; ?>; ?>
رئیس سازمان برنامه و بودجه خاطرنشان کرد: البته با توافقاتی که شده است درحال حاضر اصلاحات و ویرایش لازم را با همکاری نمایندگان، هیات رئیسه و کمیسیون تلفیق انجام میدهیم.
وی در خصوص اینکه نمایندگان مجلس رسیدن به رشد ۸ درصدی که در برنامه هفتم توسعه مطرح شده است را سخت و حتی رویایی قلمداد کردند، آیا برنامه هفتم این قابلیت را دارد که به رشد ۸ در اقتصاد دست پیدا کند، گفت: رشد ۸ درصدی که در لایحه برنامه هفتم پیشبینی کردهایم جزو سیاستهای کلی ابلاغی برنامه هفتم است، بنابراین لازمالجرا است؛ یعنی باید تمام ظرفیت کشور را به کار بگیریم که رشد ۸ درصد را محقق کنیم.منظور بیان کرد: اما اینکه آیا رشد ۸ درصد قابل دستیابی است یا خیر؟ این بستگی دارد ما ظرفیتهای نیروی انسانی، منابع طبیعی، سرمایه و ماشینآلات کشور و همچنین رشد بهرهوری را چگونه انجام دهیم و چه پیشرانی در اقتصاد داشته باشیم. این خبر خوش را من باید بگویم که در ۳ ماه اول سال جاری در فصل بهار بر اساس گزارش حسابهای ملی مرکز آمار ایران رشدی که ما محقق کردهایم، ۷/۸ درصد بوده است بنابراین این امر نشان میدهد ما میتوانیم به رشد ۸ درصد نزدیک شویم.
وی ادامه داد: البته تدوام این رشد که در ۳ ماه اول اتفاق افتاده است نیاز به تلاش و جدیت همه دستگاههای اجرایی از جمله بخش خصوصی و نهادهای عمومی غیردولتی دارد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: مقوله رشد اقتصادی صرفاً به کارکرد دولت بازنمیگردد بلکه حاصل کارکرد تمام فعالان اقتصادی است، حاصل کارکرد تمام شرکتها، اشخاص حقیقی و حقوقی است که ما فکر میکنیم با تلاش هرچه بتوانیم بیشتر به این هدف نزدیک شویم.
وی همچنین درباره احکام برنامه هفتم درباره همسانسازی حقوق بازنشستگان و صندوقهای بازنشستگی گفت: در ارتباط با همسانسازی بخش عمدهای از آنچه که تکلیف بود در ۲ سال گذشته به ویژه سال ۹۹ و ۱۴۰۰ انجام گرفته است اگر بنا باشد همسانسازی مجددی انجام گیرد باید منتظر باشیم و ببینیم چه حکمی در برنامه هفتم تصویب خواهد شد.
منظور افزود: در مورد صندوقهای بازنشستگی هم فرقی نمیکند، در واقع تعدیل مستمریهای بازنشستگان در ۲ سال گذشته به خوبی انجام گرفته است اگر موارد جدیدی هم بنا شود که صورت گیرد باید ببینیم مصوبات نهایی برنامه هفتم چه میشود.