به گزارش
مردم سالاری آنلاین، قیمت گوشت قرمز در 7 آذر 1401 به شرح زیر است (قیمتها به تومان از سایت تحلیل بازار):
راسته با استخوان گوسفندی
176.000
ران کامل ممتاز گوسفندی
195.000
کف دست گوسفندی با ماهیچه
178.000
ران پاک کرده گوساله
205.000
سر دست پاک کرده گوساله
180.000
گردن گوسفندی
135.000
قلوگاه گوساله
149.000
گردن گوساله
135.000
قلم گوساله
39.000
سردست گوسفندی
170.000
ماهیچه گوساله
195.000
دمبالیچه گوسفندی
105.000
نیم شقه سردست گوسفند
180.000
شقه لاشه گوسفندی
188.000
نیم شقه ران گوسفندی
202.000
قیمت گوشت گوسفندی چند؟
عضو هیئت مدیره اتحادیه فروشندگان گوشت گاوی با تایید خبر افزایش گران شدن نرخ گوشت گوسفندی در بازار، گفت: قیمت گوشت گوساله در هفته اخیر تغییر محسوسی نکرد، اما نرخ گوشت گوسفند افزایش 10 هزار تومانی را تجربه کرد و قیمت لاشه گوشت گوسفندی در بازار به کیلویی 205 هزار تومان رسید.
نیما حبیبفر نرخ گوشت گوساله بدون استخوان را کیلویی 200 تا 210 هزار تومان اعلام کرد و افزود: بعد از وضع تعرفه سنگین برای صادرات گوشت گوساله امکان صادرات آن از بین رفت از اینرو نرخ آن تغییر چندانی نکرد و بهنظر میرسد افزایش نرخ گوشت گوساله در بازار منطقیتر جلو میرود.
حبیبفر با بیان اینکه همواره کاسبان از کسادی بازار سخن میگویند، خاطرنشان کرد: رکود فعلی بازار واقعی است و ارتباطی با آه و ناله همیشگی کاسبان ندارد؛ چراکه هزینههای خانوارها بالا رفته است و در این شرایط خریدوفروش برای خریدار و فروشنده صرفه اقتصادی ندارد.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا اقدامات شرکت پشتیبانی امور دام برای حمایت از مصرف پروتئین خانوارها را موثر میدانید؟ گفت: شرکت پشتیبانی امور دام اقدامات موثری برای کاهشی نشدن مصرف انجام داده است و در آینده خبرهای خوبی از این شرکت خواهیم شنید.
واردات بر کاهش قیمت گوشت موثر است
این فعال صنفی فروش اینترنتی گوشت و خرید مستقیم کسبه از کشتارگاهها را بهعنوان طرحهای در دست اجرا شرکت پشتیبانی امور دام معرفی کرد و افزود: در حال حاضر گوشت گوساله از هند و برزیل برای مصارف صنعتی و خانگی وارد میشود؛ 80 درصد گوشت گوساله وارداتی در صنعت برای تولید سوسیس و همبرگر مصرف میشود و بخشی از آن به مصارف ارگانها میرود؛ تجربه نشان داده است که همواره واردات ترمز روند افزایشی شدن قیمتها را میکشد و اجازه نمیدهد که قیمتها بیرویه گران شوند.
نیما حبیبفر در پاسخ به این پرسش که در حال حاضر خانوارها متقاضی خرید کدام محصول پروتئینی هستند؟ خاطرنشان کرد: مصرف مرغ در بین ایرانیان 3 برابر بیشتر از سایر پروتیئنها بود، اما با افزایش نرخ آن در بازار، میزان تقاضا برای خرید مرغ کاهش پیدا کرده است اما با این حال همچنان در رتبه نخست مصرف قرار دارد پس از آن گوشت گوساله و در نهایت گوشت گوسفند بیشتر مصرف میشود. خانوادهها میتوانند با 50 تا 60 هزار تومان یک کیلو مرغ خریداری کند اما برای خرید یک کیلو گوشت قرمز باید حداقل 200 تا 210 هزار تومان هزینه کند.
حبیبفر ادامه داد: گوشت گوساله مانند گوشت گوسفند چربی ندارد و از آنجاییکه ما ایرانیان تمایل داریم گوشتهای کمچرب مصرف کنیم تقاضا برای خرید آن نسبت به گوسفند بیشتر است. گوشت گوسفند چربی و استخوان دارد و وقتی قصاب این موارد را گوشت جدا میکند در نهایت گرانتر برای مصرفکننده تمام میشود این در حالیست که گوشت گوساله ضایعاتی ندارد و همان چیزی که خریداری میشود میتوان آن را مصرف کرد.