سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری بیان کرد: منظور رهبری انقلاب از خواص، اساتید دانشگاه، روحانیت معظم، رسانهها و کسانی است که در فضای مجازی یا در فضای واقعی حضور دارند و با نفوذ کلامشان میتوانند مردم را تشویق کرده و اهمیت انتخابات را برای آنها تشریح کنند که انتخابات تا چه اندازه برای کشور مهم است و چقدر میتواند مقابل دشمنان مطرح شود.
سجادی عنوان کرد: جمهوری اسلامی نظامی است که ستونهای آن بر پایه توجه، مشارکت، طرفداری و حمایت مردم شکل گرفته است بنابراین هر اندازه که نرخ مشارکت بالا برود، بر تحکیم نظام افزوده و از طمع دشمنان کاسته میشود چراکه اگر نرخ مشارکت پایین باشد دشمنان طمع کرده و شروع به توطئه علیه نظام، انقلاب و مردم خواهند کرد.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در تاکیدات مکررشان از ابتدای سال، غیر از اینکه مردم را مورد خطاب قرار دادند که شرکت در انتخابات حق آنهاست و رای مردم حائز اهمیت است به موضوع جهاد تبیین هم پرداخته و عنوان کردند که بیشتر خواص و کسانی که دارای قلم، سخن و تریبون هستند میتوانند از موضوع جهاد تبیین استفاده کرده و مصالح نظام و حضور موثر مردم را مطرح کنند.
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری اظهار کرد: مردم ایران، وظیفهشناس هستند و همانگونه که در عرصه های مختلف و در دوران جنگ جانفشانی کردند، همواره در سایر زمینهها نیز در میدان حضور داشتند؛ در ۲۲ بهمنها، ۹ دی و مواردی که باید، به میدان آمدند و وارد صحنه شدند و برای تقویت نظام و تقویت رهبری تلاش کردند. اکنون صحنه دیگر، همین انتخابات است، چه انتخابات مجلس شورای اسلامی و چه انتخابات خبرگان رهبری. چراکه هر کدام دارای اهمیت خاص خود هستند.
سجادی افزود: اگر افراد واجد شرایط وارد میدان شوندهم میتوانند تاثیرات مهمی در نرخ مشارکت داشته باشند و هم اینکه زمانی که مجلس تشکیل شد مجلسی توانا و انقلابی باشد و به حل مشکلات جامعه و مردم بپردازد.
وی با بیان اینکه همانطور که رهبری فرمودهاند در کشور ما خواص در اقلیت نیستند، گفت: خواص همواره در کشور در امور مختلف نقش ایفا کردهاند ولیکن نقش آنها گاهی کم و گاهی زیاد بوده و اگر نقش آنها کم بوده باید نقش خود را افزایش دهند.
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری اظهار داشت: امروز جهان در مرحله تحول قرار دارد و تغییرات زیادی در حال رخ دادن است که یکی از این تغییرات هژمونی ابرقدرتها بهویژه آمریکا است. هژمونی آمریکا از جنگ ویتنام به بعد رو به کاهش گذاشته و اکنون خیلی دچار بحران شده است. موضوعاتی هم که در خاورمیانه اتفاق افتاده از جمله جنگ غزه و جنایتهای رژیم صهیونیستی، باعث تغییر ذهنیت مردم جهان شده است و مردم دنیا پی بردهاند که رژیم صهیونیستی یک رژیم موقت جعلی و جنایتکار است.
سجادی ادامه داد: البته درست است که مردم به خواص اساتید، نخبگان، روحانیت، حوزه، دانشگاه و رسانهها و فضای مجازی دسترسی دارند اما احساس میشود که آنها با ابزاری که در اختیار دارند باید نقش واقعی خود را در تنویر افکار عمومی ایفا کرده و با جهاد تبیین مصالح مردم و کشور را برای مردم تشریح کنند. اکنون نقش خواصی که مورد خطاب مقام معظم رهبری است، پررنگتر است و اگر این نقش را ایفا کنند حتما برکات آن شامل کشور و نظام و مردم خواهد شد.
وی در پاسخ به این سوال که چرا دشمنان بهدنبال ایجاد تعلل و تردید در خواص هستند، گفت: دشمنان میدانند نقش خواص و نخبگان چه نقش مهم و پررنگی است لذا به دنبال ایجاد تعلل، تردید و سستی در آنها هستند.
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری یادآورشد: دشمنان به این موضوع پی بردهاند زمانی که نقش خواص کمرنگ شود آنها دیگر وظایف تاریخی، واقعی، اجتماعی و سیاسی خودشان را انجام نخواهند داد و در نتیجه مردم منبع و مرجعی ندارند که آنها را تشویق و ترغیب به شرکت در انتخابات کند. بنابراین اگر مردم در انتخابات حضور کمررنگی داشته باشند دشمن طمع کرده و توطئههای مختلفی را طراحی میکند تا مشکلات نظام و کشور را بیشتر کرده و ضربه خود را وارد کند.
همچنین ایلنا نوشت؛
حسین کنعانیمقدم، فعال سیاسی اصولگرا، در تحلیل فرمایشات رهبر انقلاب در دیدار با فرماندهان و کارکنان نیروهای هوایی ارتش که بر نقش خواص در جهت اثرگذاری در جامعه تاکید کردند، گفت: به نظر میرسد اشاره رهبر انقلاب به آیه « وَاتَّقُوا فِتْنَةً لا تُصِیبَنَّ الَّذِینَ ظَلَمُوا مِنْکُمْ خَاصَّةً وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ شَدِیدُ الْعِقَابِ» باشد. یعنی زمانی فرا میرسد که در فضای غبارآلود سیاسی و عدم شناخت صحیح نخبگان از حوادث و شرایط مقطعی به ویژه انتخابات مجلس، دشمن تلاش میکند تا مقبولیت و مشروعیت نظام را زیر سوال ببرد. قطعا اگر نخبگان در سایه فعالیت سیاسی، موضوع تشویق مردم به مشارکت سیاسی را در دستور کار نداشته باشند و در تعیین سرنوشت خودشان اقدام نکنند، میتواند ضررهای زیادی را به انقلاب اسلامی و نظام وارد کند.
وی افزود: در اینجا خطاب رهبری به خواص کسانی هستند که تریبون داشته، مرجعیت سیاسی دارند، در بین مردم مقبولیت دارند، فهم، شعور و درکشان به حدی است که میتوانند سره را از ناسره را تشخیص دهند و از مرجعیت سیاسی خودشان در جهت تشویق مردم استفاده کنند. البته ما هم مرجعیت سیاسی و هم مرجعیت دینی داریم که مراجع همیشه درباره انتخابات ورود پیدا کرده و مردم را تشویق میکنند. قاعدتا در این شرایط نخبگان سیاسی ما باید وارد میدان شوند.
این فعال سیاسی تصریح کرد: همانطور که قبلا هم به رئیس جمهور و وزیر کشور گفته شد، ما با یک مرصاد سیاسی مواجه هستیم و همه دشمنان ما بسیج خواهند شد تا در انتخابات به ما ضربه بزنند. همه باید در این انتخابات ورود پیدا کنند. زیرا این صحنه بسیار بزرگ است و به تداوم انقلاب اسلامی کمک خواهد کرد.
کنعانیمقدم در پاسخ به این سوال که رهبر انقلاب در بخش دیگری از سخنان خود به خیانت، تعلل و تردید برخی خواص در جنگ صفین اشاره کردند، این اشاره رهبری به گذشته درباره خواص به چه معناست، گفت: صحبتهای رهبری درباره خیانت برخی خواص در جنگ صفین، هم هشدار و هم بیدارباش بود. یعنی نخبگان توجه داشته باشند که دشمن در نهایت طمع کرده و با به کارگیری ابزارهای مختلف، کاری میکند که نیروهای نفوذ را به سمت خود جذب کرده و در بزنگاه استفاده کند.
وی افزود: تجربه هم نشان میدهد که در طول تاریخ پس از پیروزی انقلاب اسلامی، برخی از نخبگان، به طمع آنکه در خارج از کشور امکانات بیشتری داده میشود، به عنوان ابزاری برای اهداف دشمنان مورد استفاده قرار میگرفتند و با دادن امتیازات و پرداخت مالی در مسائل مختلف مورد طمع قرار میگرفتند. در گذشته یکی از روشهایی که دشمن استفاده میکرد تهدید، تحریم و تطمیع بود و حالا از هر سه روش به صورت آنی استفاده میکند. ترور هم یکی از روشهایی است که علیه دانشمندان ما استفاده کردند و با استفاده از این مسیرها به دنبال آن هستند تا با ترس و وحشت نگذارند نخبگان ما وارد مبارزه با دشمن شوند.
کنعانیمقدم در پاسخ به این سوال که خواص مورد اشاره رهبری از چه طریق میتوانند نقشآفرینی داشته باشند، گفت: قطعا کسانی که قبلا به برکت جمهوری اسلامی، از مردم رای گرفته و مسئولیتهایی را در جمهوری اسلامی داشتند به ویژه روسای جمهور سابق، نمایندگان سابق مجلس، افرادی که مقام دولتی داشته و در بین مردم معروف هستند، سلبریتی سیاسی، هنری و ورزشی مورد خطاب رهبری هستند تا مراقب باشند که در دام تطمیع و تهدید دشمن قرار نگیرند.
این فعال سیاسی اصولگرا در پاسخ به این سوال که از نظر شما صدا و سیما و رسانهها به چه شکل میتوانند فضا را برای خواص مورد اشاره رهبری فراهم کنند، گفت: صداوسیما مخاطب خاص خود را دارد. اما با توجه به گسترش شبکههای اجتماعی، شبکههای ماهوارهای و جنگ روانی که امروز وجود دارد، صداوسیما میتواند در جهت اطلاعرسانی صحیح، دقیق، شفاف و برطرف کردن شایعات و شفاف کردن فضای سیاسی کشور نقشآفرینی کند. اما به نظر من آثار شبکههای اجتماعی خیلی بیشتر است و اگر این شبکهها بتوانند رسالت خودشان را در رابطه با پیام انقلاب انجام دهند، قطعا میتواند اثر بسیار زیادی را در افکار عمومی داشته باشد. به هرحال معماری افکار عمومی ما تحتتأثیر رسانهها قرار دارند و این موضوع در انحصار آموزش و پرورش، دانشگاه و صداوسیما نیست.
کنعانیمقدم گفت: در حال حاضر دو مسأله وجود دارد، یک شخصیتهایی مورد توجه افکار عمومی به ویژه در میان جوانها و رأی اولی قرار دارند که با استفاده از تریبون خودشان مردم را تشویق کرده و خودشان هم وارد صحنه میشوند. اما یک شخصیتهایی هستند که به هر دلیلی ردصلاحیت شدند، وقتی بیایند فضای سیاسی را غبارآلود کنند و به دنبال سیاهنمایی، اعتراض و ایجاد یاس و نامیدی باشند، قطعا در نقشه و پازل دشمن حضور داشته و در نهایت مردم هم میدانند که چه کار باید کنند.