرار گرفت. ما به جای اینکه دنبال تصویب قانون خوبی باشیم، به دنبال سیاسیکاری و سیاسی بازی هستیم. پشت پرده معاملههایی برای هیات رئیسه دور بعد در حال انجام است، اما ارزش آن را ندارد که برای تصاحب صندلی با روح و روان مردم بازی کنیم!
وی در پاسخ به این سوال که برانگیختن حساسیت و سماجت یا لجاجت با مردم از کجا نشات میگیرد؟ گفت: علتش این است که ۸ درصد از ۹۲ درصد بزرگتر شده است!
امیدوار بودم یکسری افراد که به عنوان عقلای نظام از آنها یاد میکردم جلوی برخی رفتارهای غلط را بگیرند
وی در خصوص راهکار برگشت عقلانیت در کشور گفت: پس از اتفاقاتی که در کشور افتاد و آسیبهایی که به امنیت کشور، سرمایه اجتماعی نظام، نیروهای امنیتی، مردم و اقتصاد وارد شد؛ امیدوار بودم یکسری افراد که به عنوان عقلای نظام از آنها یاد میکردم جلوی برخی رفتارهای غلط را بگیرند، اما امروز نه تنها جلوی آن را نگرفته اند، بلکه آن را تشدید میکنند. شاید دیگر زور آنها نمیرسد و این نگران کننده است! ما یکسری مسائل را آزمایش کردیم و از آن جواب منفی گرفتیم، اما دوباره بر روی آن اصرار میکنیم. آنجاست که یک جای کار میلنگد.
یک عده در کشور به این نتیجه رسیدند که هر چقدر مردم کمتر پای صندوق بیایند، به نفع آنها است
وی ادامه داد: یک عده در کشور به این نتیجه رسیدند که هر چقدر مردم ناراضیتر باشند، کمتر پای صندوق میآیند و این امر به نفع آنها است، این اتفاق نیز در انتخابات مجلس افتاد و این دستاورد را برای ریاست جمهوری تقویت میکنند.
دولت با حماسهای که از آن نام برد و برایشان اتفاق افتاد، در غایت به هدف خود رسیدند
رشیدی کوچی در واکنش به این سوال که مشارکت ۸ درصد برای هر دولتی میتواند نکته منفی باشد اما چرا برخی آن را حماسه خواندند، گفت: به نظر من آن حماسهای که از آن نام بردند برای دولت اتفاق افتاد، چرا که به هدف خود رسیدند و این مسیر را برای انتخابات ریاست جمهوری برنامهریزی میکنند. هر فردی اگر ذرهای درک و فهم داشته باشد میفهمد که برگشت گشت ارشاد باعث نارضایتی اکثریت بوده، البته در کنار آن رضایتمندی گروه اقلیتی را در پی دارد. در این میان برنامهریزی برخی منسوبین سببی و نسبی در دولت برای همین اقلیت محدود ۸ درصدی در ریاست جمهوری در جریان است و این نگران کننده است.
با ترکیبی که وارد مجلس دوازدهم شدند، جبههی تندرو تقویت شد
عضو کمیسیون امور داخلی و شوراها در پاسخ به این سوال که آیا مجلس دوازدهم این قدرت را دارد که رو به روی برخی تصمیمات بایستد، گفت: من خیلی امیدی ندارم. شاید تک صداهایی وجود داشته باشد اما با ترکیبی که وارد مجلس دوازدهم شدند، جبههی تندرو تقویت خواهد شد.