در مهرماه ١٤٠٢ ، تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بهشرح زیر است:
در این گروه، اقلام " برنج خارجی درجه یک " با ٤,٦ درصد و " شیرینی خشک " با ٢.٧ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "برنج ایرانی درجه یک " با ٣.٢- است.
در این گروه، اقلام "ماهی قزل آلا" با ٧,٨ درصد و " گوشت گاو یا گوساله " با ٣.٢ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به" شیر خشک" با ٥,٨ درصد ،" تخم مرغ ماشینی" با ٣.٦ درصد ، و " کره پاستوریزه" با ٣.٠ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به" روغن نباتی جامد" با ٢.٥- درصد و " روغن مایع" با ٢.٢- درصد است.
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " کشمش پلویی " با ٣,٥ درصد و " مغز گردو " با ٣.٣ درصد همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " پرتقال" با ٢٣.٤- درصد ،" انار" با ١٦.٨- درصد و " هندوانه " با ١٣.٩- درصد است.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به" کدو سبز " با ٧,٦ درصد ،" قارچ" با ٥.٧ درصد و " گوجه فرنگی " با ٤.٣ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " خیار " با ١٢.٩- درصد ، " بادمجان" با ٤.٠- درصد و " سیب زمینی" با ٢.٧- درصد است.
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به " چای خارجی بسته ای " با ٢,٨ درصد ،" سس مایونز " و" سس گوجه فرنگی" با ٢.٢ درصد است.