به گزارش انتخاب به نقل از نامه، حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی رئیس سازمان بازرسی کل کشور در مراسم جشن میلاد رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) که در مسجد جامع حضرت ابوالفضل (ع) شهر الوند برگزار شد، ضمن تبریک و تهنیت به مناسبت میلاد خجسته نبی رحمت، پیامبر اخلاق و انسانیت و ولادت امام جعفر صادق (ع)، اظهار کرد: باعث افتخار بنده است که در این روز خجسته به حضورتان رسیدهام.
اهم سخنان رئیس سازمان بازرسی کل کشور را به نقل از فارس در زیر بخوانید:
*با وجود اینکه بسیاری از مردم نماز میخوانند، همچنان شاهد درگیری، ناهنجاریها، منکرات و فحشا در جامعه هستیم.دلیل عقب ماندگی امت اسلام، تسلط کفار بر اسلام و فقر و درماندگی در مسلمانان را عدم رعایت صحیح احکام اسلامی است.گرچه همه چیز با انتخاب و رأی مردم تعیین میشود، ولی مردم نیز باید بدانند چه کسانی را باید انتخاب کنند.
* یک سری معیارها، شرایط و صلاحیتها از سوی خداوند عنوان شده که همه باید هنگام انتخاب خویش آنها را در نظر بگیریم. ایران خواستار رهبری و ریاست متقین در کشورهای مسلمان بوده و بر خلاف تصور دشمنان، هیچگاه به کشورهای مسلمان که در حال درگیری و آشوب هستند، سلاح و کمکی ارسال نکرده است.
* در کشورمان نیز اغلب سعی بر آن بوده است که افراد با صلاحیت به عنوان مسئول انتخاب شوند. مدل جمهوری اسلامی ایران به این گونه است که مسئولان و نمایندگان مردم از افرادی باشند که به فکر مردم هستند.
رمز موفقیت جمهوری اسلامی ایران را رهبری و ریاست متقین است، از آنجایی که توان آمریکا به جمهوری اسلامی نمیرسد، در کشور فتنه انگیزی میکند.
* تهمتزدن به مسئولان و ناسزاگویی به آنان در رسانههای بیگانه و سایتهای خارجی از جمله فتنههای آنان است. بهتر است سعی کنیم نسبت به دیگران و مسئولان حسن ظن داشته باشیم، همانطور که پیامبر همواره بر اخلاق مردم تأکید میکرد.
* وضعیت کشور با توجه به امکانات و ظرفیت کشور در جایگاه خوبی نبوده و باید سعی شود شرایطی شایسته مردم مؤمن فراهم کرد. امروز معضل گرانی در کشور بزرگترین دردسر بوده و همه آن را حس میکنیم. مردم ما نسبت به این مسئله صبور بوده، در حالی که مردم اروپا در صورت افزایش قیمتها یا کم شدن حقوقشان، شهر را بهم ریخته و به آشوب میکشانند.
* ما مسئولان حق نداریم تمام مسائل، مشکلات و گرانیها را به گردن دشمنان بیندازیم، بلکه باید خود تلاشها را دوچندان کرده و به فکر مردم باشیم. مسئولان باید نسبت به مردم وفادار بوده و خدا را شکر کنند که چنین مردمان خوبی در کشور حضور دارند.
* اسلام، دین عمل بوده و از تنبلی و کاهلی بیزار است و همواره بر عمل همراه با عقل و علم تأکید دارد. به طور مثال وقتی قصد ساخت یک بیمارستان یا فرهنگسرا در جایی وجود دارد، هر دو ساختمان با اصول علمی ساخته خواهد شد، اما اگر در آن منطقه بیمارستان وجود ندارد، عقل حکم میکند که ابتدا بیمارستان را احداث کنیم.
* ممکن است کارهای بسیار خوبی در جامعه انجام شود، ولی عقل به ما میگوید بیشتر از کارهای عمرانی، به امور اقتصادی پرداخته شود. به فرموده مقام معظم رهبری باید به تولید بیشتر توجه کرد و با حمایتهای خویش، تولید ملی را افزایش دهیم.