محمود احمدینژاد رئیس جمهور کشورمان در دهمین همایش فرماندهان و مدیران قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء که عصر امروز برگزار شد ضمن تشکر از خدمات سپاه پاسداران در عرصه سازندگی این اقدامات قرارگاه سازندگی خاتم را ارزشمند، ماندگار و تاثیرگذار توصیف کرد و گفت: انصاف این است که در دوره سازندگی روحیه انقلابی و روحیه دفاع مقدسی و عزم و اراده مومنانه میتواند فضای کشور، ادبیات ساختن و استاندارهای طراحی عمران و آبادی و متحول کند که بخش اصلی این اتفاق به دست مجموعه شما عزیزان در قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء افتاد.
احمدینژاد گفت: ما حامل پیام الهی و جهانی هستیم و حقانیت یک پیام این است که بتواند در زندگی مردم پیشرفت، رفاه و اعتدال ایجاد کرد.
وی تاکید کرد: نابترین اندیشهها اگر نتواند در عمل جلوههایی از آرمانهای الهی و انسانی متجلی کند دوام نخواهد آورد.
احمدینژاد با بیان اینکه ما معتقدیم اندیشه انقلاب و اسلام ناب میتواند همه بشریت را به سعادت برساند، افزود: این اندیشه باید در عمل نشان دهد که میتواند بخشهای زندگی اجتماعی را بهتر، انسانیتر و متعالیتر اداره کرد.
احمدینژاد در ادامه انقلاب اسلامی ایران را دارای رکوردشکنی در عرصه استقلال و عزت در دنیا دانست و گفت: این انقلاب نشان داد که اگر ملتهای جهان از این اندیشه پیروی کنند عزت، استقلال و آزادیشان تضمین خواهد شد.
وی افزود: البته مدیران اقتصادی، عمرانی و اجتماعی باید حقانیت این اندیشه را در عمل ثابت کنند و این عمل شدنی است.
رئیس جمهور تصریح کرد: زمانی کوچکترین کارهای عمرانی در کشور با هزاران اما و اگر و نهایتا توسط خارجیها انجام میشد اما امروز هیچ عرصهای نیست که به متخصصین داخلی عرضه شود و آنها از انجام آن ناتوان باشند.
احمدینژاد ادامه داد: کارها باید به سرعت به جلو رود تا آثار مثبت در زندگی مردم پدیدار شده و کشورمان را به الگوی پیشرفته تبدیل کنیم که البته در این خصوص آنچه باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد موضوع زیرساختهاست چرا که هر فعالیت سازنده اقتصادی نیازمند زیرساخت است.
وی گفت: نمیشود ایجاد زیرساختها چندین سال طول بکشد زیرساختها آنقدر مهم است که هر ساله همه بودجه کشور به ایجاد این موضوع گره خورده است.
رئیس جمهور با بیان اینکه البته کارهای خوبی در این زمینه صورت گرفته است، گفت: برای مثال در سال ۸۴-۸۵ یکی از مهمترین بحثها در شورای اقتصاد موضوع سیمان بود در حالی که ما ۳۲ میلیون تن ظرفیت تولید سیمان داشتیم که همه این ۳۲ میلیون تن تولید میشد اما هفته قبل در اصفهان گزارش دادند که ظرفیت تولید سیمان به ۸۶ میلیون تن رسیده است که ۷۶ میلیون تن آن تولید میشود.
احمدینژاد افزود: برای خط گازکشی از عسلویه به ایرانشهر میگفتند ۱۵ سال طول میکشد که با کمک قرارگاه سازندگی سپاه دو سال هم طول نکشید.
وی نیروی انسانی تجهیزات، منابع و روحیه خودباوری را از مهمترین موضوعات در عرصه سازندگی عنوان کرد و گفت: این قرارگاه نشان داد که نیروی خوب و همت در کشور وجود دارد تجهیزات هم هست و فقط قدری ظاهرا در منابع مشکل داریم.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه بسیاری از سر و صداهای موجود در جهان برای جلوگیری از اقدامات سازندگی در ایران است، گفت: آنها خیال کردند اگر در یک جاهایی دست ما را ببندند ما از منابع خالی میشویم اما آنچه معلوم است ما در کشور کمبود منابع نداریم.
احمدینژاد گفت: طبق یک عادت قدیمی نگاه همه دستگاههای کشور به خزانه دولت بود تا از آن پول بگیرند و هر کس تلاش میکرد تا ردیف بودجه بیشتری به خود اختصاص دهد و چون این سیستم را غربیها ایجاد کرده بودند بیشترین امید را به آن بستند اما کشور ما سرشار از منابع است و آنقدر این منابع زیاد است که اگر از آن درست استفاده کنیم خزانه دولت در مقابل آن هیچ خواهد بود.
رئیس جمهور با بیان این اموال برخی نهادها نامحدود است، گفت: برای مثال دو سال است که صندوق حمایت از کشاورزی ما با فروش زمین و مراکز مازاد خود اداره میشود البته هنوز دهها برابر از این میزان مانده است.
وی تاکید کرد: باید فشار دشمن را به عنصر مثبت در ساخت کشور تبدیل کنیم که البته تغییر نگاه در این عرصه از ملزومات است.
احمدینژاد گفت: سازمانی به نام سازمان اموال دولت درست کردیم که هر نهادی که هر چه اضافه دارد اعلام کند و آنهایی که نیاز نیست را بفروشیم. برای مثال ساختمان وزارت کشاورزی در بلوار کشاورز به مبلغ ۲۴۰ میلیارد تومان به قوه قضائیه فروخته شد که البته بخش خصوصی هم خواهان آن بود اما دستگاه قضا اعلام کرد که به این ساختمان نیاز دارد.
وی با بیان اینکه ما باید در هزینههای مدیریت نیز الگو باشیم، گفت: در خود سپاه و ارتش هم از این موارد زیاد است برای مثال قلعهمرغی یا فرودگاه دوشانتپه که فکر میکنم ۶۵ هکتار در میان شهر است که میتوان از آن استفاده کرد و اینها علاوه بر چند هزار هکتار در شهرهای مختلف است.
وی گفت: آموزش و پرورش کمترین منابع را دارد اما اگر منابع خود را احیا کند میتواند سه سال از آنها استفاده کند.
احمدینژاد خاطرنشان کرد: درباره مجتمعهای اقتصادی دولت نیز ۱۳۰ هزار میلیارد واگذار کردیم که هنوز به نصف هم نرسیده است.
وی با بیان اینکه در احیا و آبادانی نیز باید دشمن را مایوس کرد، گفت: لازم نیست که به آنها چیزی بگوییم بلکه همین قدر که پروژههای عمرانی افتتاح شود و اخبار آن منتشر شود تاثیرگذار خواهد بود.
احمدینژاد با بیان اینکه متاسفانه در سرمایهگذاری تولیدی عدهای عادت به چسبیدن به منابع دولتی کردند، گفت: الان حجم اقتصاد ما هزار و ۱۰۰ هزار میلیارد تومان شده است و ما به سرعت در اقتصاد هفدهم در دنیا به سمت اقتصاد پانزدهم حرکت میکنیم.
وی با بیان اینکه دشمن به کمک عدهای در داخل برای پایین آوردن ارزش پول ملی تلاش کرد، گفت: ما با اینموضوع مخالفیم و در تلاش برای درست کردن آن هستیم و ظرف دو، سه سال خواهند دید که اصلا درآمد نفت در اقتصاد ایران سهم خود را از دست خواهد داد.
رئیس جمهور با بیان اینکه سال قبل درآمد نفتی ما ۶۵ میلیارد دلار بود، گفت: در همان سال صادرات غیرنفتی ۵۳ میلیارد دلار شد و امسال اگر صادرکنندگان همت کنند از ۶۵ میلیارد دلار فراتر رفته و باحفظ همین روند در سالهای بعد به ۱۰۰ میلیارد دلار میرسد.
وی گفت: بودجه ۱۵۷ هزار میلیارد بود که آن را به ۹۵ هزار میلیارد رساندیم و میبینیم که کشور با همین رقم اداره میشود و هیچ نقص قابل توجهی هم نداریم.
احمدینژاد تاکید کرد: دشمن از ایران پیشرفته و دارای آرمان و مکتب میترسد و تمام بهانهجوییها برای تحقق این پدیده مبارک است.
احمدینژاد با بیان اینکه همه دلسوزان دست به دست هم داده و دشمن را ناکام کنند، گفت:بخش عمدهای از یاس دشمن از قبل همین ساخت کشور است.
وی افزود: البته باید کمی دست دولت را باز بگذارند و نه اینکه دست ما را ببندند و اگر هم بستن به آن وزنه آویزان نکنند.
احمدینژاد درباره کشورهای تحریم کننده ایران، گفت: برخی از این کشورها اصلا ارزش اسم آوردن ندارند و باید بروند خودشان را جمع کنند.
وی تصریح کرد: تحریم تنها کاری است که از دست آنها برمیآید و این در حالی است که ما اصلا به آمریکا مراودات اقتصادی نداشتیم که بخواهند تحریم کنند در خصوص اروپا هم ببینند که آیا وضع اجتماعی ما بدتر است یا آنها هستند که دچار بحران شدند و این در حالی است که ما هنوز تصمیم به تحریم اروپا نگرفتهایم.
احمدینژاد افزود: آنها میخواهند ما را بر سر دوراهی قرار دهند که یک طرفش تسلیم است اما ما از امام، رهبری و شهدا یاد گرفتیم که زیر بار ظلم و ستم نرویم.
وی خاطرنشان کرد: زمانی همه این کشورها با هم بودند و ملت ایران تنها با آنها مقابله کرد و آنها را به قعر تاریخ عقب راند اما امروز همه چیز عوض شده و دنیا با سرعت به سمت آرمانهای انقلاب اسلامی ایران حرکت میکند. رئیس جمهور خاطرنشان کرد: من به جاهای بسیاری از دنیا رفتم و میبینم که جوهره انقلاب اسلامی ما در همه جا تکرار میشود. امروز تمام مناسبات قدرتهای بزرگ حتی در خود آمریکا به هم ریخته زیرا پایشان سست شده و بزودی فرو میریزند.
وی در پایان گفت: کاش صدا و سیما فیلم جلسه ما با ۷۰ تن از مسئولان اقتصادی و سیاسی در نیویورک را که برخی از آنها صاحب کارتلهای بزرگ بودند پخش کند تا ببینند که آنها چقدر مایوس از آینده هستند اما این طرف احساس نور، روشنایی و عزت است.