معاون وزیر صمت اظهار داشت: : برخی خانههای خود را به انبار تبدیل کردهاند و همین باعث ملتهب شدن بازار شده است از سوی دیگر حساسیت مردم برای جمع کردن و خرید مازاد بر نیاز نیز طبیعی است اما مردم این اطمینان را داشته باشند که کالا به اندازه نیاز و حتی فراتر از آن موجود است.
به گزارش ایلنا، در حاشیه آغاز به کار طرح ویژه نظارت بر بازار نوروز و ماه مبارک رمضان، عباس تابش رییس سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده گفت: این طرح به منظور رصد بازار و مبارزه با احتکار و کمفروشی است ضمن آنکه با وجود گسترش شیوع ویروس کرونا به صورت ویژه اقلام بهداشتی نظارت خواهند شد.
معاون وزیر صمت گفت: 50 خودروی متحد الشکل سازمان حمایت و 50 گشت ویژه سازمان تعزیرات در سطح شهر تهران همزمان کار نظارت و رصد بازار از تولید تا عرضه را به عهده خواهند گرفت.
وی ادامه داد: سازمان تعزیرات حکومتی، دادستانی کل کشور و اتاق اصناف و انجمن حمایت از حقوق مصرفهکنندگان نیز در این طرح گشتها و بازرسان را حمایت و یاری خواهند کرد. ما برای آرامش بازار به ویژه مقابله با سوء استفادهها به بهانه شیوع ویروس کرونا حضور پررنگی خواهیم داشت.
وی با اشاره به مکاتبه سازمان با سازمان غذا و دارو گفت: محوریت تنظیم بازار اقلام بهداشتی در این روزها با سازمان غذا و دارو است و تمام امکانات ما در اختیار این سازمان قرار خواهد گرفت. ضمن اینکه با هماهنگیهای صورت گرفته تولید شویندهها و محصولات بهداشتی به صورت شبانهروزی خواهد شد.
تابش با اشاره به سامانه جامع انبارها گفت: تمام کالاهایی که نظارت بر آنها در حوزه وزارت صمت است مشمول اعلام موجودی در سامانه جامع انبارها هستند و هر کالا در هر انبار و در هر کجای ایران که وجود دارد باید میزان موجودی آن بر روی این سامانه ثبت شود.
وی در پایان گفت: برخی خانههای خود را به انبار تبدیل کردهاند و همین باعث ملتهب شدن بازار شده است از سوی دیگر حساسیت مردم برای جمع کردن و خرید مازاد بر نیاز نیز طبیعی است اما مردم این اطمینان را داشته باشند که کالا به اندازه نیاز و حتی فراتر از آن موجود است و نیازی به انبار کردن کالا در خانهها نیست. مردم اگر تخلفاتی را مشاهده کردند از طریق سامانه آپ، سامانه قیمت و تلفن 124 آنها را گزارش دهند.